Китен 2017г./2018г.

• 70 017
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
Защо да е трудна ? В Николови май е 50 лв за тройна стая...това е около 17 лв на легло...
Според мен се намират ....
В Стефи колко ви взеха навремето....тази година ми бяха казали 50 лв за тройка за средата на юли...

# 526
  • Стара Загора
Никога  не сме плащали по 20 лв. на човек по квартири/къщи за гости в Китен, а сме там винаги през месец август. Търсим на място. Тази година ми се иска да резервирам и да не търсим, но навсякъде ми искат от 40 лв. нагоре за двойна.

# 527
Защо да е трудна ? В Николови май е 50 лв за тройна стая...това е около 17 лв на легло...
Според мен се намират ....
В Стефи колко ви взеха навремето....тази година ми бяха казали 50 лв за тройка за средата на юли...
Началото на август ни искаха 2+2 деца 75лв /но беше отдавнааа/Зависи от търсенето според мен.

# 528
Нагоре по Бриз преди лятното кино, а и след него, в ляво....е пълно с квартири.
Свързвате се с хазаите и питате за цени. Директно. Не чрез букинг и др.сайтове...

Апропо...при първото прозвъняване ми козаха цена 50 лв за тройка. Седмица по-късно ми казаха 45 лв....и резервирах.

# 529
  • Стара Загора
Аз гледах в olx - всички, които питах на лично съобщение, са над 40 лв. за двойна стая. А какви времена бяха... август месец сме плащали по 10 в на легло Stuck Out Tongue Closed Eyes Тази година няма да търсим на място, тъй като мисля да ходим още от петък вечерта, а хазяите обикновено сутрин са навън и очакват туристи.

# 530
На 4 места съм звъняла....повече от 50 лв за тройка не са ми обявявали.

Къде ги намирате тези скъпи стаи...Rolling Eyes

# 531
  • Стара Загора
За юли цените са едни, за август други - по-високи разбира се, тогава е най-скъпо, като след 20-25 число намалят цените вече.
Някои къщи нямат имена, но тези с имена, които съм питала в olx - семейна къща Тера,  Златина, Вълчеви, Мая, Симона.

# 532
За юли цените са едни, за август други - по-високи разбира се, тогава е най-скъпо, като след 20-25 число намалят цените вече.
Някои къщи нямат имена, но тези с имена, които съм питала в olx - семейна къща Тера,  Златина, Вълчеви, Мая, Симона.

Пробвайте във "Фея". Успех

# 533
Аз търсих чрез букинг и почивка.бг...по картата. После се свързвах директно със собствениците....

# 534
  • Стара Загора
Dundolina* , Фея я гледах някъде из сайтовете, но не помня къде. Утре ще потърся.
teta75, опитът ми с почивка.бг от преди години (като търсих за Несебър май) - гледаш в сайта едни хубави цени, звъннеш - оказват се други, по-високи... Не знам през колко време си обновяват информацията там, явно не често. Може и само тези неща, които аз съм гледала, да не са с актуални цени, знам ли.

# 535

С тефтера и звъниш и питаш. Може пък да те изненадат с по-ниско от обявеното...

# 536
 newsm78
Сиси, виж и тази оферта, аз съм купувала и резервирала през този сайт и съм била доволна.
Не е точно в твоя ценови диапазон, но поне видях този хотел и гарантирам, че е съвсем близо до плаж Атлиман и хотелчето добре стои сравнително , има около него много места за хранене и голям двор. Вътре не съм влизала. Ама до свободната зона ще удряш крак доста на плажа май, но...просто споделям
по-добре е от разни къщи според мен
за август 22 лв е на ден за  Парк-Хотел Атлиман  Бийч
още 1 ден и нещо е валидна май офертата , така че ако искаш се обади , прецени си
https://vipoferta.bg/hotel-atliman-beach-14001.html

# 537
  • В.Търново
В Атлиман Бийч е старо обзавеждането.Парите му са много.За стая тройка идва 66лв.

# 538
В Атлиман Бийч е старо обзавеждането.Парите му са много.За стая тройка идва 66лв.
Сиси пита за двойка , значи 44 лв е стаята. Да, не е ново , май е нещо от соц. времето, ама значи стаите са големи. Предимство му е близкия плаж, предлагат май и храна в хотела, ако желаеш и си доволен, има кафе машини, има за сладолед, има пейки и голяма градина (огледах я и на снимките се вижда) Не е нещо наистина, ама като видях в другите хотели дето нямаш въздух , момичето търси да е чистичко и да има основните неща. Не съм влизала вътре и не мога да кажа нищо, но от видяното на място и от сайтовете тук и предлагането ...това ми се вижда добре. Малко е над цената дето си е определила, но пък е близо до плажа и все пак е хотел , а не къща .
За Китен съм изумена от цените тази година. То на Златните може да се намери нещо прилично за по-добра цена. В ПРиморско също има оферти добри. А аз съм се загледала уж за по-евтина почивка , също като Сиси да си направим пак в края на лятото. Тази година нещо Китен много са завишили май всичко и храна и вече виждам и хотелите.
Мда..бях писала , че съм минала през някакво ваканционно селище Кокиче, ама било Жасмин видях сега. Отвън добре изглежда , ама ...до плаж да се върнеш си е приключение за мен. Отиването нямам претенции, ама връщането...На мен този хотел от всички оферти ценово ми се струва най-прилично, но ...не знам какво е вътре все пак, отвън е добре за Китен сравнително. И до плажа е близо , и храна има - в и около него, паркинг също (ама платен малко) , само баните се чудя що не са снимали и как изглеждат. Но все пак си е хотел и се чисти , аз видях персонал да се мота там. Мда... ако някой ходи или е бил там , да сподели, щото се замислям за края на август за там да резервирам. Мен старите мебели ме не плашат , ако са здрави и е чисто.

# 539
Sisi91, ако не държиш да е къща за гости или хотел, погледни къмпинг Витоша. Ние резервирахме къщичка(бунгало), ще сме там през Август. За обикновенно бунгало двойка цената е 35лв. За първи път ще сме там, но отзивите са добри, и се надявам да си изкараме добре.

Общи условия

Активация на акаунт