Карти таро - тема 16

• 53 755
  • 760
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте отново, дами. Доста мнения след моето.... Dizzy Face
Аз ще карам по реда, по който са зададени въпросите, защото така е честно.
Пепсито ме попита:
Цитат
Децата са  ми в  чужбина  на  работа,колко  време ще останат там
Питах картите добре ли се чувстват в чужбина. Не съм много добра във времевите периоди в Таро, че да питам картите за конкретен времеви период.

8 пентакли, 2 меча, 5 чаши
Оставям с усещането, че им се налага да стоят там. Изглежда, че са там по работа, или по учене - нещо, свързано с подходящо старание и полагане на усилие. Не е моментът да се връщат точно сега, въпреки че са на косъм.
Да са там и да работят или учат (не разбирам защо са там) не им е най-любимото нещо на света, с такова усещане оставам. Има някакво напрежение и негативизъм, тягостност, така усещам нещата. Да не кажа и мъка - нещата се случват с клизма, но все пак е полезно за тях. Ще обясня малко по-подробно долу.
Сякаш са на ръба да се откажат, защото и 8 пентакли, и 2 меча са менливи карти. На косъм са да останат или да се върнат.
Може би не са съвсем доволни от крайните резултати спрямо положените усилия и болки, но на това място те израстват все пак духовно. Не разбирай духовно в някакъв много философски или мистичен смисъл. Просто осъзнават, че не всичко, което хвърчи, се яде. Че не може винаги да побеждават. Че животът е изпълнен както с малки радости, така и с малки гадости.
Не е лоша комбинацията с оглед мъдростта, която трупат на това място. Съветвам те да не ги мислиш чак толкова - всичко е нормално. Децата ти не са уникален случай в това отношение.
Ако се върнат сега, ще имат усещането за провал, че са се върнали с насрани гащи, а не са опитали всичко. По-добре да останат още малко, да преживеят каквото има да преживяват. Ще са по-доволни по този начин и няма да е негативно. Даже си мисля, че ТИ се притесняваш повече за тях, отколкото ТЕ за себе си. Не искай да ги връщаш само заради себе си и твоето усещане за комфорт. Мисли за тях. Отграничи своите желания от техните.

ancholina иска да знае:
Цитат
Ще си оправим  ли отношенията с колегата?

Комбинацията ти ми се стори малко по-трудна за мен, защото е само с дворцови карти. Все пак ще тълкувам. Ако някой друг има други идеи, включвайте се непременно, особено момичетата с повече опит в гледането на карти.

Рицар пентакли, Паж на жезлите, Кралица пентакли

На мен ми се струва, че проблемът с твоя колега е свързан с това, че някой от двамата си е развързал устата твърде много и е клюкарил, обсъждал е някакви неща. Изобщо поддал се е на ниски социални страсти, което на отсрещната страна никак не се е харесало. Не се обиждай, но смятам, че човекът с развързаната уста си била ти.
Ако имаш за нещо да му се извиняваш, направи го, не бъди горделива кокона.
Човекът ми изглежда сериозен иначе, умислен човек. Действа бавно, доста премисля. Не е лесно той да бъде разбран, независимо как ти изглежда на теб.
Помирение ще има според мен. Възможно е и той да направи първата крачка, но няма да е бързо или веднага.

Понеже аз често излизам Кралица пентакли и знам какво е чувството, те съветвам - намали малко тази гордост. Да си пазиш непрекъснато емоциите не е Ок. Да, чувствителна си, но все пак и другите имат чувства. Хората много повече ще те харесват, ако не се ръководиш от страх и глезотия.

Талияна пита:
Цитат
Интересува ме, чака ли ме нещо вълнуващо в личен план? Много скука и  неизвестност напоследък.
Oх.. Поредната Кралица чаши. Sad Момичета - никога не се радвайте на чаши за емоционални въпроси, даже тъкмо обратното.
3 пентакли, Кралица чаши, Глупак

Трябва да пораснеш малко. Имаш проблеми. Съветвам те да се вгледаш в миналото - какви хора си привличала досега, какви мъже харесваш и защо? Какво отношение търсиш от мъжете, от колегите, от приятелите и защо? Непременно ли някой трябва да те глези и да се грижи за теб? Или ти самата винаги искаш да помагаш твърде много и се раздаваш свръхмного, с цел да си засилиш ценността в собствените очи? Защо имаш ниско мнение за себе си?
Имаш някакви липси, породени от детството. Те ти рефлектират на поведението и цялостния облик.Сякаш се движиш изцяло от някаква нужда да запълниш липса (която не е осъзната), вместо от собствената ти личност, която е малко на заден план. Съответно привличаш отношения-бози, основани на несъзнавани комплекси; Възможно е да привличаш всякакви идиоти и ти самата да се чудиш защо така, защо все на теб, защо винаги така става.
Изследвай си болките от миналото.
Дали те чака нещо - да, възможно е, друг е въпросът дали ще продължи дълго и ще е сериозно и доколко ще си доволна ти, или ще е както всеки път.
Не приемай думите като обвинение - ти самата може би не можеш да разбереш тези неща на съзнателно ниво.
Ще ти помогне да четеш психология, история, да работиш със сънища (но не езотерично и не чрез съновници!).
Не се вкарвай във филми и глупости, фантазии и мистики. Просто трябва да си в реалността. Постигнеш ли това, ще се случат много хубави неща в живота ти, не само интимно. Да не пишеш по форуми, а да си вземеш живота в ръце също ще помогне.

laura86 пита:
Цитат
Въпросът ми е дали ще имат развитие отношенията ми с Д.?

Крал меча, 3 пентакли, 10 меча

Внимавай с клюките и ти.
Теб те чака съвсем различно нещо от любов и то е лично израстване, което може да е болезнено, но после ще си заслужава.
За Д. - този не си поплюва и както сега всичко може да изглежда Ок, така може да се обърне плесницата и да се получи шамаросване, което е необратимо.
Но на теб фокусът ти определено не е на това в момента.
Спри да обсъждаш с всеки втори лични неща, да правиш интрига от това, което ти се случва на емоционално ниво.
Също трябва да си по-смела като човек, да взимаш решения.
Така или иначе на теб ти се паднаха сериозни карти - готви се за промени, с 10 меча последна нямаш никакъв друг избор.
Повярвай ми, струва си, но не е мед и рози като процес.

Благодаря на всички за въпросите и доверието. Ще ходя да почивам малко, после ще видя на кой още ще гледам, но ще спазвам реда на задаване на въпросите.
Ще помоля, ако някой ме цитира, да цитира изрезки от казаното, а не цялото ми мнение - доста грозно става оформлението на сайта иначе, и всички се объркват.
Благодаря отново и прекрасен ден!

# 256
Някой иска ли да му гледам за нещо, което го вълнува? Смятам, че съм на средно ниво в Таро.
Ако   може да  задам  още  един  въпрос  .В  личен  план ще срещна ли човека  до мен....От това което снощи  попитах за Г,не  ми  даде  много  надежда...

# 257
akoiskash-vqrvai - Имам още една дилема
1. Кога ще се върнем да живеем в предишният ни дом?

# 258
Ето въпрос и от мен - какво отношение ще получа от Х.? Благодаря предварително на тези, които ще изтеглят карти. Simple Smile 

5 пентакли - 10 жезли - 10 меча

Ехааа, 5 пентакли и две десятки. Какво отношение да получиш - на него му е дотегнало, успял е да изплува до някъде и уж вижда суша, ама се оказва мираж. Знае, че трябва да устои още малко. Не му е до теб. Иска да дойде до състояние на 10 меча, да дочака развръзката. А това може да значи и край на отношенията, каквито и да са те в момента.

# 259
Ето въпрос и от мен - какво отношение ще получа от Х.? Благодаря предварително на тези, които ще изтеглят карти. Simple Smile  

5 пентакли - 10 жезли - 10 меча

Ехааа, 5 пентакли и две десятки. Какво отношение да получиш - на него му е дотегнало, успял е да изплува до някъде и уж вижда суша, ама се оказва мираж. Знае, че трябва да устои още малко. Не му е до теб. Иска да дойде до състояние на 10 меча, да дочака развръзката. А това може да значи и край на отношенията, каквито и да са те в момента.
Благодаря за картите! Става въпрос за нов човек в работата ми, надявам се да се сработим, но ми се видя някак особен характер. Може би трябваше да уточня в началото за какво питам, извинявай. Сега се замислих какво означават тези карти... Thinking Може пък да вижда работата му в моя екип като спасение, предвид разочарованията, през които е минал на предишното място, с тези 10 меча най-лошото вече се е случило и човек може да погледне към бъдещето. Като че картите показват фрустрацията му от това, през което е преминал. Ако някой има различно тълкуване, ще се радвам да сподели. Hands V

# 260
Благодаря за тълкуването.
Да,аз си развързах устата,където не трябва.Мислех,че са ми приятелки.Извиних му се,но той не прие.После ме злепостави и той-тоест върна си го.

# 261
Привет.Имам един въпрос-когато теглите карти,последната задължително ли е да бъде тази,която е най-отдолу или и нея си я теглите произволно,както останалите?

Здравей!
Не бях чувала за такова теглене досега.
Прави го така, както ти идва!
Аз лично тегля с лява ръка от цялото тесте - не мога да се накарам да вярвам, че горните три карти са подредени по правилния начин Simple Smile)) Макар че много хора теглят точно така и им се получава.

Благодаря.Още съвсем в началото,когато нямах и представа от картите,една моя позната ми беше казала,че така е правилно.Но после се позамислих защо пък това да е правило,може просто и последната карта да е произволна-все пак която се падне.

# 262
Ако може един въпрос и от мен  Simple Smile
До края на седмицата ще се разрешили проблема ми  Hug Hug Hug

# 263
Опитвам да чета, когато има време темата, интересна ми е, но признавам, че не съм изчела всичко още.
Моля кажете ми как се "хвърлят"карти на човек, който е зад анонимен ник. Не се заяждам, интересувам се, искам да питам и аз нещо? Интересен ми е отговорът на картите. Благодаря ви.

# 264
Това за отложено време в Таро -  не ми стана много ясно. Веднъж на моя приятелка и гледаха на таро и жената и каза- " При теб има нов мъж", но към дадения момент на гледането нямаше такъв. Да, появи се от нищото след 3 месеца някъде. Това ли означава Отложено време в торо или нещо друго?

# 265
  • София
akoiskash-vqrvai - Имам още една дилема
1. Кога ще се върнем да живеем в предишният ни дом?

Някой иска ли да му гледам за нещо, което го вълнува? Смятам, че съм на средно ниво в Таро.
Ако   може да  задам  още  един  въпрос  .В  личен  план ще срещна ли човека  до мен....От това което снощи  попитах за Г,не  ми  даде  много  надежда...

Вие дори не коментирахте тълкуванията на Ако искаш вярвай!
Знаете ли, за всеки, който тълкува му е полезно да разбере, поне дали всичко което ви е казал резонира с вас, дали се е насочил правилно.
Дори не благодарихте, а веднага я заливате с нови въпроси...

Сори, че се намесвам така, но такова поведение не вдъхновява да ви се гледа.

Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover

# 266
Аз благодарих на лични. И на лични споделих какви са ми притесненията.

# 267
Ако не бях  доволна  нямаше да поискам  още един  въпрос,и  аз  решавам къде да  благодаря  ,тук  или  на лични...

# 268
Какво променят за вас отговорите на Таро?

# 269
  • Лиеж, Белгия
 Привет. bouquet
Инт. ме ще емигрирам ли и в личен план ще има ли промяна.

Общи условия

Активация на акаунт