Карти таро - тема 16

• 53 554
  • 760
  •   1
Отговори
# 420
UЛан, картите на Ленорман нямат общо с Таро. Това е друг гадателки инструмент. Интересен, но не съм запозната с него. Има тема за Ленорман.

# 421
Изобщо, Lan, what's your point, mate?

# 422
Каква ми е гледната точка ? Ами чисто любопитство, като исках да понауча някой неща Simple Smile При това нямам никакво намерение да се карам с никого  Peace Просто коментираме и си казах мнението, на някой ако не му е харесало, извинявам се. (Казват, че колодата на Ленорманд ( има няколко колоди с различен брой карти ), както и игралните карти са произлези от Таро. )
   Но като гледам реакциите няма повече да коментирам,поради следната причнина: когато се изкаже мнение, което се различава, или се подминава с мълчание или се създава напрежение. А какво поражда такова мнение, какви са причините и доколко са достоверни и начините им за проверка е отделен въпрос. Не искам да влизам в излишни полемики.Както казах, нямам намерение да споря или да се карам. Уважавам гледната точка на околните, както и моята си !
  Благодаря на момичетата, които откликнаха на въпросите ми и изтеглиха карти и коментирахме!  bouquet  Успех на всички ! Simple Smile

# 423
Сторило ти се е. Интересувам се от Таро конструкции в тази тема, не от междуличностни отношения на форумни потребители. А за мен е извън всякакво съмнение, че bokonon е предостатъчно интелигентна, че ако има да ми казва нещо, да го направи лично. Няма нужда от адвокатстване. Hands V

Мисля поне за днес да се въздържа от повече участване в темата. Simple Smile

Никой не адвокатства на никого. Пиша, каквото мисля, реагирам веднага, ако нещо ми се стори нередно. Независимо колко може да е дразнещо.
Да, всички сме интелигентни, затова като такива нека свалим картите на масата. Аман от лични съобщения и криене, и клюкарене. Защо всичко да не се случва ТУК, на открито, в темата?
Ето, тук сме, можем да отговаряме на въпроси и да ги разискваме.

Soul, не видях ти да разискваш конструкции, да даваш своето мнение.
Ти самата, ако имаш карти, защо и ти не гледаш на хората, ако мотивацията ти наистина са конструкциите и опознаването им?
Не те видях да се включиш, да кажеш ако виждаш, че някой някъде е сгрешил, или че имаш друго мнение. Не видях и твои подредби.
Въпреки че е напълно ОК да почнеш да го правиш, както и другите с интерес към Таро. Темата нали е за това?

Толкова за днес, приятели.

# 424
Значи не си гледала добре, щом не си видяла. Не мисля да участвам в последващи коментари от такова естество, твърде ниска топка са ми. А ти имаш опит в Таро, видно е, използвай го по същество в темата - непоискан приятелски съвет, знам, че ще позволиш, след като и ти раздаваш щедро съвети и наставления. Wink

# 425
Grethenata, попитах картите какви възможности биха се отворили пред теб, ако приемеш новата работа, има ли изобщо такива? Струва ли си? Разказах им за теб, това, което ти си писала тук.
Не питах дали да приемаш.
Асо меч, Кралица пентакли, Отшелник

Не отговарят точно за работата. А че пред стои един период на цялостно замисляне и осмисляне на живота ти, какво се случва около теб, как да си щастлива. Какво ти липсва, какво искаш от живота, как да го постигнеш и ще можеш ли.
Като цяло, по-дълбок отговор, от това, за което се пита.
По мое мнение и прочит на картите, можеш да приемеш новата работа, просто защото ще е ново и може да те обогати. Но картите не дават съвет - да приемаш или не.
Така или иначе този замислен период, който те очаква, чука на вратата, освен ако вече не си влязла в него.
Не е лошо да имаш Отшелник на 3та Simple Smile Струва си.
И аз съм го живяла това.
Надявам се да ти е от полза тълкуването.

Много ти благодаря за отделеното време. Да, може да се каже, че съм в такъв период. Сега по-силно от всякога усещам как времето тече, а аз като че ли се пилея, не напредвам. Поне такова ми е усещането, затова и ме е обзело някакво нетърпение, което на моменти се превръща в отчаяние, в чувство на безизходица.
Затова и съм толкова нетърпелива да знам какво ще се случи Simple Smile
Пак благодаря, както и на Колорадски бръмбар, тя си знае защо Simple Smile

# 426
Някой ще отговори ли на моя въпрос. Моля

# 427
Тая тема изобщо защо е?
Има ли някой, който да иска да се учи на Таро?

Явно никой не уважава картите, защо е тази тема изобщо?

Да, никой не се стреми към познание.

Аз съм тук в тази тема точно за да уча Таро . Много бих искала да се пише повече в темата за картите за комбинации и тълкуването им. А относно уважението към тях - аз моите ги уважавам.

# 428
Чудех се не трябва ли ако се гледа на някой да се ползва подредбата Келтски кръст ( за по- пълна картина и изясняване на ситуацията) . З карти само дали се вижда всичко? Имам чувство , че показват част от нещата .

# 429
Добре, гледай на дамите ти. Казвай им разни неща ти, слагай срок от време.

Занапред и аз бих опитала да обвързвам комбинациите им в срок.
Това не значи, че много ще помогне.

Комбинацията на дамата с извънбрачната връзка, я кажи  с тази 4 чаши как я виждаш? Защото е доста продължителна като време.
Връзката ще се точи като дъвка. Все някога ще й писне, но може и години да се мъчи така. Освен ако не вземе активно решение тя.

Но картите показват  и пасивното отношение на повечето питащи.
Кралица чаши - ха,ха,ха! Няма нужда да се мисли за астрология.
Моята карта е цялата вода, ама не излизам Кралица чаши никога.

Какво да кажа друго?
Аз на гледания съм излизала Кралица пентакли, Кралица жезли , а ти миналата седмица ми изтегли Кралица чаши.  Явно си зависи от ситуацията, а не че конкретно показва характера на жената.

# 430

ДОБРО УТРО!

# 431
  • София
Момичета здравейте! Мога ли да помоля ако някой има желание да ми хвърли едни карти! Предварително благодаря. ВЪПРОСА ми е ИМАЛИ ЧУВСТВА Н. КЪМ МЕН, ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ ЛИ ВРЪЗКА МЕЖДУ НАС И СКОРО ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ ЛИ?

3 ЧАШИ - О СМЪРТ - О 8 ПЕНТАКЪЛА

Абсолютно Не. Не и романтични. Може би приятелски и вероятно му е приятно в твоя компания. Но няма никаква индикация за развитие.

Нито ще се осъществи връзка - Обесен + О Сила
Дали ще се срещнете - Рицар Жезъл + Луна... за тук не съм много сигурна. Мисля, че ще се срещнете, но по Луна се показват илюзии, нереални очаквания, колебания, търсения... Изобщо няма да е това, което си очаквала.

# 432

Момичета здравейте! Мога ли да помоля ако някой има желание да ми хвърли едни карти! Предварително благодаря. ВЪПРОСА ми е ИМАЛИ ЧУВСТВА Н. КЪМ МЕН, ЩЕ СЕ ОСЪЩЕСТВИ ЛИ ВРЪЗКА МЕЖДУ НАС И СКОРО ЩЕ СЕ СРЕЩНЕМ ЛИ?

3 ЧАШИ - О СМЪРТ - О 8 ПЕНТАКЪЛА

Абсолютно Не. Не и романтични. Може би приятелски и вероятно му е приятно в твоя компания. Но няма никаква индикация за развитие.

Нито ще се осъществи връзка - Обесен + О Сила
Дали ще се срещнете - Рицар Жезъл + Луна... за тук не съм много сигурна. Мисля, че ще се срещнете, но по Луна се показват илюзии, нереални очаквания, колебания, търсения... Изобщо няма да е това, което си очаквала.

БЛАГОДАРЯ ВИ

# 433
Здравейте,бих искала да помоля,някой от Вас , когато има време, дали ще може да погледне един въпрос за мен. Въпроса ми е,дали той ще преглътне ината си, и ще си осъзнае грешката и ще се върне при мен или няма да се случи? Просто да знам дали да чакам или да се откажа.
Благодаря Ви

# 434
  • Някъде на юг
Здравейте, група! Искам да попитам за мнение по една подредба. Въпросът, който зададох е : Къде е моето призвание ( професия) ? - 4 чаши, отшелник, кралица пентакли. Много ще бъда благодарна за вашето мнение.

Общи условия

Активация на акаунт