Карти таро - тема 16

• 53 628
  • 760
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте! Може ли да погледнете по този въпрос- как ще се развие финансовият въпрос  в моето семейство, по-точно ще  намерим ли финансов ресурс за нещо, което започнахме преди една година?

# 481
Aми... от доста време чета темата и искам да се включа с въпрос. Обича ли ме все още И.? Ще се съберем ли? Има ли шанс за нас или да тегля окончателно чертата?

Положението не е безнадеждно. Обаче лИбов не виждам, само секс.

# 482
Aми... от доста време чета темата и искам да се включа с въпрос. Обича ли ме все още И.? Ще се съберем ли? Има ли шанс за нас или да тегля окончателно чертата?

Положението не е безнадеждно. Обаче лИбов не виждам, само секс.

Леле, много си добра! Истината е, че през цялото време отношенията ни се крепяха най-вече на секса, та може и да сме се заблудили (най-вече аз), че е било любов.

# 483
  • София
Някой с някаква обратна връзка по моето питане 🤔
Защо М. се държи грубо с мен :
Кралица пантакли влюбените асо пентакли
Първосигнално в ситуацията бих казала, че не съм й симпатична (има хора които просто не ти допадат) ама не мисля, че картите това показват. Малко съм объркана Sad

# 484
Първосигнално в ситуацията бих казала, че не съм й симпатична (има хора които просто не ти допадат) ама не мисля, че картите това показват. Малко съм объркана Sad

Смята те за конкуренция. Според мен картите показват още , отлагане на нещо, задържане на разрешаване на казус или проблем и може би това изнервя М.

# 485
Здравейте.Ще може ли някой от вас да ми нареди едни карти относно работата.От скоро съм без работа и търся ли търся но....уви и нещо започвам да се отчайвам.Ако може някой да нареди едни карти.Благодаря Simple Smile

# 486
  • София

Смята те за конкуренция. Според мен картите показват още , отлагане на нещо, задържане на разрешаване на казус или проблем и може би това изнервя М.
А ревност може ли да е 🤔
Принципно нямаме много какво да делим нито да разрешаваме, странна работа Sad
Картите ми се виждат прекалено положителни за въпроса ми, ако не беше за жена бих си помислила че е влюбена 🤣

Последна редакция: ср, 06 дек 2017, 19:48 от Lailah

# 487
И аз се нареждам с въпрос, по който не мога да взема решение.
Да сменя ли работата?
Благодаря предварително.

# 488
  • Севлиево
Здравейте може ли малко помощ, отскоро се занимавам с Таро имтересуваше ме дали ще се съберем с моята любов отново. Вдясно колоната е за мен в ляво за него. Предварително Благодаря 😊

# 489
  • там, където ми харесва
Здравейте, хвърлих си карти свързани с работа, в момента работя , но си търся нещо друга и зададох въпроса:
Ще намеря ли скоро нова и по-хубава работа?
Паднаха се:
петица жезли обърната
четворка жезли
асо жезли

# 490
Здравейте, хвърлих си карти свързани с работа, в момента работя , но си търся нещо друга и зададох въпроса:
Ще намеря ли скоро нова и по-хубава работа?
Паднаха се:
петица жезли обърната
четворка жезли
асо жезли

Според мен, картите показват твоята готовност за промяна и намеренията ти, но няма да си намериш скоро нова , по - хубава работа. Просто е поредното ти " запалване " и само толкова.

# 491
  • Бургас
Здравейте,
По принцип само чета в групата, но не мога да разтълкувам една комбинация, защото имам чувството, че влияят други емоции и не го тълкувам правилно:)
Въпросът е откъде да намеря определена сума пари за едно нещо...
2 чаши, влюбените, 10 пентакли
Тотално не очаквах подобна комбинация за финансов въпрос..
Ще помоля за вашето мнение:)

# 492
Здравейте,
По принцип само чета в групата, но не мога да разтълкувам една комбинация, защото имам чувството, че влияят други емоции и не го тълкувам правилно:)
Въпросът е откъде да намеря определена сума пари за едно нещо...
2 чаши, влюбените, 10 пентакли
Тотално не очаквах подобна комбинация за финансов въпрос..
Ще помоля за вашето мнение:)

От семейството Stuck Out Tongue Winking Eye

# 493
  • Бургас
И аз предположих това по последната карта, но майка ми е в лошо финансово положение:) затова ми е объркано, а не виждам по картите да е наследство от някой незнаен роднина хаха:)

# 494
Здравейте! Може ли някой да ми изтегли карта с въпрос „Ще се  случат ли нещата между мен и мъжът към когото имам интерес?”'. Благодаря предварително и хубава вечер! Simple Smile

3 чаши 4 чаши Умереност обърната
Много емоции, сълзи и сополи, много нещо. И що? Тотално си подвластна на емоциите, с резки промени в настроението.
Внимавай момиче, няма нужда да се припада по никой мъж.

Общи условия

Активация на акаунт