Искам да кажа ... (139) през октомври 2017

• 230 417
  • 5 026
  •   1
Отговори
# 4 740
Сесил,жив и здрав да ти е рожденика !
Покрай тоя Хелоуин се сетих,че преди две години,на днешния ден,бях в замъка на граф Дракула Mr. Green .Дори и не подозирах какъв празник е,докато екскурзоводката не ни каза Grinning .
Скрит текст:

Стола му за мъчения Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 10:09 от Renko

# 4 741
Здравейте! food010

Пандата е много сладка. Simple Smile

Хелоуин няма да празнувам, но не харесвам хора, които само мрънкат и критикуват останалите защо празнуват този или онзи празник. Всеки има право да отбелязва каквото иска. По принцип обичам празниците. Обичам да е весело- добра компания, хубава трапеза.

Сесил, жив и здрав да е рожденика!

# 4 742
  • Пловдив
Ех Куркума , оправим ми деня. Една съфорумка беше казала че пишеш като O'Хенри . На мен обаче много ми приличаш на Чудомир.  Много хубаво пишеш.
Болните да оздравяват. Всички празници обичам без св. Валентин- много лигав ми идва затова и празнуваме Трифон Зарезан вместо него.

# 4 743
Ококорих се в 2 часа сутринта, па станах да поработя, че ми дойде идейка, в 5 обратно в леглото с котката и си доспах. Сега чакам тийна да се прибере, щерката и тя - прекараха нощта при приятели. Вчера пекох 4 дози брауни - ще занеса на купона тази вечер, но има доволно и за закуска. Много го обичат домашните ми, ама гледам да не го правя често.

Започнах да мисля подаръците за Коледа.
Скрит текст:
Тази година позакъснях, обикновено до началото на ноември съм готова и само чакам поръчките. Нещата се усложняват и с многото рожденници в къщи, сезонът на партитата започва.
Партито на щерката вече е резервирано, поиска да ходим в зала за катерене. Иска за рождения си ден лост в градината, за Коледа сгъваем матрак-да става за сядане и за спане. Ти да видиш!
Партито на номер 2 ще е в киното - ще има разходка зад кулисите и в апаратната плюс филм и пуканки , групата се очертава голяма, ще е интересно. Тази седмича трябва да отида да направя резервацията, за да не увиснем, че възможните дати без мачове, концерти или други важности са много малко.

Момчетата са ми трудни още. Action Kamera за единия със сигурност, може би таткото. Книга за безалкохолни коктейли за големия, че да спре да ни трови с бъркочите си. Също една джаджа, като усилвател-тонколона, включваща се към смартфона.
Малкият ми е много труден, нищо не иска,а РД е след 2 седмици.
За довечера дребната ще е зайче, май само тя е ентусиазирана, прерови всички налични костюми докато реши. А костюми у нас дал Господ. Заради немския Фашинг се събраха доста с годините.

# 4 744
  • София
И аз тази година много се излагам с коледните подаръци, но просто ни-щич-ко не ми идва наум. Всеки си има всичко, никой е мрънка за нищо ... ще сложа накрая по едни чорапи и едни бонбонки под елхата Joy

# 4 745
И аз тази година мисля да се огранича с подаръците за деца и възрастни.
Вече и без това няма къде да държа всичко което им е подарявано и съм купувала.
Мисля да им купя по едни хубави слушалки, но нямам идея какво да гледам.

# 4 746
  • София
Честит рожденник много здраве и късмет желая Сесили.

# 4 747
  • София
Хайде да се разпиша,че досега имах да свърша нещо спешно.
И аз като Джена и Цвети /май имаше и още момичета/ мисля всеки да си празнува,каквото иска.В крайна сметка важното е да има моменти на веселие и добро настроение.
Да уточня,че вкъщи не сме фенове нито на Хелоуин,нито на Свети Валентин,нито на някой друг американски празник.
Сесил честит ти рожденик!Жив и здрав да е! bouquet

# 4 748
Много сладка пандичка е Жаки, а и много е пораснала.

Сега на връщане на един човек му се закачи връзката в ескалатора и щеше да се пребие. Добле че усря да я издърпа.

Хай, такива "почивни" дни не обичам. То после си по-скапан и от ходене на работа.

Али, дамата във влака се гримираше за работа, но ефекта силно приличаше на Хелоуински проект Simple Smile.

Аз много фенери от диня съм правила и като дете с майка ми (тя беше виртуоз) и после и на детето правех. Ама сега има само някакви гигантски дини.

Нищо не съм купила за Коледа, но съм решила фит бит или някакъв от рода да му купя.

# 4 749
Коледните подаръци за племенниците почнах да събирам още от лятото. Нищо няма за нашите деца.

# 4 750
Искам кажа честит Хелоуин на всички, които го празнуват, маскират се, забавляват се и  хранят децата и детето в себе си с пакост или лакомство,  а защо  не и  двете.  Heart Eyes Grinning
По тоя повод не мога да не призная, че винаги ми харесва да чета Цвети, Тоня,  ДжеНа,  любимото ми свежо трио  Heart Eyes
Цвети ми е като топяща се шоколадова тортичка, с послевкус на амарето, толкова  приятно галеща.
Тоня е  слънчевото попълнение на темата,  ведра, лятна,  не съм разбрала някога да е в ПМС. А съм сигурна, че  е жена  Laughing  Hug
ДжеНа,  оу,  лежерното  котешко събуждане и също толкова пухкава за четене. Също с ПМС липси и мрън free. Айляшката работа,  както би казалА тя. Simple Smile
А аз се утрепаХ от приготвяне на сладкиши и хелоуински геврек съм изпекла.
Ще се маскирам на добро момиче и аз. Blush

# 4 751
Съвсем не по темата днес, но ми се ще да споделя интересна, съдържателна, кратка и ясна статия.
http://www.obekti.bg/nauka/tozi-uchitel-dade-brilyanten-otgovor- … a-ucha-matematika

# 4 752
  • София
Трънче и Шанти  Hug

О, имам си ПМС-та понякога, но това е нещо, с което не считам за нужно да занимавам хората.  Wink

Трябва ми тъмно лилаво, черно или в краен случай мръснишко червено червило. На обяд ще ходя до Лили-то да видя ще открия ли нещо подобно.

# 4 753
Шанти, и аз обичам да те чета. Hug Досега не бяха ме оприличавали на шоколадова тортичка, но ми харесва. Grinning  Не е тайна, че обичам шоколад. Всеки ден мога да ям, но се въздържам. Слаба съм и искам така да си остана. И съм и ниска, та не върви да съм бъчвенце. Laughing

По повод Хелоуин- тези които ще празнувате, като какви ще се маскирате? Разбрах само за Ша и мъжа на Тони.

# 4 754
Това за математиката е интересно,  ще му обърна внимание като имам настроение. Simple Smile
Аз имам цвят слива червило, то става за маскарад  днес ще съм със сребърно обаче.
 Simple Smile
Цвети, не познавам Везна, която да не обича сладко и секс Grinning

Общи условия

Активация на акаунт