Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 989
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 725
  • До морето
А Сърчаджиева днес го е писАла "дъждовно" и никаква не се яви, а вие тука даже не забелязахте!

# 1 726
  • Варна
За нея в пълна сила важи максимата, че вика този, който няма достатъчно силни аргументи, а просто иска да си наложи мнението.
Joy Joy Joy
Ми, да! Вместо да извади "един силен аргумент", тя си "налага мнението", че не е удряла майка си...  smile3532
Коментарът ми не беше отнесен към тази ситуация... Съгласна съм с Дани Петканов, който каза, че е много грозно да се намесват имената на най-близките...

# 1 727
Днес не беше на живо, затова. Joy

# 1 728
С тези руси перуки просто трепе рибата.
Хахаха много точно! А в комбинация с цвиленето, което нарича смях, просто ми се ще да я шибна през лицето с рибата Animal Fish
За нея в пълна сила важи максимата, че вика този, който няма достатъчно силни аргументи, а просто иска да си наложи мнението. Същата е като шефчето...
А чичо Тото къде точно флиртуваше с МегЗ?! Нещо не го видях... Той се държи приятелски - все едно е с "едно от момчетата"...  А и МегЗ не може да стъпи и на малкия пръст на гаджето на Тото. Ето снимка за доказателство Kissing Heart
Скрит текст:
Наистина е хубавка. На светлинни години от Мегз.
Ами след като има такава хубавица у дома, що гали Мегз, бе!? Тя ли да му пази връзката...  Joy
Външният вид е измамен. Мегз е в пъти по стойносттна, въпреки дефекта в говора.

# 1 729
От кого е по-стойностна Мегз?

# 1 730
  • Варна
Скрит текст:
Хахаха много точно! А в комбинация с цвиленето, което нарича смях, просто ми се ще да я шибна през лицето с рибата Animal Fish
За нея в пълна сила важи максимата, че вика този, който няма достатъчно силни аргументи, а просто иска да си наложи мнението. Същата е като шефчето...
А чичо Тото къде точно флиртуваше с МегЗ?! Нещо не го видях... Той се държи приятелски - все едно е с "едно от момчетата"...  А и МегЗ не може да стъпи и на малкия пръст на гаджето на Тото. Ето снимка за доказателство Kissing Heart
Скрит текст:
Ами след като има такава хубавица у дома, що гали Мегз, бе!? Тя ли да му пази връзката...  Joy
[/quote]
да нямаш някаква информация от първа ръка? Защото на мен гаджето на Тото ми се струва страшно весел и ненатоварващ човек, за разлика от  Мегз Stuck Out Tongue

# 1 731
Е, те сега го отнесе и гаджето на Тото. Ама защо правите съчинение по картинка?

# 1 732
  • Варна
съчинения не правя

# 1 733
Щом гаджето на Тото го е накарало да излъже, че е необвързан, значи толкова държи на връзката. Фурнаджийски лопати не харесвам.

# 1 734
съчинения не правя

Това не се отнасяше за теб.

# 1 735
  • София
Скрит текст:
А чичо Тото къде точно флиртуваше с МегЗ?! Нещо не го видях... Той се държи приятелски - все едно е с "едно от момчетата"...  А и МегЗ не може да стъпи и на малкия пръст на гаджето на Тото. Ето снимка за доказателство Kissing Heart
Скрит текст:
да нямаш някаква информация от първа ръка? Защото на мен гаджето на Тото ми се струва страшно весел и ненатоварващ човек, за разлика от  Мегз Stuck Out Tongue
[/quote]

Хайде пак да попитам, що Тотю не си пази връзката с красавицата, лъже че e свободен и флиртува наляво и надясно!?  Thinking
И от къде на къде Мегз, която няма ни най-малка предства, че е обвързан, да трябва да му пази връзката, че и да види, че " не може да стъпи на малкия пръст" на другарката му...  Joy Joy Joy

# 1 736
  • София
Няма как да знаеш дали е натоварващ или не натоварващ, ако не си я виждала дори в движение. Решаваш, че щом изглежда мила, значи е ненатоварваща, но дали е вярно?

# 1 737
Красавица Тотюва го смята недостоен. Мегз е перспективна, ще си го отглежда по достойнство, милия флиртаджия. Joy

# 1 738
Аз също смятам,че Мегз има доста логическа мисъл и мисли бързо като цяло(е , и бързо говори), но понякога малко се обърква.Невротична и избухлива е, има странности, но ми е симпатична.Особено на фона на перхидроленото създание.

# 1 739
В изповведалнята и разговорът й с футболиста се сещам за последно.  Когато говореше с футболиста за флирта, използва две хипотези с две обяснения, което беше трудно смилаемо, защото за това е нужно и този, който слуша, да може да задържи двете хипотези с двете обяснения в ума си, да ги анализира и да отхвърли или приеме някоя от тях. сега не помня точно какво каза, но такава беше структураата.
Ама как да ги отбере и задържи сред водопада от скоростно изстреляни думи (не коментирам дори говорните проблеми), половината от които ненужни. Факт, че и ти не си ги запомнила.
Не отричам, че може да върже логическа мисъл, но за неразбирането й не са виновни събеседниците, а собственото й неумение да я изрази.
Да не говорим, че каквито и удобни хипотези да се опитва да защитава, предизвикан или не, флирт и налазване от нейна страна си имаше.

Общи условия

Активация на акаунт