Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 958
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 830
JoyJoyJoy

Само Богданска не харесвала, защото била влязла с цел да се  харесва на мъжете, а те харесвали Мичето и Богданска затова злобяла. Това пак не можах  да го разбера, ама Зейнеб с перата е виновна, защото пак се напрегнах да не е снесла златното яйци.

# 1 831
  • ВАРНА
 Щом Енджи бе толкова горда с победата си в читалищния конкурс за красота,какво ли би станало,ако действително бе дипломиран медик!?Сигурно на 2-ри юни щяха да го съобщят с воя на сирените,а президента да я спомене в новогодишното обръщение .

# 1 832
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пуловера - рокля на Марчето много ми харесва - някой знае ли от къде е?
От Шанел, как откъде. Топъл-топъл от модния подиум.

# 1 833
Ами успокоителни,какви ще са други Grinning

Я да видим дали Мегз може да се справи с тази модна линия и да помогне на шефа Satisfied

# 1 834
Много мълчаливи коментаторите...

# 1 835
Ми то от мазненето на Зейнеб може ли да вземеш думата.
А Мария и Мегз защо са си простили те си знаят. Аз вече мисля, че са си дружки и разиграха този цирк за рейтинг.

# 1 836
Пуловера - рокля на Марчето много ми харесва - някой знае ли от къде е?
От Шанел, как откъде. Топъл-топъл от модния подиум.

Тц, тц, тцццц.....без мантия ли се яви Мара в студиото...тц..тц...язък. Ква е дама тогаз, нИнам... No Mouth

# 1 837
М, дама. Самозванка с претенции.  Naughty

# 1 838
Значи, ще ви замолА, да ме заговаря и да ми търси диалог само който се е снабдил с мантия!
Благодаря за Фниманието...

# 1 839
Тете, моята е тази https://www.google.bg/search?q=%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%BB%D1%81%D0 … rc=FCW17zsYeF7jjM:
Харесва ли ти? Че много трудно ми я отпусна леля Бети. Ама викам й "Моля ти сЪ, нИ мож ми отказа, че Тетето няма да иска да праИ диалог с менИ" и жената ме съжали.
Пазя си я обаче само за извънредно специални случаи, че много тежък се оказа тоя килим.  Laughing

# 1 840
  • Тра-ла-ла
Значи, ще ви замолА, да ме заговаря и да ми търси диалог само който се е снабдил с мантия!
Може ли срещу 3000лв да мина без мантия. Не мога да се излагам пред хората. Аз съм дама Mr. Green

# 1 841
Малко ти се е завалил цвета, ама айде....от мен да мине...

Ся, стане пладне, ще тичам за една паница с леща, че какбеше...празен чувал, прав не седи Stuck Out Tongue Winking Eye

Джелс, сестро....ма то 3 000 само за нагревки на плексита нЕма да ми стигнат ма, дУшо...

# 1 842

Може ли срещу 3000лв да мина без мантия. Не мога да се излагам пред хората. Аз съм дама Mr. Green
Ти пък. Една истинска дама би предложила далеч повече.

Тете, вярно хермелинът малко е посивят, ама това е реликва със сантиментална стойност, та вярвам ще успееш да го преглътнеш някак.

# 1 843
Само ако чантата ти влиза преди теб в темата!

# 1 844
  • София
Ехеее, пусто Мичеее, тя не се фрустирала от това,  което говорят за нея. Забелязала, че я обиждали ( на  компаньонка?!?!) такива, кото  не били постигнали това, което тя е успяла.
Нямало да съди Мегс. Извинили са се. Виждала в Мегс доста от чертите си
Другото ще е в понеделник на запис.

Да не би Мария да е научила нова дума-фрустрирала Grinning
Помня, че докато беше омъжена за Гущеров във всяко интервю казваше, че двамата са много себични. Сигурна съм, че не знае какво значи, но го повтаряше почти във всяко изречение.

Общи условия

Активация на акаунт