Иначе за флирта - ама аз не бях, аз не правя такива неща, не е мъжко, но то пък нали се разбрахме, че мъже вътре няма.
За мен няма значение. Точно в този момент, каза смислени неща, такива, каквито са. Дори и Гана да му ги беше казала по този начин на готвача, щях да я поздравя. Мегз се опита да се защити, но само повтаряше: "ти защо обиждаш така другите"? Мара му кресна, че диалог с него няма да води и приключи, а на следващата сутрин той я сравни със земята, казвайки ѝ, че тя е едно нищо, просто Мара отварачката. А Тото му каза такива неща, че чак мен ме заболя. Готвачът си заслужи всяка една дума, ако не за друго, то защото минута преди това нарече Мегз "свиня грозна". А дали е леке Тото, или не, не съм отваряла дума. И леке да е, на мен ми хареса как си подреди мисълта и без да повиши тон, без да прави скандали и панаири, завря готвача там, където му е мястото. Може и малко късно, но се намери човек да му каже, че нищо не струва и стои като леке на престилката си, с която толкова се гордее.
По принцип го харесвам, но това му изказване и то в ефир е изключително грозно. Изобщо не му прави чест да говори така и то най-вероятно да тийнейджъри
Лично аз нищо впечатляващо не виждам в това возило.