Vip Brother 2017 - тема 5 (02.10 - 08.10)

• 240 913
  • 2 276
  •   1
Отговори
# 1 890
Скрит текст:
На мен Тото ми хареса, когато каза някои неща на готвача. Каза му ги по начин, който ме изкефи максимално. Може и да съм лоша, но се зарадвах, че някой му сви сармите на готвача и то с благ тон, спокойно, казвайки му истината,  и то така, че да го заболи.
Иначе за флирта - ама аз не бях, аз не правя такива неща, не е мъжко, но то пък нали се разбрахме, че мъже вътре няма.
Каза му ги, като беше на не знам колко уискита. Някой по-горе беше написал, че е абсолютно леке и аз подкрепям с две ръце това.

За мен няма значение. Точно в този момент, каза смислени неща, такива, каквито са. Дори и Гана да му ги беше казала по този начин на готвача, щях да я поздравя. Мегз се опита да се защити, но само повтаряше: "ти защо обиждаш така другите"? Мара му кресна, че диалог с него няма да води и приключи, а на следващата сутрин той я сравни със земята, казвайки ѝ, че тя е едно нищо, просто Мара отварачката. А Тото му каза такива неща, че чак мен ме заболя. Готвачът си заслужи всяка една дума, ако не за друго, то защото минута преди това нарече Мегз "свиня грозна". А дали е леке Тото, или не, не съм отваряла дума. И леке да е, на мен ми хареса как си подреди мисълта и без да повиши тон, без да прави скандали и панаири, завря готвача там, където му е мястото. Може и малко късно, но се намери човек да му каже, че нищо не струва и стои като леке на престилката си, с която толкова се гордее.

# 1 891
Даре, и ти добре го формулира...да не си на пичие?

# 1 892
На работа съм Тете, какво пиЧие? А след работа Ше обикалям да търся мантия, че мнооо ви завиждам вечИ.

# 1 893
Нищо не струва като човек в тази си част, касаеща отнощенията му с околните. Но като специалист бая струва според мен. Докато Тото за мен не е никакъв музикант, видяхме и каква мишка е като въртя, сука, мънка пред Мегз за флиртуването. Като е толкова отворен и откровен да е така във всяка сигуация.

# 1 894
  • София
Не помня дословно. Много му се лепяли дебелани и т.н. Беше ужасно груб.

Другите музиканти и то такива с доста повече стаж, и популярност непрекъснато казват на феновете си, че ги обичат и им благодарят, че ги има, а той седнал да ги обижда  ooooh! По принцип го харесвам, но това му изказване и то в ефир е изключително грозно. Изобщо не му прави чест да говори така и то най-вероятно да тийнейджъри

# 1 895
За прословутия мерцедес на Миглена, дето Доган и го подарил, че чак снимка си беше изплющяла в медиите... Оказва се че тя си го е купила миналата година, не е нов, на 3 год. е бил....щото имаше предположения че си го е взела на изплащане..
https://www.vbox7.com/play:ed73fd92a9

# 1 896
Моля ви, обяснете ми произхода на "пичие". Постоянно го срещам тук, явно съм пропуснала нешо важно. Може би Мария произнася така думата?

# 1 897
Той не е говорил за феновете си. А, че ако влезе в дискотека и има една дебела, то тя задължително ще го хареса него. Тъпо изказване беше, дори не знам защо го каза, но като се има предвид, че сценаристите им правят визитките и повечето говорят глупости... Както и да е, не искам да се превръщам в негов защитник, а и нямам намерение. На мен ми хареса какво каза на готвача, а готвачът с това гнусно поведение, не може да ме впечатли по никакъв начин. И това, че видиш ли, бил професионалист в областта си, не може да ме трогне въобще. И не бих опитала посмъртно ястията на подобен плужек. Гнусно ми е да го гледам вече този. Не съм съгласна, че благодарение на него имало какво да се гледа. Аз не съм мазохистка и предпочитам да гледам човешки отношения, а не тази помия, която ми сервират всяка вечер. Без него щяха да се проявят и другите, като им разрешат да се изкажат "без да ги прекъсват".

# 1 898
Е, Г.Б нали си го виждала....представяй си него...  Mr. Green

Така се изхилих, че за малко да ми хвръкне семката Joy

# 1 899
За прословутия мерцедес на Миглена, дето Доган и го подарил, че чак снимка си беше изплющяла в медиите... Оказва се че тя си го е купила миналата година, не е нов, на 3 год. е бил....щото имаше предположения че си го е взела на изплащане..

От зашеметяващите фасети на Каканашева на тази снимка едва забелязах, че колата е като на един от нашите съседи. Grinning  Лично аз нищо впечатляващо не виждам в това возило.
Въпрос за протокола - ако тя си е купила тази кола за чий...дявол стои този надпис на листата формат А4!?!?

# 1 900
  • София
Пфу, егати романтиката, поне листите да бяха розови Joy

# 1 901
  • София

Честно казано един такъв Мерцедес на три години е 130 000 лв. И то това е най-евтиния вариант. Това, че не е нов не значи, че не може да е на изплащане. Изобщо не си представям, че ще удари толкова пари от масата, за да си купи кола. Вариантите са два - или го е взела на изплащане и си го плаща сама или, ако наистина има някаква връзка с някакви хора, то да й е даден от тях. Но дали е даден само за ползване или подарен не се знае. Просто ума ми не го побира как сама жена без деца ще си купи точно такъв джип. Но пък хора всякакви. А и като я гледам какъв кукумицин е вече нищо свързано с нея не може да ме изненада  Peace

# 1 902
Ехеее, пусто Мичеее, тя не се фрустирала от това,  което говорят за нея. Забелязала, че я обиждали ( на  компаньонка?!?!) такива, кото  не били постигнали това, което тя е успяла.
Нямало да съди Мегс. Извинили са се. Виждала в Мегс доста от чертите си
Другото ще е в понеделник на запис.

Само Богданска не харесвала, защото била влязла с цел да се  харесва на мъжете, а те харесвали Мичето и Богданска затова злобяла. Това пак не можах  да го разбера, ама Зейнеб с перата е виновна, защото пак се напрегнах да не е снесла златното яйцe.
Мария на кой свят живее? Голям успех е да се продаваш като евтина стока, за да парадираш със скъпи вещи в Инстаграм. Прави ми впечатление, че винаги най-големите некадърници се хвалят колко мноого са постигнали и как всички им завиждат.

# 1 903
Психо Петров няма ли да си излиза?  Crazy

# 1 904

От зашеметяващите фасети на Каканашева на тази снимка едва забелязах, че колата е като на един от нашите съседи. Grinning  Лично аз нищо впечатляващо не виждам в това возило.
Въпрос за протокола - ако тя си е купила тази кола за чий...дявол стои този надпис на листата формат А4!?!?

Момичето се обича. Няма лошо човек да обича себе си Joy

Общи условия

Активация на акаунт