Гримиране – идеи и техники (Тема № 69)

• 95 711
  • 778
  •   1
Отговори
# 60
Да, аз избрах готов сет нарочно и случих.

# 61
Да, аз избрах готов сет нарочно и случих.

Денси,а как си избра хайлайтъра? Да кажем,че ще мога да се ориентирам за светлия и тъмен свят контур,но от снимките не мога да видя как стои хайлайтъра на кожата от отблясъка? Ти кой си избра?
Starstruck – Iced-Out Pearl или Trippin – Gold-Glazed Apricot? Защото аз клоня към Medium триото,но хайлайтъра като цвят ми е малко уау...като си признавам,че съм използвала само такива,които правят кожата "заскрежена" ,а този прасковен цвят ми изглежда повече като руж...

# 62
Взех готов сет най-светлия, не съм избирала нищо. Избрах отделно хайлайт стик и това е Конфети, като ще взема още два, три с необичайни цветове като лилавия Еднорог и оранжевото Чили.

# 63
  • гр. София
И аз препоръчвам готовото трио на Фенти, друга любима палитра ми е на МУФЕ номер 20 от кремообразните.
Аз съм фен на кремообрзни продукти, тъй като съм със суха кожа и стоят в пъти по-естествено от прахообразни.
Муфе са доста кремообразни и лесно се блендват и работи с тях, при Фенти трябва да се работи на сектори, тъй като при суха кожа бързо сетват в кожата и ако се нанесат на цялото лице и после се блендва е много трудно ( почти невъзможно ).

# 64
Шоколадче,благодаря за много полезното инфо,защото и  моята кожа е суха през зимата и затова съм се насочила към кремообразните продукти. А с какви четки нанасяш и разнасяш върху лицето?

# 65
  • гр. София
Нанасям с бъфинг четка за коректор и блендвам с малка стиплинг четка. Ако има нужда доблендвам и с бюти блендър.

# 66
А да и аз имам и много ползвам тази палитра на МУФЕ.

# 67
Нанасям с бъфинг четка за коректор и блендвам с малка стиплинг четка. Ако има нужда доблендвам и с бюти блендър.

Би ли ми казала на коя марка са четките,защото съм в търсене на добри четки за нанасяне на кремообразен контур?

# 68
# 69
Момичета,какви контуриращи непрахообразни продукти бихте ми предложили?
Aз ползвам стикове на Криолан, които са си дефакто чудесен и суперпокривен фдт и които си ги дублирам като фдт за лятото, когато съм с тен. Плюсовете - огромно количество (25 гр!), безкрайна цветова палитра (което ги прави безумно трудни закупуване онлайн, вярно е)... ето тези:
https://us.kryolan.com/product/tv-paint-stick

Alena, хареса ми много Малефисънт версията, но за нея е характерно и брутално контуриране (някак си е част от образа, ако нямаш нищо против коментар). Иначе абс. съгласна, че като го напрваиш 1-2 пъти писва Simple Smile
https://typeset-beta.imgix.net/rehost%2F2016%2F9%2F13%2F5cc115d5 … -d766c2040c21.jpg

Ползвате ли силиконови блендъри? Пина ми да си пера бютиблендърите и си купих такъв:

# 70
  • в 1001-та нощ
Разбира се, че нямам нищо против коментара и благодаря Simple Smile  bouquet Но идеята ми не беше да повторя образа, а само да има такова излъчване Simple Smile

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 21:11 от a.l.e.n.a

# 71
Ползвала съм силиспондж, няма такава гадост. Размазва фдт на лицето много гадно и стои ужасно, няма как да го опиша дори.

# 72
Най-голямата глупост в козметичния свят е за мен това чудо.

# 73
Ползвате ли силиконови блендъри?

Не! Примирила съм се, че ще се грижа /колкото и досадно да ми е на мен/ за бютиблендърите, както и че ще купувам сравнително начесто- моите доста бързо се късат/ нараняват и директно хвърлям.

# 74
Момичета, моля за помощ  Mr. Green! Палитра гримове за тийнейджърки,  имаше нещо общо със шоколад. Трябва ми за подарък, обаче блокирах, не мога да се сетя коя е марката  Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт