Парфюмни размисли и страсти - 213

• 101 723
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
А на мен никак ни ми хареса!

# 316
  • София
В I love love Moschino усещам хубава, освежена с цитруси, канела Peace

# 317
  • Бургас
А на мен никак ни ми хареса!
Напълно възможно,доста е странен. Grinning

# 318
долче вита върху мен е особено неприятен, но го купувах два пъти след като го душих върху приятелка  Crazy Mr. Green
просто реших, че първия път не съм била на кеф и съм се объркала - не бях  hahaha

# 319
Нося Долче Вита и ми харесва, но е труден аромат.
Обожавам канела и я издирвам страстно.
Изключително добра е в Лирик Амуаж, както и в Dolce Amalfi Xerjoff.

За Organza Indecence Givenchy няма смисъл да говоря, аз съм му едни от най-страстните фенове тук и съм се запасила много сериозно. Канелата му е невероятно блендирана, но и много силна.

Ползвам и обожавам и Feminite du Bois Shiseido. Шедьовър е той всепризнат!

# 320

X-RayLily, би ли ми го описала, моля  Praynig Пирамидата изглежда доста подходяща за това, което търся.
И описанието на Нимфеа , че е " сушени плодове с канела" ме заинтригува  Peace

# 321
Подсетих се, че в парфюмната ми обсебеност към канелата щях да отстрелям на сляпо Liquid Gold Euphoria Calvin Klein, добре, че поръчах навреме пробичка Joy не се разбрахме с този парфюм Astonished много четох за него какъв бил прекрасен, колко орхидеята била вълшебна и омагьосваща в него, че и канела ...ааа, ууу, уауууу....и накрая ...малко, но на време дойде разумът Joy
Доста от познатите ми не понасят мириса на канела въобще, очевидно е, че химията за някого сработва  в положителна насока с един парфюм или отрицателна насока с друг. Всеки тук ще препоръча първо проба, дори няколко, но...когато дойде безумието искамдагоимамнасекундатаведнагаивнай-голяматаопаковка...моите съболезования или...поздравления  Joy  Такъв е животът на парфюмана Innocent
За съжаление не познавам Фемините на Шисейдо, уви...така е с доста форумни легенди...
Хм...Мехарес влачи страхотен шлейф, наистина Керван, има много обожатели, но...на приятелка и извади една нота, която се чудех откъде се взе - бръснарска Astonished. Сравняват го с Л на Лолита, за мен са коренно различни като предпочитам Л - по-женствена и деликатна. Имаше го доскоро в магазините на Ерболарио, не съм ги навестявала от лятото насам...

# 322
  • СОФИЯ
Мехарес на мен не ми допадна. Напротив.....
Никаква канела не ми се разви.
Трябва да се пробва. Ако си от София, има го в магазин на Erbolario на бул. Витоша.
 Л на Лолита доколкото си го спомням беше прекрасен Simple Smile

# 323
X-RayLily, би ли ми го описала, моля  Praynig Пирамидата изглежда доста подходяща за това, което търся.
И описанието на Нимфеа , че е " сушени плодове с канела" ме заинтригува  Peace
Той прилича ужасно много, според мен на L de Lolita Lempicka, който е спрян вече, но много хора намират за прекрасен! Аз също (имам и двата парфюма). Също така намирам прилика в него и с прескъпия, но красив (аромат, не шише  Laughing) Lira Xerjoff.
Прафюмът е олицетворение на уютната Коледа. Канелени пръчици, канелени бисквити, топло огнище, уютна кухня, в която някой пие чай с канела и мъничко лимон, докато хрупа поръсени с карамел топли канелени бисквити.

# 324
  • София
Долче Вита ми беше подарен преди много години, не съм си го избирала аз, носих го, за мен е носим, но без да се влюбя в него. Съответно не мисля да го подновявам.

А по вчерашната ми дилема - избрах си Сеншъс (не съм сигурна как се чете) Ноар. Благодаря за всички, които се включиха по моя въпрос.

Много ми хареса и Сеншъс, много нежен и женствен, да не говорим, че есента е точно неговия сезон. Иска ми се и него да си взема. Green Heart

# 325
X-RayLily, много ти благодаря  Hug Точно това, което търся е - топло и уютно  Heart Eyes Ще го потърся. От Варна съм и видях, че имат магазин.

Благодаря на всички за предложенията  bouquet Записах си ги  и ще пробвам при възможност!

# 326
Привет-мривет. Насочете ме, моля ви, към парфюми, които са подходящи за хладните и мрачни дни напоследък. Хареесвам цветни и леко сладки, но идея си нямам какво да пробвам в магазина.  Последните 3-4 години Синемата ми беше абсолютен фаворит, но май ми е омръзнала нещо, или самия парфюм изветрява. Искам нещо пак такова "златно", елегантно и красиво. Heart Eyes Гарденията на Зара не е лоша, но много плоска и бързо омръзва.

Последна редакция: ср, 25 окт 2017, 15:07 от killpop

# 327
Привет-мривет. Насочете ме, моля ви, към парфюми, които са подходящи за хладните и мрачни дни напоследък. Хареесвам цветни и леко сладки, но идея си нямам какво да пробвам в магазина.  
Не е сладко (или пък е леко сладък newsm78), но опитай това
https://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/La-Panthere-Legere-29360.html

Живанк@, пиши как го намираш като го пробваш, но си пръсни на кожа, за да усетиш как се разивва при теб. И дано ти хареса! Hug

# 328
...
Живанк@, пиши как го намираш като го пробваш, но си пръсни на кожа, за да усетиш как се разивва при теб. И дано ти хареса! Hug

Ще пиша задължително  Peace Още веднъж благодаря  bouquet

# 329
Здравейте, някой може ли да ме "светне" какво точно означава надписът 'Cologne Absolue' / 'Pure perfume', присъстващ върху всички аромати на Atelier Cologne? По-трайни ли са, по-силни, с по-мощен шлейф? Blush Използват ли се по по-различен начин от обикновените парфюми?

Този тип надписи не ги гледай - проформа са , не само при Atelier Cologne ,ами и по принцип.На теория колкото е по-голяма концентрацията на етерични масла , толкова по траен трябва да е парфюма ,и с по-добър сиаж...но не винаги е така , а като сложиш и индивидуалния фактор става още по-сложно.С думи най-прости дали пише EDC или Extrait de Parfum нямаш НИКАКВА гаранция , е единия ще е нетраен , а другия ще е бомба при теб.
Atelier Cologne и това трайни ли са, по-силни, с по-мощен шлейф не съществуват реално в едно изречение - абсолютен оксимирон.
Ако визираш Cafе Tuberosa конкретно - много е хубав , но не се и надявай на сериозна трайност и сиаж.

Здравейте момичета,
бихте ли ми препоръчали парфюм с осезаем аромат на канела? Дамски или унисекс. Благодаря ви много  bouquet

Какъв е бюджета?

Този парфюм в Бг го носят основно жени  Simple Smile

Напук на неприятното време в София парфюм за деня е

Общи условия

Активация на акаунт