Звездни компромати - 340 част

• 121 852
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
Балът на Чудовищата?! newsm78 Само Ванчето Червенкова им липсва... Верно е като близначка на Кенчо. Sick
Никол Шерцингер изглежда на 50! Дженифър Анистън е прекрасна! Кортни Кокс на тези снимки не е чак толкова повредена в лицето.

Фики от къде ще намери цели 3000 простаци?!

# 541
Мен Кенчо ми прилича баш на Червенкова.
Никол май не е коментирала твърдението, че Пусикет са били компаньонки.

# 542
Фики от къде ще намери цели 3000 простаци?!

Ще мине из ФБ страницата на Хайлайф, ще разпрати покани и готово. От сой ще са дори.Bowtie

# 543
Део и Мариана са се оженили. Три снимки от сватбата. Сладки са!
Скрит текст:

# 544
  • Русе, България
На пика на вълната срещу Харви, Бьорк споделя за сексуален тормоз, нанесен й от Ларс фон Триер. Заради негативното преживяване, тя се е отказала от бъдещи кино изяви.

# 545
Дано ни спестят снимките на Сторарови с каретите, роклите и цялата кичозност.. Close
Извинявай, но това чудо невиждано трябва непременно да се види от всички!!!  Mr. Green

Абсолютно!

# 546
  • София

Найк? Бившата на Гущеров спортуваше с Шанел! Какво падение!

Ама виждам, че Хриси е коментирал отдолу със сърце. Grinning

# 547
Вай, вай, вай, вай...просълзих се от умиление 😍😍😍!

Да не се окаже накрая, че Хриси и Св. Тъпото са си баш лика прилика и са един за друг. То има резон де, че реално читав персонаж не би се оженил за Мара Умното.

# 548
Венета Райкова яде свинска кавърма и салата, докато е на фризьор. Как ли не ще ям манджорляци във фризьорския салон #Crazy
Скрит текст:
Мария без грим, изглежда добре
Скрит текст:

# 549
  • София
На Фики лимузината за сватбата
Скрит текст:
И.... не съм съвсем сигурна това той самия ли е
Скрит текст:

Снимките са от Фб група Видяно в София

# 550
  • София
Да, до него е и баща му.

# 551
Фикито как ще събере толкова народ в ресторант, на стадиона да я бяха направили, както събратята му от гр. Левски.

# 552
На смени вероятно, а за родата в маалата ще опнат маси на улицата направо.

# 553
Фикито как ще събере толкова народ в ресторант, на стадиона да я бяха направили, както събратята му от гр. Левски.

Да внеса уточнение, защото аз съм от град Левски, събратята му си празнуват сватбите на поляната в махалата,а не на стадиона. 😀😀😀

# 554
Аз веднъж минах покрай стадиона и имаше циганска сватба с мнооого народ, ако това беше стадиона де, на изхода на града посока Козар Белене. Възможно е това да е въпросната поляна, а аз да съм решила, че е стадион ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт