Vip Brother 2017 - тема 6 (09.10 - 15.10)

• 224 204
  • 2 910
  •   1
Отговори
# 2 160
Готвача само мига на парцали-от толкова крясъци не може да вземе думата вече цял епизод LaughingГоркия

# 2 161
  • Испания
Цял живот ще съм ти благодарна, нали знаеш?  Hug И от новия мъж съм страшно доволна да ти кажа. Значи сутрин едвам тръгва за работа. Като започнат да му звънят от Шанел, Диор, Герлен, Ермес и да му пожелават добро утро и приятен ден, по два часа откарва на телефона.  Heart Eyes

Щом не му звънят от Раковски, качествен ще се окаже. Със здраве да си го ползваш!

А за парцалите на недоразумението хич не трябва да търсят нищо режещо. Просто да хванат с двете ръце и да правят лентички.

# 2 162
  • София
Ех, резил, пак нищо не направи Цуни. Язък му за надъхването  Tired
То май на Цуньо всичката му работа стига само до надъхването... гОркия...  smile3532

# 2 163
  • Ню Йорк
От 2 дена гледам и се чудя каква и е драмата на шивачката?

# 2 164
За първи път лекар да пожелае лошото на пациент. Визирам Енджи, дето пожела на Мегз  да хване херния. К'во пожела, тя направо ѝ хвърли една клетва.

Joy Joy Joy

# 2 165
  • София
Вчера споменаха, че са ги наблъскали май в изповедалнята и нямало въздух за дишане. Май шефа при номинациите го каза. Сигурно за утре ще остане.

# 2 166
За първи път лекар да пожелае лошото на пациент. Визирам Енджи, дето пожела на Мегз  да хване херния. К'во пожела, тя направо ѝ хвърли една клетва.

Joy Joy Joy

Много сте готини коментаторки, не моА ви насмогна да лайквам  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 2 167
  • тук, на мястото си
Язък, аз наистина мислих че ще нареже 2-3 парцала.

То на парцали какво да им режиш?

# 2 168
Килко показателно... как хора без принципи да разберат това, което направи Мегз ? ...няма как...
Ама това сериозно ли си го написала? Ако е в кавички да, ама иначе...

# 2 169
  • густо майна Филибето
Цуни б@си и некадърника излезе - не може да реже с нож, само с ножица. Пък няма.

# 2 170
Мисля че Цуни искаше да нареже дрешките, но като ги погледна и си рече -леле как ще ми отиват на тънките пищяли , мали туй розовичкото е баш за мене...женственото сърчице не му даде зян да направи дизайнерските парцалки

# 2 171
С нетърпение чакам някаква пряка провокация към Касабие, има потенциал.

# 2 172
Язък, аз наистина мислих че ще нареже 2-3 парцала.

То на парцали какво да им режиш?
Винаги може какво да се измисли.

# 2 173
  • Ilkeston
"Докторката" Енджи май не е полагала Хипократова клетва. Отказа да лекува Мегзита 😂

# 2 174
Значи в тоя психодиспансер идеално щяха да се впишат Луна, Захажаева и Пацо. 😂 А и оная Пенка Карибското тяло. Искаше ми се  Чуни да откачи и да заколи парцалите, ама ей на нямах късмет. ☹

Общи условия

Активация на акаунт