Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 102
  • 743
  •   1
Отговори
# 150
  • Вестерос
Аз ви казах, че някои юристи не ходят по дела-демек не говорят, а пишат. Може да  е добра в локумите Grinning

# 151
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Абе да, ама чак пък толкова да не успее да се защити ми се вижда много странно. Тя само от висотата на годините би трябвало да има повече опит от няколкото нагли хлапачки.

# 152

Тази сутрин при Деси някой гледа ли Иван Ласкин? Аз още съм потресена от арогантността, наглостта,  СВАДЛИВОСТТА И безпардоното поведение на този шопар? Имам чувството, че Десислава Стоянова поне седмица трябва да взема успокоителни.  Като добър журналист стоически удържа словесните му "бисери", но ако бях аз и нямаше да има последствия от думите ми то той щеше да бъде "закован" с такива факти, то щеше само да мига на парцали със подпухнали свински очета.

Иван Ласкин е един арогантен и противен човек. Не знам Алекс как може да го търпи. Не съм гледала Иван Ласкин в предаването "Преди обед".

# 153

У Алек нещо не ми харесва от самото начало и все не мога да определя какво е. Има нещо в погледа му, което ме дразни и събужда недоверие, при все, че поведението му към околните е без забележки. Изключвам любовния романс с Валерия. Аз също не вярвам на великите му чувства, прилича си на най-обикновен сваляч.

Интуицията ти за него не те подвежда. Той се мисли за хитрец, за опитен манипулатор и често прибягва до блъфове, за да постига целите си. Според мен е такъв не само в изгодната за участието му и продуцентите постановка с влюбването, но и във всяко друго отношение. Улавям го как иска винаги да е над останалите, да е едва ли не обожаван, да е всепризнатия фаворит и никой в нищо да не си позволява да го превъзхожда или да му противоречи. Той е свръх амбициозен по един доста посредствен начин и не бих му имала доверие за нищо. Неговата изгода винаги ще е на първо място, независимо от средствата. Угодническото му поведение към Валерия и другите фермери е просто средството му за успиване на сетивата им (а и на зрителите) по отношение на него.
Ей така, на гребена на "любовната история", Алек ще се окаже на финал без особени заслуги, без да е сред най-работните там, най-стойностните или най-полезните за групата.

# 154
# 155
# 156
  • От липите до сините камъни
Ако на дуела изпратят Божидара и тя отпадне ,най-вероятно ще избере жена за фермер на седмицата.Така,че няма да им се случат нещата да изгонят няколко жени подред.

# 157
  • Тра-ла-ла

Тази сутрин при Деси някой гледа ли Иван Ласкин? Аз още съм потресена от арогантността, наглостта,  СВАДЛИВОСТТА И безпардоното поведение на този шопар? Имам чувството, че Десислава Стоянова поне седмица трябва да взема успокоителни.  Като добър журналист стоически удържа словесните му "бисери", но ако бях аз и нямаше да има последствия от думите ми то той щеше да бъде "закован" с такива факти, то щеше само да мига на парцали със подпухнали свински очета.
Аз. Отврат. Дъни се, а после другите му виновни, че му излизало име на пияница и какъв ли не. Хлъзгав Рибок е той. Държа се сякаш Деси е длъжна да му целува г*з@ и да му лъска повяхналия имидж. Сигурно насила по договор е накаран да гостува, а той е имал по-важна работа  Drunk

Има нещо в погледа му, което ме дразни и събужда недоверие, при все, че поведението му към околните е без забележки.
Точно същото изпитвам и аз. Има нещо лукаво и сметкаджийско в погледа му.

# 158
  • На морето!
Скрит текст:

У Алек нещо не ми харесва от самото начало и все не мога да определя какво е. Има нещо в погледа му, което ме дразни и събужда недоверие, при все, че поведението му към околните е без забележки. Изключвам любовния романс с Валерия. Аз също не вярвам на великите му чувства, прилича си на най-обикновен сваляч.

Интуицията ти за него не те подвежда. Той се мисли за хитрец, за опитен манипулатор и често прибягва до блъфове, за да постига целите си. Според мен е такъв не само в изгодната за участието му и продуцентите постановка с влюбването, но и във всяко друго отношение. Улавям го как иска винаги да е над останалите, да е едва ли не обожаван, да е всепризнатия фаворит и никой в нищо да не си позволява да го превъзхожда или да му противоречи. Той е свръх амбициозен по един доста посредствен начин и не бих му имала доверие за нищо. Неговата изгода винаги ще е на първо място, независимо от средствата. Угодническото му поведение към Валерия и другите фермери е просто средството му за успиване на сетивата им (а и на зрителите) по отношение на него.
Ей така, на гребена на "любовната история", Алек ще се окаже на финал без особени заслуги, без да е сред най-работните там, най-стойностните или най-полезните за групата.
Да разбирам, че го познаваш лично и нещо неприятно ти е причинил? Пишеш като лисицата за киселото грозде.
Аз мисля, че това лудо влюбване се дължи на липсата на житейски опит от момче, което в пика на хормоните си е изолирано в компанията на провокативни момичета. Изолацията изкривява усещанията прекалено много и е напълно възможно човек да се чувства обсесивно привлечен към някого, който в свободния живот не би бил чак толкова атрактивен. И не съм съгласна, че не работи, напротив- работлив е и не отказва задачи. Малко е ограничен интелектуално, но все пак превъзхожда Валерия, тя е с доста посредствено мислене и изразяване.

# 159
  • София
Гледах промото за довечера, Елена ще говори за баща си най-сетне, явно е дошъл редът и на тази тема в "сценария". Интересно ми е какво ще каже, какъв ли е този човек, чиито дъщери са го оставили да е клошар и не са го виждали 10 години. Неразбираемо е за мен.

Иначе за мен Алек се представя чудесно във формата, като изключим това със Валерия де, то е безкрайна досада. 😄

# 160
Не Menina, не го познавам, но съм наблюдателна Simple Smile А Алек съвсем не е без житейски опит - това звучи наивно като твърдение. Прегледай инфо за него из нета и ще се убедиш сама, за да не губим време в кандардисване за неща, които са ясни Simple Smile

# 161
Гледах промото за довечера, Елена ще говори за баща си най-сетне, явно е дошъл редът и на тази тема в "сценария". Интересно ми е какво ще каже, какъв ли е този човек, чиито дъщери са го оставили да е клошар и не са го виждали 10 години. Неразбираемо е за мен.

Не мисля, че дъщерите имат вина за избора на баща си. Искам да кажа - те и да искат, не могат да го променят/да го спрат, щом е решил да живее по този начин.  Peace

# 162
Не мога да се съглася, че Алек не е вършел нищо. Когато беше фермер се представи 100 пъти по-добре от Божидара. Не будеше хората, а отиваше сам да дои, при положение, че най-вероятно там се е научил. Също не мога да се съглася че се скатава от работа. Да някой път може би привлечен от Валерия, но доста неща свърши по параклиса например.

# 163
  • София

Не мисля, че дъщерите имат вина за избора на баща си. Искам да кажа - те и да искат, не могат да го променят/да го спрат, щом е решил да живее по този начин.  Peace

Предполагам е така, да, просто ми е интересно да чуя повече. Може би защото не съм фен на самата Елена, та съм леко скептична към историята й.

# 164
  • Вестерос
Абе да, ама чак пък толкова да не успее да се защити ми се вижда много странно. Тя само от висотата на годините би трябвало да има повече опит от няколкото нагли хлапачки.
Така е съгласна съм.

Ако Божидара направи жена фермер точно пак женски ще е дуела, хем да си отстрани противничка, хем че мъже трябват за строене.

Общи условия

Активация на акаунт