Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 030
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
Иван Ласкин май не се е разделил много топло с Иван и Андрей.
Ето какво е написал във Фейсбук-а си:

"Най-голямото разочарование се нарича доверие! Никога не се доверявайте поради сляпа емоция. Ще получите тъга и разочаровение! Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла около нас. Пазете се от усмивки, безизразни очи и “приятелство”. Общувайте с грубяни! Милите хора ме плашат. Ваш Иван! Това получих от "продуцентите на свинеФЕРМАТА. Страшни сополи!"
Ами оправдавам ги.Определено не им се е харесал факта, че беше в предаването два дни, от които или лешеже, или не се мяркаше никъде.Поемаш отговорност да влезеш в едно предаване, а излизаш на втория ден.Е няма как да стане.

# 271
  • София
Пак става дума за пари, сигурна съм. Може да не са искали да му платят хонорара за двата дена лежане. Затова са му "предали" доверието.

# 272
  • Вестерос
Иван Ласкин май не се е разделил много топло с Иван и Андрей.
Ето какво е написал във Фейсбук-а си:

"Най-голямото разочарование се нарича доверие! Никога не се доверявайте поради сляпа емоция. Ще получите тъга и разочаровение! Подлостта и меркантилността ни обикалят като влажна и невидима мъгла около нас. Пазете се от усмивки, безизразни очи и “приятелство”. Общувайте с грубяни! Милите хора ме плашат. Ваш Иван! Това получих от "продуцентите на свинеФЕРМАТА. Страшни сополи!"
хахахах сигурно не са му платили целия хонорар, а само за единия ден във Фермата Smile

# 273
Ласкин требваше и от интрото да го махнат, tooth той реално не е участвал в предаването, нали Мишо влезе на негово място. 100% са го минАли с хонорара за НЕучастието му, затова се плюнчи така.  Mr. Green

# 274
  • Вестерос
хахахах
А Мишо има ли го в интрото? Май не съм го мяркала.

# 275
  • На морето!
Всъщност може и неустойки да се налага да плати и затова да е основният протест. Ужасен циник се оказа Ласкин, не знам в какво и как играе през последните 25 години, но се надявам талантът му да компенсира ужасното поведение в живота.

# 276
Тифани, има го Мишо убавеца. Simple Smile
Аз по едно време направо съжалих, че не остана Ласкин, ама хубаво, че и Мышо быстро излетя. 😂

# 277
Калоян не го бях чувала преди,но ми хареса досега.Много здраво стъпил на земята млад мъж.Хареса ми снощи.Драмата с животните на двете фльорци ми е в повече,точно толкова,колкото и любовната драма на Алек и Валерия.
   Мисля,че жените във фермата са мързеливи,с изключение на Дарина и Марина.Но Дарина все прави това,което не трябва.Права беше снощи Виолета,като й каза,че от  толкова хора във фермата,с един не намери общ език.Имам чувството,че е непрекъснато в някакъв нейн си филм.
  Интересно щеше да бъде да гледам Ласкин,Владо Николов и Каролев заедно,по едно и също време.Сблъсък на световете!
  На мен ли ми се струва,или им поставиха по-малко задачи този път?

# 278
На мене Калоянчик ми е много симпатичен - и името ми е любимо, и той е сладък. Страхотни имитации на някои участници направи преди време, попиках се от смях. 😂
А какво стана с историческата игра? В кой ден трябваше да бъде? Да не са я пропуснали?

# 279
  • Вестерос
Ласкин щеше да ги разхвърля

# 280
Всъщност може и неустойки да се налага да плати и затова да е основният протест. Ужасен циник се оказа Ласкин, не знам в какво и как играе през последните 25 години, но се надявам талантът му да компенсира ужасното поведение в живота.
30 каза е бил на сцена, уморил се е. Днес го гледах, много е злобен тоя човек и все други му виновни, но като нищо опосумите могат да го съдят за неустойка, че не изпълнява договора си, защото доста неща каза срещу продукцията и И/А. А в договорите на И/А има специални точки, в които много подробное обяснено как не можеш да разпространяваш никакви подробности около снимките, събитията, провеждането, участието.... абе нищичко от това, което си видял там. И неустойката е голяма.
За Франческа съм на мнениго на голяма част от писалите тук - първото ми впечатление беше добро, но лека полека започна да говори против българите, клюкарства като българите, яде от онова животинче -печено прасе, което не само имаше очи, но имаше и уши и зурла в тавата, ама с коментара си за децата на Иван удари дъното.  Елена също, дори Божидара не ми е толкова неприятна. За животното се пени, за баща си говори, сякаш е някой абориген в Австралия

# 281
Лежа две седмици по тревите пиян - прибра 30 000 лв. и пак плюе прасето му с прасе кухо!  

Откъде идват тези цифри ? той ли ги е казал? и взел ли е аджеба нещо?

# 282
Лежа две седмици по тревите пиян - прибра 30 000 лв. и пак плюе прасето му с прасе кухо!  

Откъде идват тези цифри ? той ли ги е казал? и взел ли е аджеба нещо?
А според мен той им дължи неустойка, за това плюе.

# 283
  • Другата България
Мен пък започва да ме дразни говорът на Марина и нейните умалителни - "тенджерката", "паничката", "лъжичките", "гвоздейчетата", "крачетата"...и т.н. Stop. Лигаво ми е и супер изкуствено, да беше веднъж - ок, ама то система направо. Работлива е, не мрънка, но с този говор не ми е фаворит.
Пълно разочарование от Франческа, за Елена просто нямам какво повече да добавя. Mr. Green
Това е единствената жена, която по мое лично мнение най-малко прави каквото и да е там, освен да сплетничи, свива цигари и опъва краци където намери. Всяка друга от време навреме я дават да прави по нещо.
Въпреки че "заложих" на Дарина, не смятам, че тя ще е дуелист.

# 284
и аз не мисля, че Дарина ще е дуелист. Винаги така правят - давайт най-много някой, който се очаква, но после - друг е избраника

Общи условия

Активация на акаунт