Фермата 3 - 2017 г. - Тема 5

• 62 059
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Ласкин няма топки , щом си би шута така.
И от какъв зор очаква пари???
Тая Марина и мен много ме дразни колко се лигави. Според мен и гласът й не е такъв, преструва се.

# 286
  • Бургас
Тая Марина и мен много ме дразни колко се лигави. Според мен и гласът й не е такъв, преструва се.
Не е такъв, я! Припомнете си интервюто, където се изповядва и реве, съвсем друг глас извади. Всичко останало е за пред камерите и ...кво да правиш, професионално изкривяване  Laughing Пък е и такава прикрита хистеричка...

# 287
Обещах си да не обръщам внимание на Франческа и  коментарите и, обаче днес пак ме подразни - нямате култура на хранене, пица не се яде със сосове, ами добре вероятно е така, не съм запозната, но нужно ли е всеки път така снизходително да коментира българите? Демонстрира много висока култура и образование, няма що. Нямам търпение да излезе.

# 288
Наистина е права за това, никъде в Италия не се слага сос на пицата.

# 289
  • Бургас
Обещах си да не обръщам внимание на Франческа и  коментарите и, обаче днес пак ме подразни - нямате култура на хранене, пица не се яде със сосове, ами добре вероятно е така, не съм запозната, но нужно ли е всеки път така снизходително да коментира българите? Демонстрира много висока култура и образование, няма що. Нямам търпение да излезе.
Хе хе хе аз пък съм виждала как италианците ядат сладолед с хляб. Laughing Laughing А за култура хич да не ми говори, и тях сме ги виждали.
А относно пиците в Италия, така и не можах там да попадна на хубава пица там. Аз ли не им улучвах пицариите , не знам. Виж пастата ужасно много ми хареса. Но както казват руснаците " на вкус и цвет товарищей нет"

# 290
Дарина е манипулаторка и действа много подмолно.
При първия и единствен досега женски дуел се завъртя около Диана и с тъжен тон и разказваше сърцераздирателни факти за детето си биейки в чувството за съжалениена Диана.И Диана се хвана.
Сега се примъкна до Божидара специално да и каже че се е набола и са и правили инжекция  и че не е добре.И това май наклони везната на Божидара която се двоумеше.

# 291
  • Бургас
Голям смях тези пехливански борби  Joy

# 292
Дарина е голяма шматка! В много ситуации е права, но като започне Мооога ли кааажа нееещо. Аааз миииисля .... и те не я оставят да довърши. Ако направо се изказваше вместо да се наема половин час преди това щяха да разберат че е права за много от нещата.

Що да не се подмаже на Божидара.. ми това си е игра..защо й държат сметка?

# 293
Не ме кефи тази жена от ден първи и това е!

# 294
e,, такъв е каста тази година, че няма един характер сред жените. Може би само Марина...
Да си уволнят комисията по кастинга за жените, че са гледали само форми ама нагоре,,,, хич!

# 295
Оф, Тая Дарина е мега противна!!
Франческа е досадна дуднеща философка. Само нейното е право, всички останали са долни..

# 296
Не знам за кой ще викам на дуела Grinning От една страна искам Божидара да отпадне, че ми е супер противна, от друга страна пък искам да спечели, защото ще стане по-интересно.Тая Анита никъде я няма.

# 297
  • София

За италианците храненето е свещенодействие. Франческа така би коментирала и американци, и германци и доста други нации, които се отнасят към яденето като към проста физиологична нужда. Не смятам, че тук става дума за лично отношение към българите.

# 298
Утре вечер няма да успея да гледам предаването, но  предполагам, че Ивона се натъжи заради Яни и Виолета, които изглеждаха много близки на някои кадри.

# 299
Аз не гледам редовно, но веднъж засякох как танцуваше и е единствената жена която съм запомнила
като по открояваща се . Другите ми се сливат в един образ . Стадото винаги ще иска да отхвърли
черната овца .

Общи условия

Активация на акаунт