Знаете ли кого видях?! - тема 32

• 189 151
  • 781
  •   1
Отговори
# 255
  • София
По - малкият от двамата братя Бахарови, не го знам как се казва, един къдрав, пред НС. След няколко метра - Денди. Беше хванал някакво момченце под ръка и му говореше, някакво кученце мъничко разхождаше.
Явор Бахаров. Simple Smile

# 256
По - малкият от двамата братя Бахарови, не го знам как се казва, един къдрав, пред НС. След няколко метра - Денди. Беше хванал някакво момченце под ръка и му говореше, някакво кученце мъничко разхождаше.
Явор Бахаров. Simple Smile
Мерси! Hug

# 257
  • София
Преди малко Люси Дяковска на бул.Христо Ботев,разхождаше куче.

# 258
  • Sofia
Елен Колева,днес по обяд,около Витошка.Не можах да я огледам.Загледах се в очите й  Peace и в ярко синьото й яке  Peace.

# 259
  • София
Днес Ути Бъчваров в парк "Заимов". Прилича не старец.

# 260
  • София
Вторник - Гери Турийска на щанда на "Пощенска кутия за приказки" на Панаира на книгата.

# 261
Дария Симеонова в Парадайс мол, няколко пъти се засичахме, изглежда ми по-дребна и някак скоклива (може би от походката) на живо, отколкото на екран. Симпатична ми е и се зарадвах да я видя Simple Smile.

# 262
Ива Екимова днес ... изглежда като измита, лоша кожа.

# 263
Славена Вътова - беше с дъщеричката си, страхотна жена е.
Винаги ми е била една сладникава, но на живо е уникална.Също така ми направи впечатление, че се държи страхотно с детенцето си.

# 264
Второто и дете и то ли е момиченце?

# 265
Второто и дете и то ли е момиченце?

Мисля, че да.

# 266
Кое й е уникалното на Славена Вътова, на снимки е по-добре отколкото на живо, с това ниско чело.

# 267
Руслан Мъйнов, вчера в НДК.

# 268
Митака от Софияденинощ на бул. Витоша притичваше нанякъде.

# 269
  • София
Джино Бианкалана. Излезе от сладкарница Неделя на К. Величков и се качи в джипа си. Не беше сам. Ужасно е слаб.

Общи условия

Активация на акаунт