Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е ситуацията с гинеколозите в Канада?
Какви са изследванията за бебетата в Канада?
Какви са медицинските прегледи по време на бременност в Канада?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е ситуацията с гинеколозите в Канада?
Ситуацията с гинеколозите в Канада може да варира в зависимост от местоположението. В по-големите градове, като Торонто, намирането на гинеколог може да бъде по-лесно, докато в по-малките общности ситуацията може да е по-предизвикателна. Някои майки съобщават, че чакат месеци за преглед при гинеколог, което може да бъде трудно, особено по време на бременност. Въпреки това други майки споделят, че са доволни от своя семеен лекар и получават редовни прегледи.
-
Какви са изследванията за бебетата в Канада?
-
Какви са медицинските прегледи по време на бременност в Канада?
Медицинските прегледи по време на бременност в Канада могат да варират. Някои майки получават редовни ултразвукови прегледи и други изследвания като част от грижата за бременността. Въпреки това, други майки изразяват загриженост относно липсата на изследвания и сериозност в проследяването на бременността, което може да ги притеснява.
-
Какво е мнението за канадската здравна система?
-
Какви са изискванията за регистрация на бебета в Канада?
Не е заразно за другите. 

Ще идва ли бабата от БГ?
А за шарката - не се притеснявай. Досега да се бяхме обадили
Казвай къде какво видяхте, да зарибя мъжо, че и на мен ми се обикаля Канада. Опознай родината, за да я обикнеш
Много ми се иска някой ден за малко да отскоча в Торонто,но за сега е само мечта

) Да си жива и здрава, ще черпя за инфото
Тъкмо мъжо ми беше поставил задача да избирам маршрута за този уикенд.
Чу ли, Наде!
. Първият ден мина най-добре, Раян ми раза Бай-бай мамо и отиде да си играе, но е плакал по4ти през целия ден. Втория ден аз постоях около 4ас и той през цялото време се беше лепнал за мен и ми казваше с треперещ глас "Мамо моля те не ме оставяй сам"
. За днес запо4на още от снощи да ме подготвя, 4е неиска да ходи пове4е на градина и днес беше малка бойна сутринта. Нямам търпение да премине вси4ко това, както вси4ки минали по този път казват, траело около 2 седмици, но на мен тези 2 дни ми се видяха цяла ве4ност, днес даже забравих да му оставя на детето рани4ката с резервни дрешки и горничката с дългото ръкав4е, а е хладно днес. И си мисля цял ден "Каква съм патка"