Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Quinny в Дубай и какви са цените им?
Какви са преживяванията с домашните помощници в Саудитска Арабия?
Какви са различните подходи за захранване на бебета?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Можете ли да ми кажете къде мога да намеря колички Quinny в Дубай и какви са цените им?
-
Какви са преживяванията с домашните помощници в Саудитска Арабия?
-
Какви са различните подходи за захранване на бебета?
-
Какво е Сирелака и защо съдържа обезмаслено мляко?
-
Как да избера биберон за бебето си?
. Мерси и за кафенцето от предишната.

.Редовно ми го прави този номер, щом види, че някой ми е писал и го разкарва, след ден два ми каже ,че някой бил писал, но той го затворил
Не мога да се разбера с него и това си е.
.Обаче внимавай, да си напиеш дъъъълъг списък с изисквания към ухажорите
си има то4но една екзоти4на красота, оле мале, ще има жертви по арабско!аз дима си я гледам отколе като на леля принцесата с тази коса и тези о4и, само да порасне малко и баща й ще ходи с 4ифте да я пази от обожатели! 
мом4етата ги оглеждам за зет, хахах, то нали е модерно малки мъже да си вземаме!май другите моми освен на лорекса не съм ги виждала ,а пък те двете са изцяло мама, татко, горкия, има да ги бърка след време! 
браво на теб! 

.Благодаря много за милите думи.