За месото незнам какво да ти кажа... моя син яде много месо. всъщност той яде само мляко и месо. Никога не опитва заленчуци и плодове.
Наскоро обаче като се научи да казва "кръг" и "готвих" с него в кухнята - рязах краставички на кръгчета, после доматчета /от тея малките дето са като чешеши/ и му дадох да им слага соли и оцет. После му показах как да ближе оцета от краставицата и той реши да изяде едно парченце.
А знаете ли какс е подквасва соево мляко за да се направи кисело мляко ? няма как да взема подкваса от обикновенно краве кисело за да го подквася. чудя се ако подквася така и после с подквасеното подквася друго и после трето, дали сте е останал казеин ? И дали въобще може да се подквасва - дали ще вирее бактерията вътре? според мен би трябвало - аз веднъж така подквасих пилешка супа и съм я забравила на топло вечерта и сутринта беше станало подквасена цялата