Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои билки са безопасни за пиене като чай по време на бременност?
Какви са потенциалните странични ефекти от консумацията на чай от мента по време на бременност?
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои билки са безопасни за пиене като чай по време на бременност?
-
Какви са потенциалните странични ефекти от консумацията на чай от мента по време на бременност?
-
Какви са препоръките за сън по време на бременност?
-
Кои са безопасните позиции за сън по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на бебешка количка?

! Много хубава темичка
!

. При мен се изразяваше в това, че непрестанно се страхувах от нещо и само си мълчех, не говорех и не споделях с никой. Започнах да пия едни успокойтелни хомеопатични хапченца и доста добре се чувствам сега. Е не знам дали е само от тях защото пия и чай мента де /него не ти го препоръчвам, защото май дава някакъв страничен ефект и сега ще се разровя да видя какъв точно/
но нали ми е интересно и гледам какви ли не такива филмчета. След малко се връщам в леглото то от вчера вече всичко ме заболя от лежане ама като е казал доки

А след едногодишното кърмене и рязкото отслабване бяха останали само кожички
. Много се радвам за6тото о4аквах то4но да е моми4енце, имах си това осе6тане о6те от самото на4ало. Само не ми стана ясно как така, бебето се оказа по голямо с няколко дена от колкото си мислех, а компйутара ми от4ита поз касен термин с цяла седмица
като в чувалче съм! Бобченка честита ти девойка
много да те радва
Факт е, че -
не е никак лесно!
Запушен ми е носът и гърлото ме боли. Изстисках си едни лимон с мед и току що го изпих. Направо много ме е яд- точно в началото на пролетта да взема да се разболея. Надявам се всичко да отмине.