ПОМОЩ-Ревматоиден артрит в много ранна възраст

• 398 602
  • 1 509
  •   1
Отговори
# 330
ми на мидокалм и алмирал ма май  са само за в началото защото вече
не им усещам ефекта и така нямам търпение да отида за да ми изпишат нещо различно нещо което малко да ме успокои. Верно е че при кохане направо те срязва през средата Sad  ooooh! Писна ми!

# 331
  • На края на света !
пила съм мидокал още в началото но с много други лекарства ,абе имаше период в който ми се бяха насъбрали доста лекарства като бройка на ден,  ooooh!предполагам ако не ти действат тези ще ти изпишат и на тебе нещо по серйозно ,макар ,че несерйозни хапчета няма Peace

# 332
Privet 4arodejka!
Mnogo mi e interesno da te nari4am taka, 6te sym na Sandanski ot 4etvyrtyk do nedelj i 6te ti se obadj.
Do skoro
Radvam se 4e tolkova aktivna vyv foruma. Tova pokazva 4e duha ti e ok
Radvam se do skoro

# 333
Много бих искала да намеря хора лекували се с arava. Иска ми се да обменим опит . На кръстопът съм с какво да се лекувам с arava или със злато

# 334
Да явно в началото е така. Дано по скоро изпишат нещо което ще намали болките поне малко. Аз чух че валоергометъра също е много добе за болните с Бехтерев, както и плуването  Simple Smileе ще спортуваме доколкото можем

# 335
  • На края на света !
Privet 4arodejka!
Mnogo mi e interesno da te nari4am taka, 6te sym na Sandanski ot 4etvyrtyk do nedelj i 6te ti se obadj.
Do skoro
Radvam se do skoro

Privet 4arodejka!
Do skoro
Radvam se do skoro

и духа и тялото Peace
Значи тези дни ще се видим със сигурност Peace

# 336
Здравейте отново.
Чародейка толкова се зарадвах на уж добрите показания на скенера,че на05.02. постъпвам за операция на дясна-тозобедрена става.Оказа се че в следствие на метилпреднозолона и метотраксата имам остеонекроза.
Направо красота нали?
Ти как си?Нещо ново(надявам се хубаво) около теб?

# 337
Много бих искала да намеря хора лекували се с arava. Иска ми се да обменим опит . На кръстопът съм с какво да се лекувам с arava или със злато
Здравей.
Значи аз съм на Метотраксат и когато попитах моята ревматалажка за Арава,тя ми обясни че двата медикамента са едни и същи само където Аравата я няма в момента в България.
А относно златото познавам жена която благодарение на него в момента е на 95% инвалид.
Аз лично смятам че Арава-та е по-добрия от лошите медикамент. newsm78

# 338
При мен нещата са се развили като при Чародейка.
След първото раждане,започнаха болките,тръгнах по невролози-всички казваха дископатия,правих скенери и т.н. и не мога да разбера как от толкова "светила"/дори не искам да изброявам що доценти и професори посетих/ никой не се усъмни ,че при мен се късае за ревматологично заболяване Shocked
След второто раждане обаче нещата станаха нетърпими.Една нощ слезнах до кухнята ,да си сипя вода и просто не можах да се върна ,такива адски болкибяха ,направо имах чуството ,че нещо ме разяжда............... .На сутринта се раздвижих.След месец направих иридоцикрлит и най обикновена лекарка от поликлиниката се усъмни ,че става въпрос за ревматологично заболяване............назначи ми хламидия ,ревмафактори,Б27антиген и не помня още какво.но поне се установи причината.
Вчера пак бях на скенер,за февруари се саписах на сцинтиграфия и живот и здраве после с изследванията ,при доктора,който пък ще ги сравнява с по-старите ит.н. .-та ще решим какво точно и конкретно да предприемем от тук на такък.
Сега съм настинала и съм със запушен нос ,като реша да кихна или да си го издухам направо нещо ме разкъсва в ляво под плешката ,не е на самия гръбнак а по-в страни.На вас случвало ли ви се е.Като ходя ,като се навеждам ,като си вдигам ръцете,краката така ме опъва там.Дали от бехтерев или по-скоро е някой нерв Rolling Eyes

# 339
  • На края на света !
Здравейте отново.
Чародейка толкова се зарадвах на уж добрите показания на скенера,че на05.02. постъпвам за операция на дясна-тозобедрена става.Оказа се че в следствие на метилпреднозолона и метотраксата имам остеонекроза.
Направо красота нали?
Ти как си?Нещо ново(надявам се хубаво) около теб?
много съжалявам за резултатите ,така е тези лекарства за едно помагат ,друго причиняват  Tiredдано всичко се оправи и операцията мине добре Praynig
аз иначе съм си супер,дано и за по дълго Praynig
При мен нещата са се развили като при Чародейка.
След първото раждане,започнаха болките,тръгнах по невролози-всички казваха дископатия,правих скенери и т.н. и не мога да разбера как от толкова "светила"/дори не искам да изброявам що доценти и професори посетих/ никой не се усъмни ,че при мен се късае за ревматологично заболяване Shocked
След второто раждане обаче нещата станаха нетърпими.Една нощ слезнах до кухнята ,да си сипя вода и просто не можах да се върна ,такива адски болкибяха ,направо имах чуството ,че нещо ме разяжда............... .На сутринта се раздвижих.След месец направих иридоцикрлит и най обикновена лекарка от поликлиниката се усъмни ,че става въпрос за ревматологично заболяване............назначи ми хламидия ,ревмафактори,Б27антиген и не помня още какво.но поне се установи причината.
Вчера пак бях на скенер,за февруари се саписах на сцинтиграфия и живот и здраве после с изследванията ,при доктора,който пък ще ги сравнява с по-старите ит.н. .-та ще решим какво точно и конкретно да предприемем от тук на такък.
Сега съм настинала и съм със запушен нос ,като реша да кихна или да си го издухам направо нещо ме разкъсва в ляво под плешката ,не е на самия гръбнак а по-в страни.На вас случвало ли ви се е.Като ходя ,като се навеждам ,като си вдигам ръцете,краката така ме опъва там.Дали от бехтерев или по-скоро е някой нерв Rolling Eyes
Все едно чета за себе си Peace
аз също имам болка в тази час ,когато я усетих за пръв път ,се изплаших да не е нещо със сърцето ,и хукнах към личния ,да се консултирам ,но той ми каза ,че били някакви малки ставички ,които явно са се възпалили ,но аз за по сигурно си направих кардиограма ,оказа се че сърцето засега е добре ,поне то ми да ми се махне от акъла Peace
най -добре и ти се консултирай с някой лекар ,той най добре ще ти каже ,иначе преди да се реша да отида на лекар ,прерових всичко за болки в тази област ooooh!абе луда работа ама като имаш толкова проблеми вече те е страх от всяка нова болка Peace

# 340
Вили,дано всичко мине бързо и безпроблемно с операцията. Peace
Кет,обсъди ли с ревматолога ти въпроса за Арава или соли?-златните соли са доста остаряло средство, почти не се използват.За Аравата,все още няма толкова данни ,както за метотрексата,затова повечето лекари предпочитат метотрексата. Peace
Чародейkа,ти гледай да задържиш ремисията дълго,дълго. Hug
Аз съм се отдала на изследвания за стерилитет,та РА сам го оставила на заден план, но и промяна няма при мен-двете ми колена са подути,но с метила е поносимо положението. Hug

# 341
  • На края на света !
 tonita12  дано всички неща са ок и в най скоро време да чуем някоя хубава новина Praynig
Колкото до ремисия ,знам ли дали съм я постигнала  все още  newsm78чак не смея да си го помисля ,дано ,дано ,дано Praynig

# 342
Чародейkа,ти не я мисли много.  bouquet
А ние проблеми си имаме вече,та за мен сега хубавата новина е ин витро...но май ни чакат още куп изследвания,и после списъци със чакащи.Няма лесни неща. Sad
Чета ви най редовно,и съжалявам да разбера че Бехтерев е май с по лоши преспективи от РА. Sad
Пожелавам на всички ни дългиии ремисии Hug

# 343
Благодаря на всички!
Чародейка адски много се радвам за теб.Дано да си постигнала толкова много желаната от всички нас ремисия Praynig

# 344
Тоnita, здравей. Консултирах се с професор Рашков и неговото становище е злато. Да старо, но испитано средство. Аз съм правила злато преди 15 години и благодарение на него съм на крак и ревматоидния артрит от серопозитивен вече е отрицателен. Сега трябва да продължа с нешто базисно и това е злато. Аз съм от хората които не се оплакват много , а действат и след като реша че това е лечението има винаги добър ефект.
Така стана с трансплантацията на стволови клетки двама паралено си я правихме при мен има ефект , а при друдото момче не. Т ака , може би и психиката е важна. Д о скоро.

Общи условия

Активация на акаунт