Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са новините за майката на Хиър?
Какви са мненията за телевизионните предавания 'Сайнфелд', 'Симпсънс', 'Gilmore Girls', 'Седмото небе' и 'Уил и Грейс'?
Какви са мненията за телевизионното шоу „Семейство Симпсън“?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са новините за майката на Хиър?
-
Какви са мненията за телевизионните предавания 'Сайнфелд', 'Симпсънс', 'Gilmore Girls', 'Седмото небе' и 'Уил и Грейс'?
-
Какви са мненията за телевизионното шоу „Семейство Симпсън“?
-
Какви са мненията за телевизионния сериал "Седмият рай"?
-
Какви са мненията за телевизионния сериал "Сексът и градът"?

Трябва да си призная, че се ужасявам от мисъла, че майка ми ще лежи по въшливите български болници, че ще ни пускат да я видим по час два пъти в седмица, че ще е в ръцете на непознати хора, кой знае какви. Аз имам само кошмарни спомени от български болници, тя също и сега трябва да бъдем смели.
,не съм имала проблеми да разбера хумора.Виж Симпсънс не можах да го харесам,просто не мога да седна да гледам анимация за възрастни и то с някакви грозни човечета.
- Сайнфелд ми харесва, даже имаме няколко сезона на ДВД. От Family Guy гледах два епизода - много тъпо ми се видя
). Понеже с мъжа ми сме заедно от 17 годишни, не съм хващала гадже като възрастен човек и са ми много интересни всичките драми, обобщения и игрички. Другите сериали не съм ги гледала изобщо - у нас телевизора е предимно на Дискавъри или Animal Planet.
.