Хубав ресторант с хубав детски кът?- София

• 175 059
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Още другата седмица смятам да го направя Wink От рано да съм се подготвила Embarassed После ще споделя

# 286
Аз пък нямам никакви забележки към кухнята в "Добро". Нормално,  като навсякъде. За безопасността също не мога да ги упрекна - при положение, че родителите са в помещението пред детския кът, просто си водят децата по стълбите до тоалетната, не виждам проблем. Единствено не ми хареса, че е на подземен етаж, но пък избрахме вечерно парти и си беше ОК. Но вкусове разни. Аз съм много чувствителна към други неща и определено този кът ми допада повече от много други. Направен е с фантазия, каките правят интересни неща с децата, мили са, грижат се добре за тях ... мисля, че не са по цял ден там обаче и е важно да имате предварителна резервация за детския кът, иначе може и да не работи или да има само една аниматорка.

# 287
Няма как да си не доволна, при положение, че правиш реклама.

# 288
Ние бяхме в "Добро" в сряда и аз също нямам съществени забележки към кухнята. Вероятно не сме били взискателна компания, но на всички ни хареса, това което си бяхме поръчали.
Синът ми се забавлява в детския кът, но признавам, че не е за буйни натури като него - за него си трябват стандартните детски забавления, като в клубчетата, а не такива...те са за спокойни и хрисими деца, не диви като моето. Стоя през цялото време там, но към края определено му стана скучно, след като си тръгна без никакво увещаване. Ние нямахме резервация и все пак си имаше момиче, което го пое веднага.

# 289
  • София
Няма как да си не доволна, при положение, че правиш реклама.

Как разбра?
С приятелско семейстов ходим често в "Добро" в Лозенец, заради децата-и все там. Също нямам забележки към кухнята. Информацията за детския кът на "Добро" на "Гоце Делчев" ми беше полезна, защото ми се ще вече да сменим мястото. Знаех, че вече има  детски кът и в този ресторант, но нямах отзиви за него. Постовете на Емем определено ми бяха от полза.

# 290
И аз не мисля, че Емем прави реклама, просто изказва мнение като всички пишещи тук.

Vivi, 3-4 страници по-назад в темата има отзиви за детския кът в "Добро" на "Гоце Делчев", миналата година писани.

# 291
Извинявaм се, че се включвам маlkо така, без да съм изчела всичките мнения по темата, но дали някой спомена нещо за сравнително новата верига ресторанти Spaggo? Значи те са с детски клубове Funny, предполагам, че ги знаете. Тааа имат 2 къщи големи, с клубчета, отрупани с играчки, и много мили аниматорки. Бих казала че това е най-добре зареденият детски клуб, в който сме ходили, откъм играчки - има за всякакви възрасти.. Ето и техният сайт :

http://www.spaggo.com/

От кухнята също сме много доволни, рождени дни сме празнували там, и като гости сме били. Общо взето съм приятно очарована от мястото, какво по-хубаво от това да отидеш на ресторант, и да има хубави занимания за децата, вместо да скучаят на масата, или пък да подлудяват другите хора...  Grinning

# 292
  • София
Споменавано е многократно.  Simple Smile

# 293
  • София
Vivi, 3-4 страници по-назад в темата има отзиви за детския кът в "Добро" на "Гоце Делчев", миналата година писани.

Върнах се назад да ги прочета. Благодаря.  Simple Smile

# 294
Постовете на Емем определено ми бяха от полза.

Радвам се. Познавам жената, която организира детските кътове във верига "Добро" и с радост споделям личните си впечатления от посещението ни там, доколкото могат да са полезни за четящите в тази тема. Тя е и човекът зад първия детски интерактивен музеен кът у нас в историческия музей в Благоевград (http://museumblg.com/?%CC%F3%E7%E5%E5%ED_%E4%E5%F2%F1%EA%E8_%EA% … F6%E5%EF%F6%E8%FF) и прави страхотни неща за децата, много различни от типичните детски клубове. Възхищавам й се, без да съм на процент при нея  Wink. Но мога да се съглася с marini, че заниманията не са за особено активни деца, които са свикнали на буйни игри. Просто е различна философията и организацията.

# 295
Сещам се за "Добро" Peace

# 296
Постовете на Емем определено ми бяха от полза.

Радвам се. Познавам жената, която организира детските кътове във верига "Добро" и с радост споделям личните си впечатления от посещението ни там, доколкото могат да са полезни за четящите в тази тема. Тя е и човекът зад първия детски интерактивен музеен кът у нас в историческия музей в Благоевград (http://museumblg.com/?%CC%F3%E7%E5%E5%ED_%E4%E5%F2%F1%EA%E8_%EA% … F6%E5%EF%F6%E8%FF) и прави страхотни неща за децата, много различни от типичните детски клубове. Възхищавам й се, без да съм на процент при нея  Wink. Но мога да се съглася с marini, че заниманията не са за особено активни деца, които са свикнали на буйни игри. Просто е различна философията и организацията.
Това за Музея в Благоевград - поздравления, изглежда страхотно, няма ли нещо подобно в София ? Като му обясних на сина и той ме пита " Ама, като Франклин в музея ли е това е?"

# 297
... Тя е и човекът зад първия детски интерактивен музеен кът у нас в историческия музей в Благоевград (http://museumblg.com/?%CC%F3%E7%E5%E5%ED_%E4%E5%F2%F1%EA%E8_%EA% … F6%E5%EF%F6%E8%FF) и прави страхотни неща за децата, много различни от типичните детски клубове. ...
Това за Музея в Благоевград - поздравления, изглежда страхотно, няма ли нещо подобно в София ? Като му обясних на сина и той ме пита " Ама, като Франклин в музея ли е това е?"
[/quote]

Проектът, по който работи екипът й, включва два музея с интерактивни детски кътове в София и още два - извън София: "следващите детски кътове ще бъдат насочени към геологията и минералогията (НМ „Земята и хората“ в София), насекомите и биоразнообразието (Природонаучен музей в София), народните обичаи и занаяти и отново малко археология (Архитектурно–етнографски комплекс “Етъра” в Габрово и Регионален исторически музей в Кюстендил)". (цитатът е оттук: http://www.kultura.bg/bg/article/view/17404).

# 298
Наскоро ходихме в заведението срещу Боянско ханче., не знам как му е името сега. Преди се казваше Смайл и си беше кръчма , а сега е ново италианско ресторантче в което има детски кът. Няма аниматор, които да гледа децата. Кътът е отделен и точно до него има маси за непушачи от където може да се вижда детето и то лесно да идва при вас. Хареса ми много  Wink

# 299
здравейте, момичета! casalinga е много симпатично заведение, резервирахме маса до детския кът, но за съжаление заради грипната епидемия се отказахме да празнуваме изобщо с деца. надявам се скоро да можем да опитаме кухнята Simple Smile благодаря за идеята, бъдете много здрави!

Общи условия

Активация на акаунт