Отговори
# 270
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЕТКО!   bouquet

Ами аз въведох глутена вече. От известно време насам му давам да си гризе коричка хляб или бисквита (не че нещо кой знае кво изяжда, по-скоро си чеше венците), а също така съм му давала малко хляб (кат ме види да ям филия и иска, как да му откажа  Grinning). Нищо му няма от глутена и вече спрях да се притеснявам. Даже мисля и кисело мляко да почна да давам по мъничко в плодовото пюре. Масло отдавна слагам в зеленчуковото пюре. Никога обаче не съм му слагала досега захар, нито пък сол  и не смятам и да слагам засега. От другия месец може би ще го запиша на детска кухня, щото може би ще трябва да почнем преходна храна.  Grinning
С попарата смятам да се боря още и ще пробвам утре да я направя с чай.  Simple Smile

Гледам за татковци си говорите - моя не е от помагачите, праща майка си когато се налага, ама голям праз. За мен е без значение дали той или майка му, важното е, че все пак има кой да помогне. Ето вчера на кънки ходих, малко отделих време за себе си и оставих бебун на свеки. Жената се справя перфектно с гледане на бебета.  Grinning

# 271
  • София-Красна поляна
Добър ден!
Честит имен ден на Етко! Дано отсега само приятни моменти да има за него и мама Стефи!   bouquet
Честита месечинка на Константин!   bouquet

Днес се пошляхме из Метро ама там верно много евтино. Сок на Хип е 1,65 а в кварталния 2,40. Месно пюре за 1,45 а по другите мазазини 1,90 че и повече.  Crazy  Напълних количката и пак не успях да взема 1/3 от това дето си бях набелязала. Някой ял ли е октоподчета? Имате ли представа как се приготвят. Преди време леля мъкнеше от Гърция и беше мноооого вкусно и днес видях в Метро за 13лв/кг. Не е много скъпо, ама като незнам какво да ги правя.  newsm78
Там намерих и сладък картоф ама не тоя косматия бодливко дето показвахте на снимка а един: отвън на ряпа прилича отвътре на тиква без семки. Дано й хареса на Деси - метнала съм го вече у пароварката.
Темата нещо много замря тея дни. Защо ли?  Thinking В другата ако желаете да се пусне анкетата с убавците че да живнеме.  Mr. Green

# 272
Гери, Фил, Беболинчо, мерси за идеите. ЩЕ го пробвам звяра как ще се справи със самостоятелното гризкане.
Гери, кожната при която ходих е някаква неизестна в нашата поликлиника- Др Чолакова- но тя ми беше подръка. Но така или иначе за гъшата кожа почти нищо не ми каза- да съм мажела с хидратантен крем и че щяло да мине от само себе си. Не каза за причина  за появата й.
Аз по скоро се притеснявам, че много станах мазилата- мустела за гъшата кожа, др тайс за лицето, цинковото мазило за обрива на гърдите, отделно олиото с което му мажа дупето.....взех аз да се обърквам вече Mr. Green
Донси, кои сухари са без глутен? Казвай, че вече втора страница питам Wink

По повод мъжете- мисля че трябва да постоянно тормозени и превъзпитавани. И никаква самоинициатива. Чрез ловки методи трябва да ги насочваме да правят това, което ние искаме. Иначе оправия няма- ще карат цял живот по пътя на най малкото съпротивление. Това си е лично мнение с доза хумор.

Роси, как можа да си пуснеш таралеж в гащите Mr. Green Hug

Последна редакция: нд, 20 яну 2008, 16:09 от Р0кси

# 273
Честит имен ден на Етко и честити месечинки
нещо съм много неорганизирана събота и неделя и ми се обърква режима  Laughing
обадих се в сума магазини за столчето за хранене на Бертони и никъде го няма почти
Мими- не съм забравила за въпроса ти за Океания клуб,ама нямам време сега ,утре ще ти опиша на лични  Hug  Grinning
В Метро наистина е много евтино ,ама като отида там все купувам и неща от които нямам кой знае каква нужда ,особенно храни ,които после хвърлям- напарво срамота,затова пращам мъжа ми той е по-отговорен  Laughing
Вчера излизахме с мъжа ми и компания в един пиано бар в Хотел Витоша- изкарахме си прекрасно ,не бях излизала на подобно място от 7-8 месеца,направо се заредих  Grinning.Освен това се фризирах и съм много доволна от резултата
Вики- и аз като Хриси се интересувам -какви са тези сухари???Вчера те видях с количката -до пазара на излизане от парка ,ама бях с колата  Hug
И аз искам да попитам нещо свързано със сиренето- може ли да добавям такова в готовите пюрета и как,само го натрошавам ли вътре???Така съм решила да въведа сиренето ,после и сухарчетата и чак тогава ще бъркам попари Laughing
Онзи ден дадох на Ева пасирана круша и тя хич не остана очарована  Laughing .Утре ще пробвам с ябълка- дано й хареса.
Хайде чао засега че мъжа ми чака ред на компа  Mr. Green

# 274
Мили момичета, здравейте!!!
Влизам, за да ви почерпя виртуално  за  половин годинката на  сладката ми Габи  cook newsm38 cheers
Нека да са здрави вашите слън4ица и много, много да ви радват!
 newsm51 newsm44

# 275
Честито на Габи!   bouquet
Ех,Ками!!!Тва столче на Бертони пък аз навсякъде го виждам и накрая ще взема да си го купя,че не е и скъпо.Имам и затова се спирам,ама при нас в кварталния детски го има.Казва се ''Малкият принц'' магазинчето,близо до търговския к-с "Глобус''.И в Айко ги видях наскоро.
Хриси,аз на Нико му давах парченце ябълка да смуче,но веднъж явно съм взела по хлебна,а той настървен заради зъбите и отчупи парченца,едва ги извадихме.

# 276

Общи условия

Активация на акаунт