Страхотни прически за малки дами

• 331 968
  • 751
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Chockolina, започнах да правя твоята прическа, обаче сътворих това! Laughing Ужким започнах правилно, ама нещо не потръгна както трябва и реших да импровозирам. От обяд е с тази прическа и реших, че ми харесва, интересно е и по-различно.

Уау, страхотно се е получило! smile3501 Дай малко обяснения как ги зави тия долните кичури?! newsm78

# 136
Пуснах да търся в Гугъл детски прически, че ми писна да връзвам Констанца и какво излезна - тази темааааа. Отказахте ме за момента от навиване на Танти за подстрижка.
Ти незнаеш ли,че като питаш чичко Гугъл из първите резулти е нещо от Бг-мамма  Heart Eyes

# 137

Уау, страхотно се е получило! smile3501 Дай малко обяснения как ги зави тия долните кичури?! newsm78

Благодаря! Hug Първо да ти се похваля, че вчера сутринта успях най-накрая да направя твоята прическа, точно като теб на снимката. Party А моето творение Laughing, много лесно, последния кичур го усуквам стегнато около опашката с ластичета и връзвам. Той се отпуска и се получава това на снимката. Hug

Последна редакция: чт, 26 юни 2008, 10:52 от teo7777

# 138
  • Варна
Намерих картинки за рибя кост  Mr. Green:

Има и обяснения на английски. Peace

# 139
  • Ланкър, планините Овнерог
Пуснах да търся в Гугъл детски прически, че ми писна да връзвам Констанца и какво излезна - тази темааааа. Отказахте ме за момента от навиване на Танти за подстрижка.
Ти незнаеш ли,че като питаш чичко Гугъл из първите резулти е нещо от Бг-мамма  Heart Eyes

Знам мнооого добре(заради него преди n години се регистрирах тук). В случая търсех подстрижки, защото според Констанца късата коса непременно значи момчешка. Исках да й покажа, че не е така. Е, подстрижки не намерих, но намерих идеи за "разхлаждащи" прически.

# 140
Рибената кост на картинките и на видеото по-напред изглежда, че е много сложна. А всъщност като я направиш няколко пъти и я схванеш е много лесна и бърза. Аз допреди два-три месеца смятах, че никога няма да се науча, много трудно ми се виждаше. Сега я правя за отрицателно време, и със ситни и с по-дебели кичури, всякакви варианти на тема. Хубава прическа си е, стегнато седи, интересно е и можеш да си измисляш различни прически на базата на това плетене.

# 141
  • Sofia
Dimi от къде купуваш ластичетата? Аз никъде не сам виждала, а може би не знам къде да гледам. Веднъж купих от китайските, ама бяха пълен боклук. Твърди и като ги дръпнеш се късаха.

# 142
Ами, аз съм от малък провинциален град...
но при  нас ги има в детските магазини и
във всички други магазинчетата, където продават фибички и ластичета.  Peace

# 143
  • Варна
Ето и от нас малко прически. Не мога да постигна вашите изкусни творения, защото много ми се върти дечкото. Но черпя идеи от вас и занапред ще ги прилагам.

уфф, съжалявам , но не знам как да намаля размера на снимките. Embarassed

# 144
  • Добрич
Постарала си се и изглежда интересно.

# 145
Цитат
Цитат на: chockolina в понеделник, 26 май 2008, 14:30
За първата и аз много се чудих, стигнах до извода, че е обикновена рибя кост (като тази, която ти си обяснила), но завита. Доколкото виждам, края си е обикновена плитка. Невероятна е! #Crazy

За втората - две риби кости отпред, които се сливат в една по-голяма рибя кост отзад.

Сега, ако някой ме научи нагледно (с картинки) как се плетат пустите му риби кости, ще го черпя! Laughing
Цитат
Цитат на Етия
Първата, нещо не ми се струва да е толкова лесно  newsm78, виж какво центърче има в средата, вдлъбнатина...и някак не ми изглежда, че ако махнем щипката, ще падне една плитка надолу. Rolling Eyes

Аз разгадах как се прави въпросната прическа

Вчера 2-3 пъти си играх с дъщерята и стана ясно следното:
Хващате косата отгоре при темето на кукуригу , като оставяте бритона (или малко от предната част на косата до челото) и повечето коса отдолу, т.е. хващате само централната част и я връзвате на кукуригу. После почвате да плетете рибена кост започвайки от едната страна на главата, като за плетката използвате от долната дълга коса и от тази на кукуригуто, като последователно извивате на дъга,после преминавате към бритона (или предната коса) и след това пак завъртате към другата част на главата, и като свърши косата просто доплитате кичурчетата на плитка и подпъхвате, като щипнете с щипка.

Етиа - центърчето се получава от вързаната коса  Grinning
Като я сплета с влажна коса (че на суха много хвърчи) ще снимам резултата.

Межд. за пръв път пиша в темата, но чета и благодаря за прекрасните идеи.   bouquet

# 146
а как просто доплитаме кичурите накрая, до там всичко ми беше ясно  Mr. Green Утре ще пробвам, мерси  Hug

# 147
  • Sofia
Направо страхотно е станало. Дано моето шило ми даде и аз да се пробвам.

Последна редакция: вт, 15 юли 2008, 12:27 от Ellypr

# 148
  • Добрич
Aз разгадах как се прави въпросната прическа

thedragonbg, много ти благодаря за обяснението. Още днес я пробвахме, като преди това я показах на малкото съкровище, за да я пожелае и после му обещах от любимите бонбони, ако слуша и не мърда.

Не стана много равен радиуса на кръгчето, но мисля, че като за първи път се справихме доста добре. Още веднъж мерси за разяснението, защото прическата ми харесваше много.

# 149
kiki77 виж какво сътворих:

http://images26.snimka.bg/006094597.jpg
http://images26.snimka.bg/006094599.jpg

Стана горе долу. Като за първи път май не е лошо, а  newsm78
много добре си се справила, отдавна не съм отваряла тази тема, има доста нови идейки

Общи условия

Активация на акаунт