LaRedoute.fr - 74 - Намаленията свършиха, но 1-вият пост го има все още!

• 68 910
  • 1 247
  •   1
Отговори
# 960
  • Варна
chocholina, мерси за идеята и за текста на писмото. Веднага отговориха и пратиха номера на ваучера.!  bouquet

# 961
Момичета, каква е тази PRIX FUTE

# 962
  • Бургас
Момичета знаете ли ако съм имала получен колет на митница и вече е върнат, могат ли да ми дадат някаква информация, например кога е пристигналаи кога е върната?

Да, трябва да ти дадат информация!  Wink
Сигурна ли си, че е бил за митница?

benitta понеже видях,че никой не ти е отговорил - ето го ,въпреки че от светкавицата изглежда по-светъл цвета.В действителност е малко по-тъмен   Peace

mamaB, супер ти стоят дънките!
Аз все още си чакам моите. Поръчала съм и stone, и rinse, от два различни номера.  Laughing
Като чета мерките, които си дала, и аз почвам да си мисля, че са уголемени.  Thinking

# 963
  • София

къде го пише? в разговорния език "fute" значи хитър.  newsm78

# 964
Момичета знаете ли ако съм имала получен колет на митница и вече е върнат, могат ли да ми дадат някаква информация, например кога е пристигналаи кога е върната?

Да, трябва да ти дадат информация!  Wink
Сигурна ли си, че е бил за митница?
Да, беше доста голяма, с няколко чифта чаршафи... Първо си помислих че ми е отказана цялата, но после като преведох това Retour du colis ме наведе на мисълта че може да е върнат колета, веднъж звънях по тел да питам за колет и ми казаха че няма  Thinking

# 965
  • София
Здравейте момичета, отчитам се и аз
Получих от 11.07. за поща в сряда и днес взех от митница от 20.07 /като бях сугрна че е този от 15.07, който по мои сметки ще е около 10ина кг./. Всичко е обсъждано многократно. В този от 11.07 бяха неща за малкия, също и космонвтчето от 3 евро на Кокон за племенницата, тоооолкооова е хубаво, направо съм очарована  Heart Eyes Днешния колет неща за майка ми, както и 2 чифта гуменки за един приятел. От двата колета за мен имаше само 2 неща, едни обувки от които съм очарована. Вчера си поръчах и сините  Mr. Green, както и туниката на Типстер синята. Бях поръчала 34/36, като успешно става за рокля на племенницата ми която е на 3 и половина  #Cussing out. Страшно умалена е. На някоя от предишните страници ведях снимка на детенцето на една мама облечено с нея като рокля  Heart Eyes Според мен трябва да я пуснат в графа детски рокли. Жилетката подарък пак я нямаше ами тренча 46/48 размер...  #2gunfire Сега ми остават да чакам 15.07, 01.08 и 07.08  Mr. Green

балеринките /поръчах 38, по принцип съм идеалната 37-ца и сега от сините съм си поръчала 37ми, 38ми леко ми стърчи подметката отпред и мисля че и в 37ми ще вляза/ - http://www.laredoute.fr/vente-ballerine-femme.aspx?productid=324 … 6&prodcolor=2

туниката  Mr. Green - http://www.laredoute.fr/vente-bustier-smocke-tipster.aspx?produc … 6&prodcolor=1

# 966
  • София
Може да ме биете, ама аз да си питам. Някой ако има жълтото сако 38 размер и не го иска съм насреща, че няма номера.  Rolling Eyes

# 967
  • Бургас
elena230479, отиди на Митницата и искай да ти направят справка какво се е случило с колета ти! Кога точно е пристигнал, кога са го върнали и защо.

Мишчицата, би ли измерила стелката на 38? За тесен крак са, нали?

# 968

Ето при този сутиен

# 969
elena230479, отиди на Митницата и искай да ти направят справка какво се е случило с колета ти! Кога точно е пристигнал, кога са го върнали и защо.

Мишчицата, би ли измерила стелката на 38? За тесен крак са, нали?
Ок, благодаря ти! Но дали това Retour du colis ,означава че е върнат?

# 970
  • До хладилника, който обичам
Хм, я ми преговорете как стои следния въпрос:

Имам в кошницата едни олекотени завивки. От днес им няма снимката. Като кликна на тях, ми се показва онази очудената и казва, че няма такава стока. Не са оградени в червено, цената им си стои както си беше по-рано, само без снимка.
Да поръчвам ли или не?

# 971
  • Бургас
...
Ок, благодаря ти! Но дали това Retour du colis ,означава че е върнат?

Ами честно казано, не знам, по-нагоре някой беше написал, че това означава. Аз също така си го превеждам, но не съм сигурна в превода.
Може да изчакаш да се включи някоя мама, която разбира френски, за да каже дали наистина това означава.

# 972
Хм, я ми преговорете как стои следния въпрос:

Имам в кошницата едни олекотени завивки. От днес им няма снимката. Като кликна на тях, ми се показва онази очудената и казва, че няма такава стока. Не са оградени в червено, цената им си стои както си беше по-рано, само без снимка.
Да поръчвам ли или не?

Аз съм поръчвала без снимка и са ми идвали нещата.

# 973
  • София

другият ми речник казва, че "fute" означава също "тънък" - значи става в смисъла на "ниска цена".  Hug

# 974
Мимита  Blush благодаря - аз не се харесвам и мислех да ги подаря на една приятелка,но мъжа ми е ме одобри и няма как ще да си ги нося  Mr. Green

Klemy чакам го с поръчка от 18.07 точно н.38 и нямам идея дали ще ми стане и как ще изглеждам с него.Но ще те имам впредвид  Hug

Общи условия

Активация на акаунт