Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са темите за дискусия във форума?
Какви са мненията относно работата и семейния живот?
Какви са мненията за имиграцията и работата в чужбина?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са темите за дискусия във форума?
Форумът обсъжда различни теми, като например нови майки, имиграция, здраве, работа и пътувания до Барселона. Освен това се обсъждат лични преживявания, празници, пътувания с пазаруване на проблеми, религиозно образование на децата, сигурност и финансови проблеми. Освен това се дискутират политически въпроси.
-
Какви са мненията относно работата и семейния живот?
-
Какви са мненията за имиграцията и работата в чужбина?
-
Какви са мненията за здравето и личното благосъстояние?
-
Какви документи са необходими за регистрация в Испания и какви са стъпките за получаване на здравна карта за дете?

А памперси ние ползваме засга само ДОДОТ,други не съм купувала 
вчера директорката я изпраща на портала и й говори нещо, после я питам какво й е казала, а тя ми вика, че я карала да й казва 'адео'- да, ама на мен не ми харесва, те да ми говорят на каталунски пък аз ще си говоря на испански! тъй ми вика хлапето, не ще 
Незнам за нас,които сме зад граница дали няма някаква друга схема.Примерно да се подготвяме сами и после само на изпити да се явяваме.