Fragrancex.com - размисли и страсти...аромати и доставки-3-та тема

• 65 677
  • 1 294
  •   1
Отговори
# 510
Джемма, след като се регистрира в пей пал потвърди ли след няколко дни с кода от транзакцията, която е направена по време на регистрацията?

# 511
  • Пловдив
Джемма, моите бяха поръчки в два последователни дни, нямаше проблем

# 512
на мен почти всяко второ-трето плащане през пейпал ми е с проблем.не ми дава да платя или пък да се логна въобще....но след няколко опита или часа успявам.Според мен имат някакъв проблем със сайта.Просто вече свикнах и като не стане, пробвам но другия ден.Странното е,че проблеми съм имала само с плащанията към ягода и фрагрансекс... Thinking

# 513
  • Балчик
Отдавна имам регистрация в Пей пал, не веднъж съм пазарила, verified ми е акаунта. Вече писах,  че не зависи от сумата, а само този сайт ми създава проблеми със всяка следваща поръчка след първата.

# 514
Отдавна имам регистрация в Пей пал, не веднъж съм пазарила, verified ми е акаунта. Вече писах,  че не зависи от сумата, а само този сайт ми създава проблеми със всяка следваща поръчка след първата.

И при мен се получава така понякога.В един и същи ден не мога да направя две плащания към Фрагранс,иска ми друга карта.

# 515
Привет на всички!
Заплащали се доставката вече?/преди около един месец беше безплатна, а сега?/
Набелязах няколко неща, да знам каква цена да калкулирам! Laughing

# 516
  • София-Лагера
Привет на всички!
Заплащали се доставката вече?/преди около един месец беше безплатна, а сега?/
Набелязах няколко неща, да знам каква цена да калкулирам! Laughing
free важи още.Приятно пазаруване Peace

# 517
Днес получих Кристобал на Баленсиага от 19.10.2008 година. Laughing

E, със здраве да си го ползваш. Hug Любим ми е този Кристобал и май пак ще поръчвам, че ми свършва.

Аз пък чакам една - шипната на 17.10. и никаква я няма. Embarassed

# 518
  • Neverland
Искам да питам тези,които са поръчвали скоро  тестер на Juicy Couture с капачка ли е пристигал?
Без капачка  Peace
И аз съм се загледала в мъжките парфюми ,че предстоят празници  newsm78 ама търся нещо нито леко ,нито тежко ,но  да е зимно Rolling Eyes
Обаче не харесвам аромат на  тютюн и кожа Close

# 519
Днес получих Кристобал на Баленсиага от 19.10.2008 година. Laughing

E, със здраве да си го ползваш. Hug Любим ми е този Кристобал и май пак ще поръчвам, че ми свършва.

Аз пък чакам една - шипната на 17.10. и никаква я няма. Embarassed
Благодаря ти наистина е прекрасен този Кристобал.

# 520
... Първата поръчка- без проблем, втората на следващият ден- не може , иска да въведа друга карта. Не през пей пал платих без проблем.
Защо само по 1 поръчка може, някакво ограничение ли има? Нещо май съм пропуснала,ама не срещнах подобен проблем в темата, освен, че изобщо не мгоат да плащат през Пей пал. Но веднъж да можеш, а втори път не??? Rolling Eyes С никой друг сайт нямам проблеми да плащам през Пей пал и не зависи от сумата- нито която плащам, нито която имам в картата.

И на мен понякога ми се случва... и си мисля дали няма нещо общо с това че ти блокират сумата за транзакцията и я дръпват малко по късно... Ама те и останалите сайтове процедират така... По принцип като стане така пробвам след известно време пак и пак докато накрая ме пусне...

# 521
  • Sofia
Момичета, някоя от вас, която е в София, би ли ми поръчала нещо за 40$ през пейпал?
Веднага мога да дам паричките. Ако чакам понеделник да внеса в банката може и да свърши парфюмчето ми.

# 522
  • София

Кажи, моля те нещо за този парфюм като аромат.
Аз го получих миналата седмица,шипнат на 15.10, много нежен,но нещо не ми допада

# 523
Искам да питам тези,които са поръчвали скоро  тестер на Juicy Couture с капачка ли е пристигал?
Praynig Praynig Praynig

# 524
  • на пистата
Praynig Praynig Praynig
Без капачка  Peace

тук са отговорили

Общи условия

Активация на акаунт