КОЛЕДНА ПРИКАЗКА - Благотворителни базари на ДБМ 2008г.

• 84 471
  • 1 188
  •   1
Отговори
# 1 125
  • в гората
Момичета, събраната сума на базара в София е 7000 лв.!

Със събраните пари ще бъдат закупени стерилизатори за Дома за деца за медико-социални грижи в град Перник. Старите стерилизатори са от 1986 г. и това ще е огромна помощ за този бебешки дом.
Това никога нямаше да е възможно да се случи без ВСЯКА една от вас.  bouquet  bouquet  bouquet
Без сръчните ръце на gudzy и стотици други знайни и незнайни джуджета, които наистина не мога да изброя поименно, защото сте толкова много!
Без авторите на макаронените ангели, плетените шапки и шитите играчки за елха, без ръцете, сътворили прекрасните коледни картички, възглавнички, плюшени играчки, облаците, хартиените топки, венците и хартиените коледни елхи... и още хиляди красоти!
Парите нямаше да бъдат събрани без пазаруващите, без тези, които дойдоха на базара, отделиха от времето си и средствата си и ни подкрепиха! Благодарим ви! Hug Hug Hug
Благодарим на всички, помогнали с организацията, с транспорт и координация, на тези, които поканиха на базара близки и познати и повярваха в Движение на българските майки!
Вие сте силата, без която нищо от това Коледно чудо нямаше да е възможно!
Поклон пред хора като вас!!!
За всички останали базари от страната ще пишем допълнително. Hug

# 1 126
  • Пловдив
Момичета, събраната сума на базара в София е 7000 лв.!
Браво на всички smile3501

# 1 127
Blush Blush Blush Blush Blush
Момичета,надявам скоро да успея и да довърша списъка с всички джудженца Hug,но в момента с дружни усилия се опитваме да качим снимки на останалите неща в албумче,мисля че до довечера ще успеем PeaceАко някой иска нещо може от утре да ми пише САМО НА ЛИЧНИ Peace

# 1 128
  • Варна
Чакам с нетърпение снимките на непродадените неща! Hug
Само от базара в София ли ще са или от всички останали? Thinking

Каква сума се събра на базара в Русе?

# 1 129
  • Русе
Каква сума се събра на базара в Русе?
С запазените неща за по-късно плащане ще стигнем 3000 надявам се Peace

# 1 130
  • София
Поздравления за успешния базар, момичета Grinning Специални поздравления за организаторите Grinning Ходихме, видяхме, купихме си нещица, и макар да беше 18ч в неделя всички бяха безкрайно любезни и внимателни, въпреки умората. Евала! Не ви познавам, само lavender разпознавам, но ви уважавам безкрайно за това, което правите  bouquet
А за работните джуджета да напомня като правят новогодишните баници да си събират черупките от яйцата за Великденския базар Wink

# 1 131
  • София
Извинете, че пиша направо, ама нямам възможност и време да изчета всички страници... Има ли останали неща от базара в София? Къде мога да ги видя и да си купя нещо? Аз не успях да дойда, за жалост, но имам голямо желание да си купя нещо, с парите от което ще помогна на някого :]

# 1 132
Албумчето с повечето останали неща от базара е готово  Peace,ако някой иска нещо да пише САМО НА ЛИЧНИ Praynig
Здравче, mimes благодаря ви много  bouquet

# 1 133
А може ли линк към албумчето?

Албумчето с повечето останали неща от базара е готово  Peace,ако някой иска нещо да пише САМО НА ЛИЧНИ Praynig

# 1 134
А може ли линк към албумчето?
Аз мога да го пусна, ето:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=319686&view=2

# 1 135
  • край Дунав
 Blush И ВИДИН ИМА ОСТАНАЛИ ПРЕКРАСНИ НЕЩА  WhistlingДАЛИ ДА НАПРАВЯ ЕДНО АЛБУМЧЕ УТРЕ  newsm78
http://www.snimka.bg/my_albums.php?album_id=314393
това е преди базара, има разни нови неща...какво мислите по въпросът? Money
парола на лични моля

# 1 136
Браво момичета! Peace
От днес започва нашия  втори Коедн базар -стискайте ни палци да е успешен и той и дано времето е с нас . Praynig

# 1 137
  • тъгата в мен
Моля някой да пусне линка(ако го помни)с направата на тези топки...
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=310414&pid=9213253
Сигурна съм,че  четох някъде в темата,ама кой да си отбележи.. Sad
Предварително благодаря..и успех на базарите,които предстоят Peace

# 1 138
# 1 139
  • тъгата в мен
kalaza,не е истина просто... Hug Ти си по-бърза от Гугъл! Laughing
Благодаря  bouquet
п.п.
Ще ги помъча малко за домашно ползване Wink

Общи условия

Активация на акаунт