Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-21)

• 20 558
  • 290
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Гал, бравос на теб, мерси за закуската, наядох са само от гледане Hug
Малко офф въпрос- отде да купя глинено гърне за боб, ама качествено, ко ще сто лева да е, щото с мъж ми вече второ купуваме и се пука..е преди малко пак..ще го използваме за саксия, ма не е там въпроса, тъкмо се бяхме наточили за свински врат, нарязан, с картофи, утре за боб..амааа..мерси предварително Hug
Лека и умната! Laughing

# 181
ТОЙ И ТЯ ПОД ДУША:

Как се къпе мъжът:

1. Съблича дрехите си, докато седи на леглото в спалнята и ги оставя на купчина на пода.
2. Отива гол до банята. Ако по пътя срещне жена си, размахва кренвирша само и само да чуе от нея: "Их, бе значииии...!"
3. Оглежда мъжествената си физика в огледалото, гълта корема, за да види дали ще изпъкнат перките. Възхищава се от размера на кренвирша пред огледалото, докато се почесва отзад.
4. Влиза под душа.
5. Не се оглежда за балсами и маски. Просто не използва такива.
6. Измива лицето си.
7. Измива мишниците си.
8. Изсеква се в ръка и я измива под струята.
9. Изпърдява се мощно, за да се изкефи на акустиката в банята.
10. Повечето време отделя, за да мие старателно доказателството за своята мъжественост.
11. Измива задните си части, като оставя къдрави косми по сапуна.
12. Сапунисва косата си. Не използва балсам.
13. Прави си пънкарска прическа с насапунисаната коса.
14. Хили се пред огледалото на резултата.
15. Доволен се изпикава под душа.
16. Изплаква се и излиза, като не обръща внимание, че мокри навсякъде, откъдето мине.
17. Оглежда се в огледалото, помпи бицепсите, кефи се отново на размера на кренвирша.
18. Оставя банята мокра, а лампата светната.
19. Тръгва към спалнята с кърпа около бедрата. Ако срещне жена си, развързва кърпата и го размахва, за да чуе пак: "Их, бе значии...!"
20. Оставя мократа кърпа на леглото.

.......И как жената:

1. Съблича дрехите и ги разпределя в коша за бяло и цветно пране.
2. Тръгва към банята, облечена в дълъг халат. Ако срещне съпруга си по пътя, закрива свенливо разголените части от тялото си.
3. Оглежда се в огледалото и отбелязва, че е напълняла.
4. Влиза под душа. Използва маска за лице, маска за тяло, намазва ръцете си и петите с балсам за омекотяване, защото са напукани.
5. Първо измива косата си с шампоан, после я намазва с маска, съдържаща 43 витамина.
6. Изплаква косата си няколко пъти, за да е сигурна, че е чиста.
7. Втрива в корените на косата си ампула с натурално масло от жожоба. Изчаква 15 минути.
8. Изтърква кожата на лицети си с трици от ситно натрошени костилки на праскова. Маската стои 10 минути.
9. Слага балсам за тяло.
10. Измива жожобата от косата си, пак няколко пъти, за да е сигурна, че нищо не останало от него.
11. Бръсне мишниците и краката си (ако мустаци и брада - и тях Mr. Green ). Замисля се дали да не оправи триъгълника си, но решава, че коламаска е по-добре.
12. Пищи като заклана, когато съпругът й пуска водата в тоалетната и студената вода рязко намалява.
13. Спира душа.
14. Внимателно избърсва душа със специален препарат.
15. Подсушава старателно банята плочка по плочка. Избърсва се с кърпа с размерите на малка държава.
16. Проверява още веднъж да не е останало косъмче или пъпчица по тялото.
17. Тръгва към спалнята, облечена в дългия халат и с вързана кърпа върху мократа си коса. Мисли си, че изглежда като Нефертити.
18. Ако срещне съпруга си, закрива разголените части от тялото си.

# 182
  • Бургас
Мами, има ли в града хомеопатичен лекар или аптека, че търся едно лекарство? Мерси за отговорите предварително!

# 183
Има.Д-р Енев.Работи във Втора градска болница. Има и аптека. На площад "Ботев" под магазина на "Булдозер".

# 184
Здравейте  Hug, тия дни не мога да се вредя да седна за по- дълго пред компютъра, успявам само да прочета какво пишете Simple Smile
afroditka1783 как си? Дано повече да нямаш никакви премеждия и всичко лошо да остане в миналото Praynig
Муциту какво ги правите тез гърнета, да не би да готвиш на много висока температура? Иначе съм виждала в сувенирната, в Маргаритата  и при етнографският музей ( за там не съм много сигурна), дано да успеете да си намерите  Wink
Скорпионка леле то не са мекици, то не е чудо  Mr. Green
Slyn4o чета си онзи ден и гледам в подписа ти, хоп още една линийка- много се радвам, пожелавам ти лека бременност и безпроблемно раждане Hug
ZuzyM чакаме отчет от уикенда на Велинград. Там е много хубаво, нали съм си от онзи край ( Пазарджик) WinkКак е минал похода на Марти?
gretacvetina имаш ли лични впечатления от този лекар, защото сериозно съм се замислила да търся хомеопат за в бъдеще?
Ние вчера правихме прощъпалник, малката избра книга и после взе химикал- ще става учена  Mr. Green ще видим колко е вярно  Wink Ето и малко снимков материал http://www.snimka.bg/album.php?album_id=304196&pid=8694962 Иначе ние сме добре, Малинка е станала толкова палава, вече всичко разбира, но определено слуша когато си поиска. Най-накрая ремонтирахме и обзаведохме последната стая, сега ни останаха малки довършителни работи, които сигурно ще ни отнемат време до пролетта. А когато се стопли, почваме отначало Crazy защото вече кухнята стана за боядисване...направо се чудя ще свърши ли най- после този ремонт  #Crazy

# 185
Bubeto*, нямам лични впечатления.По- скоро косвени.Имам приятелка, на която е личен лекар /на цялото семейство/. Тя е доволна, изписва рядко антибиотици. Аз съм резервирана, защото не е класически хомеопат/ по форумите възхваляват само класическите/, а е боаронски.Но можете да опитате. Аз пробвам да лекувам Цветина с приомите на народната медицина напоследък, защото нейната лична лекарка /Якимова/ знае само антибиотици. ooooh!

# 186
Ние също сме при Якимова, и те разбирам напълно...пуснах в гугъла името на Енев и се оказа, че той давал консултации и в София. В общи линии хората са доволни от него, а и както сме останали без личен лекар  Thinking Ще се консултирам с мъжът ми и ще решим.

# 187
Миналата година по това време даваха този лекар по телевизията,тук от Враца.Казваха че хората са доволни.

# 188
Bubeto за сега съм добре, гледам да се пазя ама в нас не мога да стоя мирно и все гледам нещо да ръчкам, дано не се случи пак нещо, че ако вляза за 4-то шиене ( понеже минах вече 3- пъти с преглед и след това пълна упойка) не знам дали ще издържа -  това кърмене ми се увидя, май по добре беше в софия не знам
 newsm78
абе стига съм ви занимавала. пожелавам на  никои да не му се случва и един път да не приказвам за 3- пъти  Embarassed

# 189
  • Бургас
afroditka1783 Sad Hug Praynig
gretacvetina bowuu Hug

# 190
Да ви почерпя за РД-то ми:

# 191
  • Бургас
Сега ще изям и изпия всичко и за тях няма да остане, кой преварил- той заварил Joy
Не бе, Мимка, глей сега..честито, значи.. Hug и една кратка приказка за теб : Имало едно време едно момиченце, то си имало момиченцеее и били много щастливи с едно момченце и така до края на света..Simple Smile)
Ти ще си сбъднеш мечтите, аз съм сигурна! Бъди все така свежа! Алилуя:)!

# 192
Ех знаех си, че ти ще си будна по това време и си знаех че всичко ще ометеш.  hahaha Мерси за пожеланията.

# 193
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
На този ден всички пожелават по много,
аз ще ти пожелая малко, но от сърце!
Малко късмет, но когато имаш нужда!
Малко приятели, но истински!
Малко любов но желана,
а за парите, колкото искаш!

п.с. Абе Муци как можа, как една трошичка не остави...лакомия такава Wink

# 194
Честит рожден ден!!!

Дълго мадей, век поживей, много се смей и във всичко успей.

Общи условия

Активация на акаунт