Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се приготвя ястие с пиле, гъби и сметана в йенска тенджера?
Как да приготвя пиле в йенска тенджера или тенджера под налягане?
Как се приготвя мусака в йенска тенджера?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се приготвя ястие с пиле, гъби и сметана в йенска тенджера?
За да приготвите ястие с пиле, гъби и сметана в йенска тенджера, започнете със сваряване на пилешките бутчета, отстраняване на костите и нарязване на парчета. В голям тиган задушете лука и гъбите, след което добавете заквасената сметана и печете във фурна при 180 градуса. Накрая поръсете кашкавал отгоре и допечете.
-
Как да приготвя пиле в йенска тенджера или тенджера под налягане?
За да приготвите пиле в йенска тенджера, първо посолете и подправете цялото пиле с черен пипер и червен пипер. След това го намажете с масло (или олио) и го поставете в йенската тенджера. Добавете 1 чаша бира и 1/2 чаша вода към тенджерата, покрийте я и я печете за около час при 150-180 градуса по Целзий. След това добавете нарязани, посолени картофи в тенджерата, разбъркайте ги с пилето и върнете ястието във фурната. Печете още 20-30 минути или докато картофите омекнат и станат златисто кафяви. Ястието е готово за сервиране. За да приготвите пиле Денни в тенджера под налягане, поставете пилешки бутчета в тенджерата и ги задушете с лук и масло. След това добавете заквасена сметана, кубче зеленчуков бульон, сол, черен пипер и кафява захар. Затворете капака на тенджерата под налягане и гответе на висока температура 30 минути.
-
Как се приготвя мусака в йенска тенджера?
-
Какви са някои вкусни рецепти за тенджера, които могат да се приготвят в микровълнова фурна?
-
Как се приготвят картофи с кашкавал в йенска тенджера?