Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Откъде мога да купя кисело зеле за приготвяне на сърми?
Какво означава СФО?
Можете ли да ми препоръчате детски център в Копенхаген, където детето ми може да играе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Откъде мога да купя кисело зеле за приготвяне на сърми?
-
Какво означава СФО?
-
Можете ли да ми препоръчате детски център в Копенхаген, където детето ми може да играе?
-
Как мога да открия банкова сметка в Дания, за да мога да получавам пари от България?
-
Какви са възможностите за изучаване на английски език в Дания за български студенти?
Надявам се да си продължим тук приказката и скоро да организираме втората среща при Mireille. 
за темата

. Опустошиха поне 10 големи подноса с едни топки - ябълкови някакви доколкото разбрах, но аз не се престраших да ги пробвам. Деница каза че били като бухти, но на мен не ми изглеждаха пържени. Благодаря ви за разясненията за зелето :)Tinapoulsen аз по същата рецепта правих преди около две седмици, но зелето стана за около 10 дни ( накълцано ).Много е твърдо това зеле и се чудя как ще ги отделя здрави и цели тези листа - ама така или иначе купих съд и утре ще слагам зеле. Но за по - сигурно ще се отбия и в турския магазин в Хернинг ( той всъщност е азиатски този който аз знам ) и ако има ще си взема. Благодаря за съвета mireille. И двамата с мъжа ми много го обичаме - с пилешко, свинско, че и само с ориз без месо.Желая на всички весел уикенд
ък, в яслата на Борис, много ми е интересно каво ще бъде
Само дано да издравее дотогава, че нещо се сополиви и от време на време вдига температура от няколко дена.
, а тя каква била работата. Хайде да ни е честита. Ние бяхме малко болнички тази седмица. Малката вдигна температура до 40.02 градуса и не помогна нито панадола, нито свещички дето си бяхме взели от БГ. Така 3 нощи и 2 дена.И решихме да ходим на нощен доктор да я види. Направо се видях в чудо като каза: " Няма смисъл да му даваш нищо на бебчо, то неговия организъм ще се справи с температурата"