В БЪЛГАРИЯ ИМА 270 000 ПРАЗНИ БЕБЕШКИ КОЛИЧКИ!НЕКА ПОМОГНЕМ ДА СТАНАТ ПО-МАЛКО!

• 18 036
  • 313
  •   1
Отговори
# 285
x, много ми харесва това което си написала. Наистина защо прокуратурата не се самосезира за това което за казали в комисията по здравеопазването?Много правилно.

# 286
и аз се подписах за петицията . Относно за Слави не ме учудва да го санкционират във нашата държава всичко е възможно, Тези мръсни и корумпирани тъпаци във парламента няма как да изтрият ръцете си и търсят някой за "Гергоьвско агне " Ние трябва да застанем зад Слави и неговия екип те са достойни хора, направиха всичко възможно да излезе истината . Адмирации на целия екип на шоуто на Слави и Бог да ви благослови .

# 287
Ето го и моето писмо :
Уважаема комисия , обръщам се към вас защото смятам , че живеем в демократична страна , където има свобода на словото и печата.От няколко дни "Шоуто на Слави" застана на старната на семействата с репродуктивни проблеми.Той и неговия екип изказаха гласно и моите мисли.Това е реалната истина в Република България.Нито г-н Трифонов , нито екипа е казал и една лъжа.Трябва ли уважаеми господа да наказваме телевизии и предавания за представяне на истината?
Надявам се това да не се случи.

Поздрави

# 288
Но знаете ли какво,сега трябваше и ние да сме там.Ето студенти.еколози и фермери се обединиха.А ние ...защо не отидохме?!И лекарите,полицаите,учителите и те да се присъединят и тогава щеше дас тава каквото ще става.Да видим кой къде щеше да ходи и кой щеше да почива и работи.

Много си права, ама много.

# 289
  • в сърцето на един мъж...
Ето и моето писмо:

Възмутена съм от това, което се случва след призива на уважаемия председател на Народното събрание.
Един народен представител си позволи да обижда публично двойки с репродуктивни проблеми, а вие защитавате наглото държане на управляващите.
Срамувам се, че съм българка, щом един човек, позволил си да надигне глас в подкрепа на обидените трябва да бъде санкциониран за гражданската си позиция.
Хубаво е да се самосезирате за репликите, които се чуват в националния ефир!
Аз съм една от тези жени, с репродуктивен проблем и отказвам да бъда третирана като крава за разплод!
Заставам твърдо зад "Шоуто на Слави" и неговите сценаристи!
С дълбоко неуважение

# 290
  • София
това е моето писмо:
уважаеми заседаващи,
съжалявам, че ми се налага да пиша това писмо.
съжалявам, че живеем в криворазбрана демокрация.
съжалявам, че управниците ни злоупотребяват с властта, дадена им от народа.
съжалявам, за цензурата която се опитват да налагат.
съжалявам, че когато, някой има смелостта да се изправи и в национален ефир да изкаже мнението на половин милион граждани бива нарочен и заплашван от санкции.
истината е, че санкции трябва да има, за тези, които ги заслужават, в случая обаче сте в грешната посока.
истината е, че зад болката на толкова млади семейства, се осмели да застане само екипа на ''Шоуто на Слави'', за което сме им много благодарни.
истината е, че заставаме зад изказаните в предаванията на 15,16 и 17. декември мнения и зад целия екип, така като те го направиха за нас.
надявам се, санкциите да бъдат отправени във вярната посока.
надявам се, да проявите гражданска съвест и да не санкционирате някого, защото е изказал мнението на народа в национален ефир.
надявам се и вярвам, че ще вземете правилното решение.

# 291
  • Варна/Игнатиево
    Ето това е моето писмо, което пуснах с копие до "Шоуто на Слави" - info@slavishow.com

Уважаема Госпожо Председател, уважаеми госпожи и господа членове на СЕМ,

Ние сме едно от 270000 семейства с репродуктивни проблеми.
Искаме да се обърнем към вас не като към членове на СЕМ, а като към хора. Нима всички вие нямате близки, познати с проблеми като нашите?! Нима те не чакат и не се нядяват всеки път чудото да стане?! И защо в уж толерантната ни държава, където постоянно тръбим колко сме съпричастни с проблемите на хората с физически, психически и други недъзи, един избран да защитава интересите на обществото ни "човек" си позволява съвсем безнаказано да се гаври със здравословните ни проблеми? А в същото време може да бъде санкциониран един достоен българин, който не се притеснява да изрази своето мнение, да защити тези 270000 семейства, които всички останали смятат за втора ръка, обиждат ни и ни дискриминират.
 Ние и цялото ни семейство заставаме твърдо зад Слави Трифонов, неговия екип и телевизията, която го излъчва! Защото от истината боли и е трудно да се приеме, но дали г-да депутатите ги е заболяло повече от това, че "престижът им е уронван" в предаването "Шоуто на Слави", отколкото ни заболя всички нас от т.нар. шеги и закачки между въпросните депутати и гаврата с нашите здравословни проблеми?
 Иска ми се да вярвам, че ще бъдете справедливи в своето решение, и то няма да е продиктувано от личното ви отношение към г-н Слави Трифонов.

С уважение: сем. Бойко и Петя Петрови, гр.Бургас

# 292
И аз писах  Peace
Няма да оставим нещата така. Не могат да търсят под вола теле и да сезират институции тогава, когато някой им е неудобен и има смелостта да каже истината в очите.

# 293
И аз им драснах едно писъмце на тези хубостници от СЕМ да им кажа много да помислят преди да санкционират Слави защото най-накрая един човек - публична личност, си позволи открито, без страх да нарече управляващите ни с истинските им имена - САМОЗАБРАВИЛИ СЕ ПЪЛНИ ИДОИТИ. Ето това, е което ме впечатли най-много, защото помислете само колко хора има в подобна на нас ситуация - не визирам само двойките с репродуктивни проблеми, а и всички останали българи, които волю или неволю живеят в България и са управлявани от същите тези политици, които си позволиха да оставят без лекарства и раково болни хора. Представете си какви бездушни идиоти ни управляват. Не обиди и протест заслужават, а да бъдат изхвърлени от парламента на мига - ето това заслужават. Само вижте какво става в съседна Гърция или пък Франция и Италия - ето на това му казвам аз гражданско общество. Да не говорим, че там когато политик се издъни притежава нужната доблест сам да си отиде, а ако все пак е от типа "балканско говедо - български политик" всички единно се вдигат на протест и го изхвърлят.

# 294
  • The QC to be!!!
Момичета и момчета които сме зад граница, нека всички ние се присъединим към тази акция, да напишем страната в която сме, и някъде с много едър шрифт да напишем в нашите обръщениа/писма/протести

"ЗАТОВА АЗ НАПУСНАХ МОЯТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ, И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ВЪРНА В НЕЯ, ЗАРАДИ КРИВО РАЗБРАНАТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ, ЗАРАДИ ЛИПСАТА НА СВОБОДА НА СЛОВОТО, ЗАРАДИ УПРАВЛПВАЩИТЕ НАРОДНИ ИЗБРАННИЦИ НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. ДАНО ПОВЕЧЕ МЛАДИ ХОРА КАТО МЕН НАПУСНАТ ЗАЩОТО ЗАРАДИ ВАС ТЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ А СЕГА И ПОКОЛЕНИЯТА ИМ СА ОБРЕЧЕНИ НА НЕСЪЩЕСТВУВАНЕ, И ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК КОЙТО ЗАСТАНА НА НАША СТРАНА И НИ ПОДКРЕПИ СЕГА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗА ТОВА ЧЕ СИ Е УПРАЖНИЛ ПРАВОТО ДА КАЖЕ КАКВО МИСЛИ!!! ТОВА ЛИ Е КОЕТО ИСКАТЕ ДА ПОТВЪРДИТЕ С ДЕЙСТВИЯТА СИ ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ ЗА КОЙТО И ДА Е МЛАД БЪЛГАРИН ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ? СЛЯПИ ЛИ СТЕ И ГЛУХИ ТА НЕ ВИЖДАТЕ И ЧУВАТЕ КАК ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ВИ ТРЕТИРА ТОЧНО ПОРАДИ ДЕЙСТВИЯ КАТО ТЕЗИ КОЙТО СЕГА ЩЕ ПРЕДПРИЕМАТЕ?"

# 295
  • The QC to be!!!
Ето и аз какво изпратих току що. Ох направо съм се разтреперала от диващината и простотията дето се шири в БГ!!! #Cussing out

"Уважаема комисия,

Пише ви една Българка пребиваваща с САЩ която не може да има деца по естествен път и която е безкрайно възмотена че единственият човек който застана на страната на двойките с репродуктивни проблеми в медиите - Слави, сега ще бъде съден от вас затова че си позволи да ни даде гласност на нашите проблеми и да говори от наше име!!! ЗАТОВА АЗ НАПУСНАХ МОЯТА ДЪРЖАВА БЪЛГАРИЯ, И НЯМАМ НАМЕРЕНИЕ ДА СЕ ВЪРНА В НЕЯ, ЗАРАДИ КРИВО РАЗБРАНАТА ВИ ДЕМОКРАЦИЯ, ЗАРАДИ ЛИПСАТА НА СВОБОДА НА СЛОВОТО, ЗАРАДИ УПРАВЛПВАЩИТЕ НАРОДНИ ИЗБРАННИЦИ НА КОИТО НЕ ИМ ПУКА ЗА НАРОДА НА БЪЛГАРИЯ. ДАНО ПОВЕЧЕ МЛАДИ ХОРА КАТО МЕН НАПУСНАТ ЗАЩОТО ЗАРАДИ ВАС ТЕ НЯМАТ БЪДЕЩЕ А СЕГА И ПОКОЛЕНИЯТА ИМ СА ОБРЕЧЕНИ НА НЕСЪЩЕСТВУВАНЕ, И ЕДИНСТВЕНИЯТ ЧОВЕК КОЙТО ЗАСТАНА НА НАША СТРАНА И НИ ПОДКРЕПИ СЕГА ЩЕ БЪДЕ СЪДЕН ЗА ТОВА ЧЕ СИ Е УПРАЖНИЛ ПРАВОТО ДА КАЖЕ КАКВО МИСЛИ!!! ТОВА ЛИ Е КОЕТО ИСКАТЕ ДА ПОТВЪРДИТЕ С ДЕЙСТВИЯТА СИ ЧЕ ВЕЧЕ НЯМА АБСОЛЮТНО НИКАКЪВ СМИСЪЛ ЗА КОЙТО И ДА Е МЛАД БЪЛГАРИН ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА ЖИВЕЕ В БЪЛГАРИЯ? СЛЯПИ ЛИ СТЕ И ГЛУХИ ТА НЕ ВИЖДАТЕ И ЧУВАТЕ КАК ЕВРОПЕЙСКИЯТ СЪЮЗ ВИ ТРЕТИРА ТОЧНО ПОРАДИ ДЕЙСТВИЯ КАТО ТЕЗИ КОЙТО СЕГА ЩЕ ПРЕДПРИЕМАТЕ? ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!!!"

# 296
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=358039.75
 Хайде да коментираме това и да решим къде сме Wink

# 297
# 298
  • Някъде там...
По БТВ в момента върви някакво предаване Отпечатъци, обсъждат репликата за ин вивото... ама само нея, ни дума за фонда.  Rolling Eyes

# 299
Май въпроса за фонда и за самата Асистирана репродукция и трите безплатни опита и всичко останало започна да се върти само около репликата "ин виво". Гадно се подиграха в комисията не само с Ани Зашева, но и с всички жени в България, независимо дали имат проблеми или не... Все си мисля, че целта на Ани и Радина и д-р Стаменов и д-р Табакова не беше въпросната реплика, а самия фонд и въпроса за безплатните опити. Дано само да не остане на заден план фонда и след Нова Година!!!

Общи условия

Активация на акаунт