Къде приема д-р Богословова?

• 122 510
  • 669
  •   1
Отговори
# 300
Току-що разглеждах сайта на "Вита" и забелязах, че д-р Богословова вече не фигурира в него. Това какво означава, да не се е преместила в друга болница?

# 301
  • София
Тя отдавна не фигурира в сайта на Вита (фигурираше за около месец). Все още изражда там  Peace

# 302
Тя хубаво изражда, а ЖК във Вита води ли в момента?

# 303
ЖК я провежда в личния си кабинет, както и всички други прегледи, само ражданията са във Вита.

# 304
Мерси!

# 305
а като платиш тези 1900 са осигурени за раждане във вита, влиза ли да ме изражда д-р богословава или на нея трябва да плащам отделно?

# 306
Не, не й плащаш нищо допълнително за раждането. В тези 1900 лв. е включено и възнаграждението на лекаря все пак Simple Smile

# 307
момичета,моля ви за инфо за след колко време горе-долу записва час за преглед др Богославова в частния кабинет? в 5г.с съм и още не съм ходила на лекар,иска ми се до края на другата седмица да се уверя,че всичко е наред Praynig

# 308
  • В сърцето на моите съкровища...:)
MIA, най-добре се обади в кабинета,защото обикновено графика й е доста натоварен. Но предполагам,че като й обясниш състоянието ти няма да те върне и ще намери вариант да те приеме. Peace Поне бременните винаги са се ползвали с предимство в кабинета.

Лека бременност и успешно леко раждане!   bouquet

# 309
Аз не мога да разбера вие какво искате?
Да отидете в частен кабинет и цените да са ви като в "кварталната поликлиника"? #Crazy
Ами ходете си в поликлиниката тогава, щом за вас това е печалбарство...хаха. Много сте забавни.

# 310
Искам д апопитам работи ли в момента телефоан за запазване на час 4704109 или има друг?

# 311
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Искам да попитам работи ли в момента телефон за запазване на час 4704109 или има друг?
Това е номерът.  Peace

# 312
Само да допълня, че може да я намериш на този телефон в понеделник, сряда и петък от 8 до 14 ч, а вторник и четвъртък от 14 до 18 часа.
Успех Peace

# 313
  • Berlin
Защото това е работното й време, а извън не го не работи телефонът, може би затова не си се свързала.

# 314
E явно днес е тръгнала по-рано-звънях преди запитването си тук, значи преди 14 часа
Ще пробвам пак след празниците
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт