nikolaeva мойте съболезнования..Представям си какво ти е,и мойта баба е на смъртно легло..
Честита месечинка на Деница,Бояна, Нели,Константин,Кристиан,Валентин и Виктор!

Valantayn аз като ме подгони цистита си взимам едно хомеопатично и ми минава за часове.Казва се Кантарис 15 можеш да го пробваш поне при мен има ефект.
Криско вече сяда сам и зе изправя сам.По едно време се бях притеснила защото не ги правеше тея неща ама ето че и това стана.Може би му е по трудно защото е малко едричък но се справя засега.
Направи и бойно кръщение в паданията..Аз излязох точно за 20 секунди той си спеше в люлката и чух едно туп..рева малко ама после се успокои А аз
Ама като знам колко още има да пада...Зъбите го мъчат,май ще изникват 2 наведнъж.От едно извесно време се събужда в два часа през нощта и иска да ляга при нас на спалнята.Съответно се върти ту към единия ту към другия до 3 и чак тогава заспива та до 8.През деня много малко спи да пъти по 30 мин.През нощта е облечен по цял гащеризон и в чувал а през деня си го завивам с една тънка пеленка.
Попара много обича отваря устата и гълта като същински лакомник.Правя си я на едри парченца да свиква.За сметка на това кускуса не го иска,рева плю а той не е от претенциозните по принцип..След една седмица пак ще пробвам ама..
Бульони още не правя чакам педи да каже но предполагам от февруари..ЯДем вече по цял жълтък,не съм давала дреболии,риба агнешко и свинско.Мисля да поизчакам с тях.то и без това кухнята при нас е след 10 месец докато ни дойде ред ще станем на 11..
Утре си записах час при ортопед,за мое успокоение,малкия определено иска да го водя да ходи постоянно и все пак да си направя консултация и за обувчици и т.нВие водихте ли ги втори път или?А и между другото честито на проходилото бебче!
Вода не пие изобщо,учим се да пием от обикновена чаша ама много се дави.Тея магични чаши имаме две ама ги използва за чесалка.Пие чай на хип от малини и шипки по 100мл.
Ох имаше много неща да питам ама като се сетя пак ще пиша

или пък праправнуче от дъщеря ми
Момичета благодаря, че ми припомнихте, че сиренето трябва да е добре узряло. Май и аз ще се насоча към продуктите на Маджаров.
Аз пък умирам за попара, може да ми се смеете, но и до ден днешен като ми се приядееееее и си хапвам.