И В МАЙСКАТА ДРУЖИНА ,БРЕМЕННА МАМА ВЕЧЕ ИМА!!!(24)

• 11 979
  • 290
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте!
nikolaeva мойте съболезнования..Представям си какво ти е,и мойта баба е на смъртно легло..
Честита месечинка на Деница,Бояна, Нели,Константин,Кристиан,Валентин и Виктор!  bouquet  bouquet Hug
Valantayn аз като ме подгони цистита си взимам едно хомеопатично и ми минава за часове.Казва се Кантарис 15 можеш да го пробваш поне при мен има ефект.
Криско вече сяда сам и зе изправя сам.По едно време се бях притеснила защото не ги правеше тея неща ама ето че и това стана.Може би му е по трудно защото е малко едричък но се справя засега.
Направи и бойно кръщение в паданията..Аз излязох точно за 20 секунди той си спеше в люлката и чух едно туп..рева малко ама после се успокои А аз  Shocked CryАма като знам колко още има да пада...
Зъбите го мъчат,май ще изникват 2 наведнъж.От едно извесно време се събужда в два часа през нощта и иска да ляга при нас на спалнята.Съответно се върти ту към единия ту към другия до 3 и чак тогава заспива та до 8.През деня много малко спи да пъти по 30 мин.През нощта е облечен по цял гащеризон и в чувал а през деня си го завивам с една тънка пеленка.
Попара много обича отваря устата и гълта като същински лакомник.Правя си я на едри парченца да свиква.За сметка на това кускуса не го иска,рева плю а той не е от претенциозните по принцип..След една седмица пак ще пробвам ама..
Бульони още не правя чакам педи да каже но предполагам от февруари..ЯДем вече по цял жълтък,не съм давала дреболии,риба агнешко и свинско.Мисля да поизчакам с тях.то и без това кухнята при нас е след 10 месец докато ни дойде ред ще станем на 11..
Утре си записах час при ортопед,за мое успокоение,малкия определено иска да го водя да ходи постоянно и все пак да си направя консултация и за обувчици и т.нВие водихте ли ги втори път или?А и между другото честито на проходилото бебче!
Вода не пие изобщо,учим се да пием от обикновена чаша ама много се дави.Тея магични чаши имаме две ама ги използва за чесалка.Пие чай на хип от малини и шипки по 100мл.
Ох имаше много неща да питам ама като се сетя пак ще пиша

Последна редакция: ср, 21 яну 2009, 21:49 от Gugalinka

# 286
Николаева,искренно ти съчувствам.Мир на Духа на баба ти  Praynig
Когато моята баба почина мн тежко го преживях,бях на успокоителни даже.Бях на 19-20 г ,а тя на 66.
Твоята се е порадвала на пра внуче.

за попарата-свеки вика:Научи я да яде попара!!!   Shocked Аз съм на 53 год и така и не обичам.
Аз й отговорих,че тя не е жизнено важна и аз съм на 26 и не обичам мокър хляб.А като общо ми прилича на.........върната поръчка.
Обаче моята пък яде"суха попара"-филия намазана с масло и сирене и примесваме с чай,накрая.
Е накрая в корема й е една тестена топка,не е като попарен хляб и всичко да е попарено.То нали за това се нарича попара,ама пак съм доволна.Не давам често този вариант.
Иначе сирене яде,масло,сухар.
Оцеляла съм и без попарата,не съм се скрила от света ,та даже и килца за сваляне имам

Лека вечер

# 287
  • ВАРНА
Николаева  Hug приеми и моите съболезнования! И моята баба 91годишна е тия дни ни поизправи на нокти, но докторката каза, че само е поизстинала, май ще дочака и правнуче от брат ми  Joy или пък праправнуче от дъщеря мищото вуйчо и докато се зажени, тя стана на 17.
 newsm51 Момичета благодаря, че ми припомнихте, че сиренето трябва да е добре узряло. Май и аз ще се насоча към продуктите на Маджаров.
Радослав не заспива докато не си хване плетената пелена, действа му като приспивателно  Joy Аз му слагам ританки и боди с дълъг ръкав и когато е по-хладно го завивам с олекотена завивчица, иначе е с пелената. И аз знам, че не трябва да се оставя бебчето съвсем отвито, ако трябва само тензухче, но нещо трябва да го покрие. Ние спим на Т около 20градуса, колкото е по-хладно, толкова по-спокойно спи. Я да ви запитам има ли и други като нас да спят по корем? Откакто се научи да се обръща сам, заспива на една страна и по някое време се врътва насън и се намества по корем.
Валънтайн, тоя доктор като ти е казал ДИЕТА да не е имал впредвид да избягваш някои храни, които може да ти обострят цистита? А за бирата, напълно те разбирам, защото и аз не мога да я дишам камо ли да я пия.
Засега слагам на Радо буйки, но напролет вероятно ще взема нещо по-стабилно. Имаме подарък и едни много сладки кецове, но за тях ще видим... тия дни може да ги снимам за ви ги покажа.
Мушмуроче само месото като го пасираш изглежда гадно, но пък бебчо няма как иначе да го яде, дано да му хареса!
Честити месечинки на празнуващите днес![/color]
Лека нощ на всички!  Hug

# 288
  • Перник
Здравейте, мами!
nikolaeva, съболезнования!
Искам да попитам софийските мами вкои магазини мога да намеря обувки на Чико за малкия, чух отлични отзиви. И ние досега основно сме с терлички и буйки, имаме още от четвъртия месец на "Капчица" обувчици, но ни омаляват вече. Laughing
За попарата - и Ванко не искаше да си хапва в началото, но след втори-трети опит прояе, сега дори му харесва. Така че не се отказвайте от първия път. Peace Аз пък умирам за попара, може да ми се смеете, но и до ден днешен като ми се приядееееее и си хапвам.
Лека и спокойна нощ от нас с Ванухата! Hug

# 289
  • у нас
Nikolaeva, моите съболезнования!  Моята баба почина като бях бременна с първото си дете, още в първите дни от бременноста ми, даже не разбра, че чакаме бебе!   smile3518
Утре ще ви пиша това, което щях да пиша, щото сега се разтроих и не ми е до писане.

# 290

Общи условия

Активация на акаунт