Ти какво сготви? Снимай, покажи!? - 24-та тема

• 48 820
  • 372
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Хич ме няма в месенето, ама тоя хляб на Диди е направо уникален  Peace Ще взема да се пробвам. Засега получавам овации за бързите питки на Лабрекс   bouquet

Извинете ме, момичета, за спама.......... ама някой знае ли нещо за Ягодка?  newsm78

# 361
  • София
Сега видях какво е резене - див копър !  Rolling Eyes Та в тестото се слагат семена от него !  Grinning Изобщо продават ли такива на пазара ?   newsm78
Диди, има семана от резене /или още "фенел", както го наричат в супермаркетите, 'щото явно не могат да си го преведат на български  Rolling Eyes / в билковите аптеки със сигурност. /сега си пийвам чайче от такива, помага за лактацията/

# 362
Извинете ме, момичета, за спама.......... ама някой знае ли нещо за Ягодка?  newsm78

И аз не смея да питам. Ама сигурно е родила вече и се надявам всичко да е наред Peace.

# 363
Rumya , благодаря  много !   bouquet  Другият път ще пробвам със семената.Днес , така или иначе , ги нямах и надали щях да тръгна да ги търся !   Grinning

Ягодка е в сайта на Кеми , сега я видях !Сигурно ще се появи и тук !
  Peace

# 364
И от мен днес:

запеканката с картофи, вурстове, Бри и кашкавал:

крем с бисквити, нишесте какао, желе от череши и портокали:

мъфини с Афтър ейт по рецепта от този форум на enamorada. Станаха супер:

И миш-маша не съм го снимала!

# 365
торта с козунак

# 366
  • София
Здравейте, кулинарки!  bouquet

Аз само се вмъквам да попитам, Лабрекс най-вече, хачапурките дали стават за ядене студени? Че мисля да спретна тая вечер и да занеса утре сутринта на колегите /мноооого лошо съм ги научила/.

Приятна и вкусна вечер на всички!

# 367
  • София
ето моите мъфини,с ябълки и канела Wink и няколко стафидкии

# 368
Цецето ,аз правих марзеливото хачапури на Лабрекс  и остана.На следващия ден си напнах студено и ми хареса. Simple Smile

# 369
  • София
Цецето ,аз правих марзеливото хачапури на Лабрекс  и остана.На следващия ден си напнах студено и ми хареса. Simple Smile

Pety , благодаря! Hug Абе аз ги забърках вече, пък ако толкова не стават, ще се прежаля и ще си ги хапна сама тая вечер  Party

stemo , всичко, що е с канела и ябълки, обожавам! Страхотно изглеждат мъфините! Crazy

# 370
dalka,ако наистина са ви харесали съм ужасно щастлива,защото аз не съм голяма кулинарка и до сега крадях от вас,за да сготя нещо вкусни4ко на половинката в къщи.И за това съм щастлива,4е нещо което съм предложила аз се е харесало.
Вили, ето тук е рецептата за мъфините с мандарини
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=289780.30

# 371
  • София
Цецето,Благодаря!!! И аз така,като теб! Peace

# 372
Заповядайте в  Новата тема

Общи условия

Активация на акаунт