Ще смъкна големия за..ик с Дюкан като всеки ден овесени трици си ям - 150

• 46 672
  • 553
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте мили!За ударният етап може ли да се консумира пушено пиле newsm78

# 541
  • София
 smile3555 Бобииии 1973, къде се скри, за да ме снимаш как паркирам?!  rotfImao rotfImbo  Joy Joy Joy

# 542
  • София :(
Mi6i76, пилешко може, предполагам че и  пушеното няма да е болка за умиране, но е солено, даже много солено за моя вкус, а солта води до задържане на вода, което води до задържане на кантара, така че сама си прецени струва ли си. По-добре си вземи филенце, метни го на скарата с малко подправки, но не фиксове и миксове, и си свиркай.
 И като заговорих за солено, правило ли ви е впечатление, че с изчистването на организма и смяната на хранителните навици, вкусовете и ароматите се усещат по-силно. Поне при мен вече са нужни по-малко сол и подправки, за да ми е вкусно, започнах някак си да усещам вкуса и аромата на самите продукти вложени в ястието.

# 543
  • Sofia
Боби 1973 ще умра от смях!!!!!!!!
Няма такива шофьорки обаче хахахахах......
И после как да убеждавам мъжете, че мога да карам и съм добър шофьор...

# 544
Цитат
И като заговорих за солено, правило ли ви е впечатление, че с изчистването на организма и смяната на хранителните навици, вкусовете и ароматите се усещат по-силно. Поне при мен вече са нужни по-малко сол и подправки, за да ми е вкусно, започнах някак си да усещам вкуса и аромата на самите продукти вложени в ястието.

Аз съм така още от като забременях и отказах цигарите и кафето....мъжа ми вика, че доматите нямали вкус на нищо , ама пуши по 2 кутии цигари, а на мен си ми харесват, пък дори и без сол.. Peace

# 545
  • София :(
 А бе аз пуша, като скъсано кюмбе пуша, и каЙВе си пийвам,ама добре узрял градински домат - ммм, даже не го режа, като ябълка го гриза и по-вкусно нещо няма, но тия купешките са си талаш както и да ги таманиш

# 546
  • София
благодаря ви момичета,тази информация е нещото от което имах нужда...сега честичко ще съм с вас и ще споделям успехи....целувки на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 547
Аз сега се сетих нещо. Минимумът от 1,5л вода включва ли вода със степче т.е. изкуствено сокче?

# 548
  • Испания
Аз сега се сетих нещо. Минимумът от 1,5л вода включва ли вода със степче т.е. изкуствено сокче?

И аз се сетих, че не давам съвети тук, защото не обичам да го правя. Всеки трябва да чете и да разбира нещата за себе си, но сега си направих труда да препиша нещо от книгата на д-р Дюкан във връзка с въпроса ти:

с.72 – 73 от книгата на д-р Дюкан:

“Диетолозите не са на едно мнение относно напитките с изкуствени подсладители. Някои мислят, че измамният им ефект е доляван и компенсиран от организма. Според други консумацията им поддържа нуждата от захар.
Аз лично съм научил от практиката, че въздържанието, колко и да е дълго, никога не убива нуждата от захар. Така че не виждам никаква причина да не се порадвате на тази лишена от калории сладост. От друга страна, забелязал съм, че консумацията на споменатите напитки улеснява спазването на режима и сладостта им, съдържащите се в тях ароматизатори, цветът им, както и аурата им на празнични напитки ги превръщат в храни “награди”, които убиват желанието за “друго нещо”, толкова често появяващо се у свикналите непрекъснато да дъвчат”.

Смятам, че се включват в дневната доза тези напитки, както и чаят, и кафето, без /разбира се/ да се прекалява с първите.

И в тази връзка, и понеже все се повдига този въпрос, както и днес се е повдигнал, все ме сърбят пръстите да напиша: А къде видяхте, че телешкото шкебме е разрешено? Първия месец от режима купих такова шкембе, мислейки в посоката, че е телешко. Сварих го, овкусих го, но нещо ми прищрака и пак взех да чета книгата и никъде не открих в разрешените храни и го изхвърлих моментално.

"Поуката" от тази "приказка" е: Четете, момичета! Не се доверявайте на чуто, видяно, преживяно, непреживяно! Всеки трябва да е абсолютно отговорен за всичко, което става с него и трябва да чете повече и да разбере, че наистина човек се учи докато е жив. Колкото повече сме любознателни и търсим, откриваме все повече полезни неща за себе си.

Повечето тук сте много по-млади от мен. Аз вече гоня 50-те, но не спирам да чета, да търся, да откривам и да бъда неспокоен дух. /Не, не е време за самореклама  newsm47/

Последна редакция: нд, 01 фев 2009, 01:55 от smileys

# 549
smileys Благодаря за отговора. Hug Ще направя едно опреснително четене на книгата Simple Smile

# 550
До "lipstick" -  Crossing Arms

# 551
нова тема.........

# 552
за да е добро и усмихнато утрото ви: Hug

# 553
  • Пловдив
Новата тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=368314.new#new

А от мен лека нощ!

Общи условия