93 Пижовци и Пенди в САЩ, в очакване на пролетта и 8-ми март

• 18 062
  • 296
  •   1
Отговори
# 165
TiffanyMichelle, честита радост! Много щастие желая на семейството ви, а малката Вивиан да бъде най-усмихнатото и спокойно бебе!   bouquet

Juturna, живо и здраво да е името на съпруга ти!

Аз след безсънието взех, че се и разболях - гърлобол ужасен, ушобол, хрема, която влача от няколко месеца. Или аз съм станала много кекава, или тукашните вируси не ми понасят хич. Дребното се беше разсо(у)поливило още след 3-4 дни дей кеър, но то само със со(у)поли се размина, а аз...  ooooh! Старост-нерадост ли да го нарека, как ли? Щом и на курса по английски съм отличаващата се със  salt and pepper коса...

Честит празник! Да сме най-обичаните и най-обичащите!

# 166
TiffanyMichelle, честита ти втора дъщеричка!  Flutter Да расте здрава и щастлива! Бързо възстановяване ти желая!

Честит 8-ми март!  Simple Smile

# 167
TiffanyMichelle, честито Simple Smile Да е здрава и усмихната малката ти дъщеричка.
....
Да допълня....защо се чувствам изпързаляна?
....
Зора благодаря Simple Smile

Ева и аз харесвам големия ден, ама нещо сънят не стига сутрин ?Смятах, че съм ранобудна.
...
Марлела - аз хващам бацили нон стоп и исках да споделя, че разтвор от вода+ сол+ съвсем малко сода за хляб- за гърлото много ми помага (гаргара).
А също промених малко рецептата на Ирка - нарязах лук в купа, сложих 2 лъжици мед + вода. Пих 2 сутрини подред водата и мисля, че се чувствам много по- добре. (не е гадно - не повръщах)

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 17:42 от Niki1

# 168
TiffanyMichelle, много здрава и много усмихната да расте щерката! Честито!

Редакция:
Има ли бебе все пак  Thinking

Последна редакция: пн, 09 мар 2009, 17:29 от Agent Provocateur

# 169
Уважаеми потребителю, TiffanyMichelle!
Не виждам логика в това, да пишете от БТК България, а да се представяте, че сте в Америка.  ooooh!
Този сайт е за взаимопомощ, не за измишльотини, с които да пълните страниците, нито за подигравки с останалите потребители.  Stop
Моля, имайте го предвид, защото ако продължавате по този начин, ще затрия цялото Ви творчество и ще блокирам достъпа Ви до форума.

Поздрави!

# 170
Дивиана, не се познаваме нито лично нито задочно, но ЧЕСТИТА ХУБАВА НОВИНА!!!!  Heart Eyes Hug

... каква е тази мистерия?  Shocked

# 171
  • Добрич

Хммм...Тифани???

# 172
Би могло да има и разумни обяснения - като бг прокси например... лично аз не вярвам де...
Тифани?

Дивиана, и от мен честито! Сега видях и много се радвам.

# 173
И на мене не ми харесва дългия ден...  Много изкуствено.

А помните ли тоя тип играчки??  http://www.educationaltoysplanet.com/qa2110.html

Случайно го намерих и взех веднага защото ми напомни за моето детство. Пише, че са за год. 4+, но всъщност и деца на 3 могат да играят с него. Ние имахме фън.

Dr. Seuss отбеляза рожден ден наскоро, и последните 2 седмици имаше доста мероприятия/партита по повода. Дано сте успели да посетите някое. Ние отидохме вчера, и дечка по едно време се възмути шумно, че "the cat in the hat" носи обици, а той бил "бой." 

Марлела, дръж се. Има гаден вирус, явно вилнее навсякъде.  При нас се смениха много рязко температурите, и това ни донесе лоша кашлица Sad   

# 174
  • Чикаго / София
Много загадъчно! Rolling Eyes

Дивиана, честита бременност и от мен, лека и безпроблемна!

Ама я ми кажете как се установяват тези неща? Всички ли се проверяват от къде пишат, и какво е породило съмнение, че Тифани-Мишел не е това за което се представя? Rolling Eyes Малко ми е странно! Не мога да си представя, че някой ще тръгне да пише във форуми, да губи толкова време за да лъже! Crazy

Иначе при нас нищо ново. Тази събота и неделя, голямата щерка изкара вируса, но леко само с 2 дни Т. и Тайленол. Вече е на градина.

# 175
  • USA
Честито бебенце на Тифани-Мишел, откъдето и да пише  Mr. Green! Да и е здрава и весела дъщеричката.

Дивиана, честита хубава новина на теб и леко и успешно бременеене.

На мен дългият ден много ми харесва, най-накрая ще мога за повече да си видя детето след работа.

# 176
CA
Пумпал-син-LA
Juturna - Сан Франсиско
Зора - дъщеря-Сан Франсиско
Jungle (Петя) - Натали-Джоел/2ро момиче
penguin - Isabelle  (6 nov 2007)
Winx - Los Angeles - син
Мирче-Немирче - Сан Франсиско

CO
dessivl -Рая, Юлия, Алекс и Виктор , София/Денвър
milf - син  - София/Денвър

CT
Hear Again

FL
MrsG - Sophia
Джи - Anthony Kyle
Кейси
sofkobofko - Дани - София/Сейнт Питързбърг

GA
victoria - Елла (12/19/2005) - София/Атланта
4baby -  Антоанета -(8/22/2006) - Атланта

IL
ТинаХрис  - Джоджо
Atalanta (Петя) - Симон  , Мая  - Плевен/Чикаго
Niki1 - Чикаго
mucunka - Алекс
irka - Чикаго/София (14 Април) ,деца - Деница (5 Декември 2003) и Лъчезара (9 Август 2005)
pinkito  (Кари)  - Гери и Марги-Чикаго
Pety- Ричард и Дейвид

IN
stella_ars (стела)- Деница(01.23.2002), Дара (12.17.2006)

МА
Бубка (Боряна) - Дани (4/11/ 2006) - Пловдив/Бостън
Ana- Mama (Борислава) -  Ана-Мария
Agent Provocateur - Ангелина
kadrokosa ( 21 Май ) - Борис (28 Декември)

МD
Sladurana

MN
Biz - Мартин, 2005
Atti - син, 2008

MO
raya_usa - Дида(Dida) (22 септември 2001) и Матю(Matthew) (18 май 2007)

NJ
sipirumi - Иво  (1/7/07) - Сливен/Атлантик Сити
Dushica (Веси) - Деси
блажка- 2ма сина
Jenna - Нолън

NY
hotmama73 (Елица) - Рада (12/13/2005) - София/Плевен/Ню Йорк
Tandoori (Ани) - Калин  (5/24/2003); Елена (8/24/2006) - Варна/Албъни
cubbit - NYC
krasina77 - NYC

NC
MissZ
МVK- син

OH
anette1104 (Анна) - Ния , Стефан - София/Синсинати
Krassi-Денис и Косара
Ружа - Лора , Марта

РА
Фея-кръстница (Анна) - Анелия (2003г), Eлизабет (2006г)

TX
Шоколадкина - момиче и момче /Ямбол/София/Пенсилвания
Clairette (2 септември) - Dallas/Fort Worth
benson10 - Остин, A.J. ( 5/9/2007)

WA
Liann (Ани) - Деси (2/6/1992); Кристина (5/5/2005) - Пловдив/Сиатъл
Evanescent - Сиатъл
Etka (Елена) - Никола  - Карнобат/Сиатъл
Tannita (Таня) - Диана , Кристина  - Сливен/София/Сиатъл

+ мишолина-дъщеря и син

Неактивните мами са с малки букви.

Агенции за самолетни билети:

BTC NY
1 888 361 9277
1 212 252 9277

GTS Atlanta
1 800 981 7707
1 770 390 9096

Smart Travel NY
1 888 762 7802

RH Travel
1 888 8703680

Sunshine Travel
1 818 285 8400

Internettours LA
1 800 371 1871

3KM Travel
1 310 691-8538

# 177
За мен превъртането на часовника е безсмислено упражнение. Денят става по-дълъг заради наклона на земната ос, с или без единия час  Mr. Green, а и смяната на времето ми обърква съня за седмица  Crossing Arms.

Въпрос за отглеждащите подправки - какъв е чалъма на босилека? Всичко друго ми вирее на балкона, само него уморявам. Ходих вчера до Хоум дипо, купих си семенца -- ако има тънкост казвайте, че следобед ще ги засаждам Simple Smile

# 178
Juturna и аз няколко пъти се мъчих да си отгледам босилек от семенца и не стана.Накрая си купих готов пораснал в саксийка и сега си имам.Мисля ,че го купих от Менарс.

# 179
Въпрос за отглеждащите подправки - какъв е чалъма на босилека? Всичко друго ми вирее на балкона, само него уморявам. Ходих вчера до Хоум дипо, купих си семенца -- ако има тънкост казвайте, че следобед ще ги засаждам Simple Smile

Ох, не мога да ти помогна, ама имам въпроси за гледането на терасата. Каква пръст да взема, кое е най-подходящо? И от къде има такива продълговати саксии, каквито в БГ бяха мнгоо популярни по терасите? Вчера купих семена за 30 долара и сега ще трябва да си оправдая разходите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт