Този хотел чудничък, но дано да можем да се организираме, че както сме се засилили
.
Направоооо ще ме изгонят от нас,вервай ми 
:

Да не говорим, че май се опита да ми дойде тези дни. Не разбрах точно какво стана, обаче вече съм още по склонна да се притеснявам
Направоооо ще ме изгонят от нас,вервай ми 
:
Имате права като близнашко семейство. Само дето имаме и други две пък многодетни, та трябва да теглите чоп.
. Сега някаква друга терапия ще ми трябва

. Сега някаква друга терапия ще ми трябва
[/b]

, ма нъцки .Успя само да събуди
.....А едното ми куче се съсипва да пърди
Луда работа ...

.... и ни се счупи спалнята
....къде ли ще му излезе края
това стари времена и на мен много ми хареса.Таня ,и Васко още не се обръща.Като го сложа по корем вдига главичката много добре,подпира се с ръчичките,даже телевизор си гледа
но не се обръща ,а прави опити.А като е по гръб се е научил и все настрани се върти,даже така му е по добре и си стои на страни.Тези дни емного интересен,като го къпя все си гледа краката
а като спи и се събуди и си гледа ръцете,не сваля очи от тях.Даже си ги върти заа да ги огледа,а толкова много се смее,че умирам от кеф.Постоянно се смее.Само като ме види и ми се усмихва.Ние дннес ще ходим на гости на маика ми на село,а тям няма интернет,може и 1 седмица да стоим може и 3 4 дни ако не пиша да знаете ,че е затова. 
Страшна работа 
....
Развихрили сте се ааааа
Някоя ходи ли вече да каже впечатления? Аз чакам парички, че си купих нов телефон, стол за хранене на Никол и хич не останаха