Сълзичка НОЕМВРИийчето отрони, но майчината ласка я прогони!

• 12 222
  • 296
  •   1
Отговори
# 75
Диде, на Яна и се зачерви и стана твърдичко, на другия ден, но не съм се въздържала от къпане. Мина след два-три дни.

Този хотел чудничък, но дано да можем да се организираме, че както сме се засилили  Grinning.

# 76
Хайде здравейте и от нас!!!
Честито на празнуващите!!!

Бубеееее, с тоя Некст от вчера съм  smile3529 #Crazy smile3508 Направоооо ще ме изгонят от нас,вервай ми hahaha

За хотелчето хубаво ама ми е чудно как ще се поберем newsm78:

"Два апартамента
Една двойна стаяOne double room
Седем двойни стаи
Две единични стаи."

Иначе съм ЗА Peace

И нашето ако е твърдичко, но само на Антонио, защото Мартин категорично отказва да яде пюре,направо незнам какво да го правя това дете...Яде най много по 2 лъжички и до там Tired

# 77
  • Варна
Здравейте и от мен, честита ви пролет, дано стане по-топличко вече!
shoppy-мими  много сладко стихотворение  Joy
Утро77, статията на хедра и аз я бях чела, но на мен тази липса на цикъл хич не ми харесва...кара ме да си правя тестове през 1-2 месеца, последното нещо което искам е в новините да съобщят : "Раждала жена се усети, че е бременна чак в седмия месец"  ooooh! Да не говорим, че май се опита да ми дойде тези дни. Не разбрах точно какво стана, обаче вече съм още по склонна да се притеснявам
Мойта беба затвори май страницата на романа "най-спокойното бебе"  Mr. Green Цял ден ми мрънкоти днес и накрая не издържах и яя изведох на разходка. Мирът настана мигновено, ама мойте крачета замръзнаха

# 78
Бубеееее, с тоя Некст от вчера съм  smile3529 #Crazy smile3508 Направоооо ще ме изгонят от нас,вервай ми hahaha

За хотелчето хубаво ама ми е чудно как ще се поберем newsm78:
[

Мартушо, вие сте в апартамента  hahaha Имате права като близнашко семейство. Само дето имаме и други две пък многодетни, та трябва да теглите чоп.
За шопинг терапията.....думи нямам. Той и Ники вече няма. Ни думи, ни пари Joy. Сега някаква друга терапия ще ми трябва  Crazy

# 79
... да съобщят : "Раждала жена се усети, че е бременна чак в седмия месец"  ooooh! 
Е тва ме разсмя. hahaha

Сега да кажа пак за ваксината.Днес свекърва ми ходи до педиатърката и док изписа едни капки които се давали преди по време и след ваксината за да не се получило алергия или нещо такова.Те май се слагат на децата с алергии за да нямат проблеми от ваксините.Според мен определено това е някакъв изолиран случай и не мисля че би се повторил скоро.Диди , съжалявам ако нещо аз съм те обидила, но ето виждаш има и начини да се предпазим ако ни е страх да не получат алергия.Ако някой го интересуват какпите , мога да напиша как се казват и съответно да се посъветвате с вашите педиатри дали е по добре ако се сложат.

Хотелчето изглежда много приятно. Heart Eyes

# 80

За шопинг терапията.....думи нямам. Той и Ники вече няма. Ни думи, ни пари Joy. Сега някаква друга терапия ще ми трябва  Crazy[/b]

Мани той Антон още не е видял за какво става въпрос,видя само за бебетата, а за мен като види и айдееее smile3513 Joy hahaha

# 81
мерси за отговорите за къпането
аз май по-скоро си търсех оправдание, да не я къпя днес, че съм зверски схваната, ама Embarassed
тя както се хили с глас- хич няма намерение да спи- май ще дочакаме баща и да се върне от работа и да приготвя коритото... в 01ч през нощта ooooh!
каква беше тая ваксина не знам. миналия месец се накъса да спи след боцкането, а сега- кукуряк отвсякъде ooooh!

# 82

Аз да се включа пак по никое време.  Tired ooooh!

Тони,  newsm51 за темичката!  Hug (То аз докато се включа и ще свърши  Joy )

Ели,  bdbaloni на  mamma (с 2 дена закъснение  Embarassed)! Да е жива и здрава и много да помага!  newsm51

Иринка,  happy bd (на патерици  Embarassed ) С пожелания всички да те слушат!

# 83
Еййййй днес се съдрах да я хваля нашта мома,и ето! от 2ч се е запънала  smile3550 , ма нъцки .Успя само да събуди  smile3511.....А едното ми куче се съсипва да пърди  Mr. Green в стаята не е останал въздух  smile3512 Луда работа ...

А Мартуша така се е отнесла в тоя  НЕКСТ,че чак вчера ми пише некви несвързани неща  smile3532   love001

...май ми излиза ечемик  newsm78 smile3506.... и ни се счупи спалнята  smile3514 smile3532....къде ли ще му излезе края  ooooh!

# 84
Добро утро аиде по едно  food010 Ония ден бяхме на консултация и сме станали 6.900кг. и 66см.Намалиха ни капките за рахита на една.Като ходих да купувам Пентаксима ми казаха че щели да и намалят цената.

# 85
  • Монтана
Добро утро    food010
Мойта госпожица все още не може да се обръща и започвам да се притеснявам. Вашите бебчовци могат ли

# 86
добро утро! kaffeetrmker_2това стари времена и на мен много ми хареса.Таня ,и Васко още не се обръща.Като го сложа по корем вдига главичката много добре,подпира се с ръчичките,даже телевизор си гледа hahahaно не се обръща ,а прави опити.А като е по гръб се е научил и все настрани се върти,даже така му е по добре и си стои на страни.Тези дни емного интересен,като го къпя все си гледа краката Joyа като спи и се събуди и си гледа ръцете,не сваля очи от тях.Даже си ги върти заа да ги огледа,а толкова много се смее,че умирам от кеф.Постоянно се смее.Само като ме види и ми се усмихва.Ние дннес ще ходим на гости на маика ми на село,а тям няма интернет,може и 1 седмица да стоим може и 3 4 дни ако не пиша да знаете ,че е затова.

# 87
  • София
Добро утро  kaffeetrmker_2

Мойта мома се събуди. Взех я при мен малко да поцоца и сега е запяла едни песнииииии Simple Smile Страшна работа  hahaha

и ни се счупи спалнята  smile3514 smile3532....

Лелееееее  Embarassed Кво сте правили бе, ей Simple Smile Развихрили сте се ааааа  hahaha

Мамита от Пловдив  вече си имате МОЛ, а  newsm03 Някоя ходи ли вече да каже впечатления? Аз чакам парички, че си купих нов телефон, стол за хранене на Никол и хич не останаха  #Crazy

# 88
  • до Пловдив
Добро утро и от нас
elleee аз смятам днес или утре да го посетя МОЛА и ще пиша после първите ми впечетления
а тук е такъв студ все едно е зима по нищо не си личи че е вече пролет
Честито на днешните ни месечинки
Даниел на мама maia
Мартин на мама DeeDee76
Димитър на мама Kinley
Симеон на мама mariana__m

Екатерина на мама Gilian
Йошуа на мама nanunana
Цветелина на мама TALETO
София на мама bibabi

Последна редакция: сб, 21 мар 2009, 09:33 от dani_gangova

# 89
  • София
elleee аз смятам днес или утре да го посетя МОЛА и ще пиша после първите ми впечетления

Аз мисля да поизчакам да мине еуфорията, че представям си ква ще е блъсканица ... Но като идвам ще се обадя Wink

Общи условия

Активация на акаунт