Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да получа отстъпка за тенджери?
Как мога да получа чек за 20 евро след изпращане на писмо?
Как мога да получа ваучер от 20 евро за поръчка, която получих чрез покана?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да получа отстъпка за тенджери?
За да получите отстъпка за тенджери, трябва да имате поне един артикул от колекцията П/Л 2009 в кошницата си. Например, ако имате тенджера за 10€, добавете нещо от колекцията П/Л 2009, което ще активира отстъпката. Освен това може да получите подарък при достигане на определена сума на поръчката с помощта на съответния код.
-
Как мога да получа чек за 20 евро след изпращане на писмо?
-
Как мога да получа ваучер от 20 евро за поръчка, която получих чрез покана?
-
Как мога да намаля цената на артикул от La Redoute?
-
Как мога да получа чек за 20 евро от La Redoute?
Деветият също изисква регистрация, но и след потвърждението на мейла трябва да се отговори на първото съобщение в темата, която ви интересува, след което да се върнете отново на първото съобщение - и кодовете вече се виждат!!! -
.С литиево-йонна батерия и се зарежда с USB кабел през компютър.Прави клипчета,а снимките са си добри.Работи с SD карта,която обаче не е включена в цената; 8.0 mega pixel- а е ,а не 5 както е в офертата.Има велурена торбичка.Марката е неизвестна/всъщност пише единствено - Pocket digital camera.Бил е добре опакован и в кутия както ако си го купите от БГ.А
. Написах им гневно писмо, че това е абсолютно некоректно и или да активират отново акаунта (за да си използвам ваучера) или да го прехвърлят на другия клиентски №. Според тяхната политика може да имаш само един акаунт. Днес получих отговор, че ще го прехвърлят на основния и сега вече са отразени 2 ваучера за по 20 Е в remboursement. Поне са точни, евала им
/ .На мен ми се случи така да ми разменят акаунти като регистрирах нов и всички поръчки от закрития акаунт бяха прехвърлени в новия