Национална среща на ФЕВРУАРЧЕТА 2008

• 12 087
  • 259
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте!
И аз искам да поръчам тениска - 30 номер за Таничка.Роси,като имаш време ми прати сметката за да ти преведа паричките.
Благодаря за труда да Роси и Кас.   bouquet
Почти няма шанс да дойдем на срещата, тъй като 30 май е работен ден.Sad
Много целувки!!! Hug Hug Hug

# 91
Ей ще размахвам пръсти тая вечер Naughty
Асолче, душко сладка, защо ми превеждаш паричкиииии????? Точната сума за фланелките не е ясна Sad После ще е тъпо да ви връщам стотинки, ако се наложи, а искам всичко да е точно!
За това - никой да НЕ ми превежда пари до момента, в който не се потвърди окончателната цена!!!

А това ще стане на 09.05 най вероятно!

Списъкът Simple Smile Актуализиран Peace
Моля ви проверете се дали фигурирате Simple Smile

1. alina_si -1 брой (30)
2. ephrossina -1 брой(30)
3. anita7 -1 брой  (30)
4. Кас -2 броя (30+32)
5. Cattt -1 брой (30)
6. toni5z -1 брой (30)
7. zlatomira -1 брой (30)
8. Жаси-1 брой (30)
9. Tchara - 2 броя (30+34)
10. Denil -1 брой (30)
11. Adi_v4 -1 брой (30)
12. kokomania -1 брой (30)
13. KikaM - 2 броя (30+34)
14. Тrrinity -2 броя (30+32)
15. pqzenga -1 брой (30)
16. Asol -1 брой (30)
17. Galadriel -2 броя (30)
18. daniela_ch -1 брой (30)
19. Balena - 2 броя (30+32)
20. zvezdobroyka -1 брой (30)
21. maria_m -1 брой (30)
22. gotika80 -1 брой (30)
23. Бубето - 2 броя (30)
24. Камчи -1 брой (30)
25. Роси_боси -1 брой (30)
26. beni_f -1 брой (30)
27. de3demonka -1 брой (30)

Краен срок за заявяване на фланелка: 8 май!

Тези, с които ще се видим на нац.среща - там ще ми платят!
Тези, които няма да идват - ще ми пуснат паричките по сметката, след уточняване на крайната цена.

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 00:02 от rosi_bosi

# 92
  • ВАРНА
Роси, и аз искам една тениска за Емчи - 30  Peace.
Ще плащам на място  Wink да сме живи и здрави там сме. А че е работен ден ... трябва да го измислим, ще използвам един ден от ценната си отпуска  Wink

# 93
Писах и в другата тема, че ние заминаваме, няма да имам възможност да се включвам, за това да кажа по повод на срещата: приемам всякакви идеи и съм съгласна с вашите решения, (организацията е перфектна), така, че ме броите за всичко. Hug Hug Hug
Роси, а за нас големите ще се правят ли тениски?

# 94
Роси за нас една тениска 30 . Не разбрах каква е номерацията, ама гледам Бубето е взела на бубетата този номер а тя Вяра е колкото Дани  newsm78

# 95
О, Роси не съм разбрала че цената не е окончателна  Blush Кви стотинки ще ми връщаш пък ти  Mr. Green, за това просто е смешно да го коментираме, най-вероятно ще излезе повече. Ще се оправим на място, а аз повече пари няма да ти превеждам  Naughty Mr. Green 

# 96
Росиииии,каквато съм заблудена ,за малко да останем без тениски  Sunglasses
Искам 2 броя - 30 и 34  Peace Щом Чара взема 34 за Георги ,предполагам и на Петър ще стане ,те са един размер като ги гледам  Rolling Eyes

Още не знам дали ще успеем да се класираме ние ,стаята ни остава капарирана ,ако успеем добре.Този месец обаче се води обучение на мъжа ми и ще получи половин заплата ,а не сме си платили още сметките за миналия месец и наема ,само тока платихме,за да не ни го изключат  Confused

Благодаря ви ,момичета за труда ,който полагате   bouquet  bouquet  bouquet

# 97
Мериииииииииииииии, не може така! Трябва да дойдете! Стана ми много кофти!

Идеята за имената на гърбовете на тениските е супер! Твърдо ЗА!

Меню за Дряново

29.05.2009г.

Вечеря: Манастирска боб чорба-2 бр.,Пиле с картофи-1 бр., Мусака-1 бр. и Мляко с ориз-1 бр.

30.05.2009г.

Закуска: Чай-1бр., Краве масло-1бр., Мед-1бр., Конфитюр-1бр., Шпек салам-1бр., Сирене-1 бр.

Обяд: Шкембе чорба-1бр., Гъбена супа-1бр., Пиле с ориз-1бр., Руло Стефани-1бр., Крем карамел-1бр.

Вечеря: Овчарска салата-2бр., Пържола с гъбен сос и гарнитура пържени картофи-2бр., Мелба-2бр.

31.05.2009г.

Закуска: Чай-1бр., Краве масло-1бр., Мед-1бр., Конфитюр-1бр., Шпек салам-1бр., Сирене-1 бр.

Обяд: Шкембе чорба-1бр., Супа от свинско месо-1бр., Пиле с грах-2бр., Мляко с ориз-1бр.

# 98
Момичета newsm78,сега като гледам Готи как подробно си е написала менюто и си мисля нещо.Не виждам как ще стане това,всеки ден за всеки по чиния различна манджа да има.Те хората затова в началото ни пуснаха 3 менюта.Да си изберем от тях.А и идеята бе,просто да има поне по едно ястие на масата,за да не се чака много докато се приготвя нещо друго.Това все пак не е ресторант.Предполагам,че колкото и да им е заредена кухнята,няма да могат да направят сто вида готвено.С аламинутите как да е,ама дайте да се спрем поне на два ,три вида супа и манджа.Защото цялото си меню го пуснаха само ориентировъчно,а не да поръчваме като за рум сървис.

# 99
  • София
Кас е права. Хайде да изберем няколко основни ястия.

Аз предлагам тези (добавете и вие) и да ги сложим за гласуване кои от тях да поръчаме:
*Супа пиле  (1.50лв)
*Супа св.месо  (1.60лв)
*Супа картофи  (0.90лв)
*Пилешки хапки  (3.60лв)
*Сирене по шопски  (2.60лв)
*Кашкавал/сирене пане  (3.00/2.20лв)
*Свинско с ориз  (2.70лв)
*Свинско с картофи  (2.70лв)
*Пълнени пиперки  (2.50лв)
*Пиле/свинско с ориз (2.60/2.70лв)
*Мусака  (2.50лв)
*Пиле с картофи  (2.50лв)
*Пържени картофи /със сирене (1.50/2.10лв)
*Картофено пюре  (1.00лв)
*Кюфтета по татарски (2.20лв)
*Пилешко бутче  (2.50лв)
*Пилешки кебап  (2.10лв)

Да действаме, че времето лети!

Да ви питам още нещо. Дребосъците с какво ще храните? Аз мисля, че ако сготвя вкъщи, има голяма вероятност манджите да се рзвалят. Така че смятам за Вики да поръчам от менюто. Ако някой мисли като мен, нека да изберем какво да поръчаме от тези (добавете):
*Супа картофи
*Супа зеленчуци
*Супа пиле
*Пиле/свинско с ориз
*Домати с ориз
*Пиле с картофи
Предполагам, че ще може да ги приготвят безсолни.

МЕНЮ на ресторанта

# 100
Хайде и аз да се разпиша набързо тук....
Роси, мила и аз искам една тениска №30 - паричките ще ти дам като се видим Peace

Кат, аз съм за супа пиле, пиле с ориз, мусака, а скара предполагам, че няма проблем да се приготви без да е поръчана предварително.

За Габи мисля да взема готови пюрета, в случай че не иска да яде тяхната кухня.

# 101
Аз също съм за:
децата
Супе пиле
Пиле с ориз/пиле с картофи/
Мусака

Мирка е наацелила любимите на моите деца Wink
И тук малко досадно но пак да напомня,че те ни предложиха 3 менюта,от които можехме да избираме и поотделно.Но от тях трите.

# 102
  • Велико Търново
Здравейте момичета,досега не съм се включвалал в темата за срещата..,но имам въпрос към вас.. Мислите ли да посетитие някой от близките градове до Дряново-Габрово или Велико Търново... или престоят ви ще е само в Дряново.
Хубав ден Hug

# 103
  • София
Момичета ще конкретизирам меню събота, недела. За детските, които сте споменали съм за, само да е безсолничко.

# 104
  • София
Доти, ниеще ги посетим, но най-вероятно в понеделник и вторник, направили сме си резевация за 4 нощувки.

Общи условия

Активация на акаунт