ПЛЕВЕН - 94

• 19 213
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Константина, аз бях съфорумката  Laughing  А Ники много хареса Хриси и искаше да си я вземем в къщи.

# 196

Merian не закачайте снахата!!!

# 197
ftall, внимавайте, че тук сме с връзки!  smile3534

# 198
А само си чета...
И малко снимки на близнаците

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 17:57 от Грета гЪрбо

# 199
Ох, Грета, нямам думи!!! Heart Eyes Толкова са сладки! Разкапах се от умиление! Да са живи и здрави!

Днес с мъжо ходихме за риба! Не бях ходила от 4 години и се изкефих максимално!

Моя син сладък го сложих в проходилка и първия ден-нищо, втория пак, обаче сега като му дойде на акъла какво се прави и е фурия голяма! Набързо прибрахме всичко по-ниско от метър! Laughing

номадка, настръхнах от разказа за името!

# 200
Забравих да ви помоля нещо. Ако вие или ваши познати имат за даване или продаване бебешки кошници за кола, търся 2 броя. До края на месеца трябва да ги намеря.

И имам за даване малко бременни дрехи.

# 201
Грета ,по-мило нещо не съм виждала ,направо са страхотни! Hug

P.S.Докато гледахме снимките ,свекито каза ,че ги давали по телевизията ,ама аз съм изпуснала ,баща им е полицай и са им дали жилище -дали са те ? Ако е така -браво.

# 202
Ей,Грета,напълни ми душицата!С радост естествено!Съжалявам,че не мога да помогна за столчета!

Merian и Ftall,ние си се "закачаме" ама децата никой не ги пита!Хриси я искате,че за сега е кротка и послушна като баща си,ами като почне с белите? ooooh!Ще има да си пия успокоителните,ако е като мен.......
Merian,да ви я бях дала когато правеше "подхранващите" маски,сега отдавна ядем кажи речи културно,та чак ми липсват.За сметка на това е голямо бърборало/като майка си/-не й спира устата Joy Joy Joy

# 203
Пълен абсурд е да ви прочета   ooooh!  Изписали сте над 30 страници, а ме нямаше 10-ина дена.  ooooh!
Нещо интересно да съм пропуснала   newsm78
Бях на Варна, гледах бебката на братовчедка ми. През това време се сдобихме с още една мома (на братовчед ми). На 16 Април  - Валерия 3,400 и 51см. Да ни е жив и здрава   bouquet   

# 204
Мирама е с бан.Татти и Хера се разписаха в темата ни.
Тесс чака трето дете.
Валенцето е паднала под мивката и се е возила на рикша.
Аз съм в предродилна депресия.
Атракция е добре, няма контракции.
Дивиана също е добре горе-долу, но ще се оправи.
Номадка беше изчезнала за няколко дни, а ftall черпеше наред.
Константина сънува кошмари.
Грета само си чете.
Пешко по-често се разписва вече.
Бобсън и Михаела са със шарка.
Зрънчо има дъщеричка вчера.
ДеЩо мери улиците от сутрин до вечер.
Всички боядисвахме яйца.

Ох...изморих се. Простете ме тези, които пропускам ама ще се сетя  Laughing

# 205
  • София
Ох,Дикси,избило те е на писане вече. LaughingМа не беше нужно...таковата...за мивката да напомняш.

# 206
  • Плевен
Ооооо беше много интересно бих казала..... Grinning

# 207
Дикси,пропусна и "меренето"/ако мога така да се изразя/ на торти,сладкиши и козунаци!

# 208
Аууу, мерси за инфото, ще се върна да чета значи, ама след 2-3 дни, че да попразнуваме малко
за Валенцето знам, и на Тесс
А за Мирама - защо?  и кой е този който е писал в темата че Тати и Хера са се намесили?

# 209
 Joy  Joy  Joy
Дикси ,голям смях ти казвам !!! С глас съм се смяла на поста ти!

Общи условия

Активация на акаунт