® E-bay - тема 28

• 48 436
  • 772
  •   1
Отговори
# 180
  • на кой му пука, майна
Искам да попитам нещо не много по темата. Получавали ли сте пратки от Канада? Изпратиха ми нещо от там и вече над месец го няма. Нормално ли е или да пия една студена вода.

Уф, и аз чакам от Канада пратка, надявам се да нямам проблеми, мацката, която праща е със 100% фийдбег, ама ...
Студена вода няма да пиеш  Simple Smile, но изчакай още малко и пусни диспут в Пейпал

# 181
  • Варна
Благодаря за отговорите. За съжаление моята пратка е лична, не е от ибей, така че ако се затрие нищо не може да се възстанови. Преди месец така ми изчезна лична пратка от щатите, сега тази я няма. Много ме е яд.

# 182
  • Варна
Девойки, дали ще работят пощите утре?
Получавам вчера и днес известия  newsm78 , тези пощаджийки са непредвидими. Laughing

# 183
В е-бау съм се регистрирала с бг адреса мога ли да промена адреса на импреса и как става това ?
Мерси предварително за отговорите.

# 184
Моля ако може някоя от вас да ми обясни как става поръчването през импреса че нищо несхванах от първи пост,,може и на лични.Харесала съм си куп децки дрешки и незнам как ще дойде цената.Благодаря и се ивинявам че питам нещо което другите едва ли ги вълнува. Embarassed

# 185
В е-бау съм се регистрирала с бг адреса мога ли да промена адреса на импреса и как става това ?

Отиваш в My eBay, после Account, след това Addresses и срещу Registration address пише Change - кликни там и в полетата, които ти излизат, попълни адреса на Емпреса по следния начин:
Country or Region- United Kingdom
Contact Name- твоето име
Street Address- 47 Third Avenue
City- Dagenham
State- Essex
ZIP Code- RM10 9BE

Винаги можеш да сменяш адреса си по същия начин!

Моля ако може някоя от вас да ми обясни как става поръчването през импреса че нищо несхванах от първи пост,,може и на лични.Харесала съм си куп децки дрешки и незнам как ще дойде цената.Благодаря и се ивинявам че питам нещо което другите едва ли ги вълнува. Embarassed

Пишеш адреса на Емпреса по гореописания начин, а на имейла на Емпреса, даден в първия пост, пишеш, че се казваш ....... и си от гр........ и ще започнат да идват пакетчета на твое име при тях, които желаеш да вземеш от гр.Пловдив, София или да ти ги изпратят с куриер до друго населено място! Цената на 1кг(всичко под това тегло се взима за 1кг)  е 1,50 паунда - това е транспорта от Англия до България чрез Емпреса, а отделно си плащаш цената на куриерската фирма, ако не си взимаш нещата от Пловдив или София(мисля, че можеше и от Плевен, но не съм сигурна). Когато се ползва куриер, парите се плащат с наложен платеж!

И искам да се похваля с първите си спечелени неща от Ибей bowuu bowuu bowuu

- за мен
- за малчо

Последна редакция: нд, 03 май 2009, 15:52 от eitalina

# 186
Здравейте и от мен!
Днес малкия ми мъж е рожденник...

и да похваля тези пантофи(не помня  Embarassed коя мама ми даде продавача но са супер)

а това за кака Миша е най удобната и обувка(идват с още 2 комплека стелки)

# 187

Отиваш в My eBay, после Account, след това Addresses и срещу Registration address пише Change - кликни там и в полетата, които ти излизат, попълни адреса на Емпреса по следния начин:
Country or Region- United Kingdom
Contact Name- твоето име
Street Address- 47 Third Avenue
City- Dagenham
State- Essex
ZIP Code- RM10 9BE

Винаги можеш да сменяш адреса си по същия начин!

Пишеш адреса на Емпреса по гореописания начин, а на имейла на Емпреса, даден в първия пост, пишеш, че се казваш ....... и си от гр........ и ще започнат да идват пакетчета на твое име при тях, които желаеш да вземеш от гр.Пловдив, София или да ти ги изпратят с куриер до друго населено място! Цената на 1кг(всичко под това тегло се взима за 1кг)  е 1,50 паунда - това е транспорта от Англия до България чрез Емпреса, а отделно си плащаш цената на куриерската фирма, ако не си взимаш нещата от Пловдив или София(мисля, че можеше и от Плевен, но не съм сигурна). Когато се ползва куриер, парите се плащат с наложен платеж!

И искам да се похваля с първите си спечелени неща от Ибей bowuu bowuu bowuu

- за мен
- за малчо

Едно Огромно благодаря за изчерпателния отговор,наистина страшно ми помогна. newsm51 smile3525 Two Hearts

# 188
Получила съм следното съобщение

It appears that your eBay password has become known to a third party.

To protect the security of your eBay account, we have reset your eBay password and Secret Question (password hint question). As a result, you won't be able to sign into your eBay account with your current password. Please follow the instructions in this email to restore access to your eBay account securely. We recommend that you print out this email as a reference in case you have further questions.

It is possible that an unauthorised third party found out your password using a "spoof" email. These are fraudulent emails made to appear as if they were sent by eBay. Spoof emails attempt to collect your password or other personal information, usually by asking you to click on a link in the email and sign into a spoof website.

Here's what you should do now:

надолу има информация в стъпки как да се оправи паролата
) Choose a new eBay password

We have changed your eBay password and Secret Question to something random. Here's how to choose a new password:

1. Go to the eBay homepage and click on "My eBay".
2. Click on "I've forgotten my password" on the sign-in page.3. Answer two of the questions from your contact information (such as your postcode and Date of Birth) as we have changed your Secret Question.
4. Check your email for the "Forgotten Password" email
5. Copy the link in this email into the address bar of a new browser window. Do not click on the link.
6. Enter and confirm your new password.
успявам да премина само до стъпка 4 , при което ми идва на пощата празен email  и не мога да разбера какво да правя в стъпка 5

# 189
  • into the blue
loko691,на стъпка 5 трябва да копираш линка,който е в полученото писмо в друг прозорец,но не и да кликваш директно на него от писмото.На стъпка 6 трябва да въведеш новата парола.В това празно писмо,като натиснеш отговори,би трябвало да  видиш линка и да действаш по-нататък.  Peace

Честит празник на малкия мъж на mmagyca!  nbirthday

# 190
zdraveite, momi4eta!  Simple Smile
Iskam da pora4am ot ebay/6tatite/edno bandji na fisher price, koeto tam e 93$ i teji kum 4-5kg.
Pitaneto mi e niakloi znae li kolko 6te mi izleze dostavkata do Sofia?
Blagodaria Vi! Simple Smile

# 191
  • Варна

Няма смисъл, докато регистрираш новата, докато получиш 4 цифрен код за да стане "верифицирана", пък и после искаш да я изтриеш, по-добре изчакай да минат празниците и си вкарай парички в тази, която вече си регистрирала и си плати на продавача. Можеш да му пишеш за проблема, мисля, че ще прояви разбиране

Другия вариант е от тази карта, която имаш пари да прехвърлиш в тази която нямаш  Simple Smile

Не е задължително да вкарва кода за новата карта.Просто регистрира , плаща и трие.Правила съм го няколко пъти Peace

Значи за следваща карта не се изисква верификация, така ли ? Не знаех. Мерси за инфото  Peace

На мен никога не са ми теглили пари за верификация. Rolling Eyes Първите няколко карти, с които се регистрирах в ПП, бяха английски, като на една от тях верифицирах адреса по банковия стейтмънт (на брат ми). Откакто български карти могат да се ползват през ПП, съм въвеждала няколко карти и никога не са ми теглили 1,50, нито пък са ми искали наново да ги верифицирам. Може би само за потребители, регистрирани в България?! newsm78

# 192
  • Варна
Аз също верифицирах само първата карта с която се регистрирах в пейпал.
Нямам проблеми с плащането със следващите адднати карти.

# 193
  • на пистата
искам гумени ботуши Cry

# 194

Заповядай,имаш и избор Wink:

Общи условия

Активация на акаунт