Отговори
# 285
честито и от мен Виви! Георги да расте здрав, щастлив и безгрижен..и да бъде добро дете....  bouquet  .... бързо възстановяване... Hug Hug

# 286
виви да ти е жив и здрав малкия мъж,много късмет на цялото ви семейство
  ей как се върнах назад във времето...

# 287
  • София, Борово
Мамо Виви, честит Георги!
Да расте здрав, щастлив и благословен!
Много щастие и любов на цялото семейство!
Виви, на теб специално бързо възстановяване Hug

Аз също много се развълнувах...  Heart Eyes

# 288
  • Тук и там
Аз малко със закъснение, но да си напиша каквото съм се сетила, защото след вчерашната блага новина всичко ми изхвръча от зациклилия мозък Mr. Green
Yanan, честито ви християнче - от снимките си личи, че малкият Емо е приел по мъжки нещата  Laughing.
Eвето, много е сладък Гого и на вашите снимки - растат си децата ей  Crazy
Честити проходили крачета и на принцесата на Олимпия - без значение дали детето е първо, второ или трето със сигурност вълнението е неописуемо  Hug Още си спомням как дълго гледах Галя, когато започна да се разхожда самичка в нас и каква радост беше за нея тази самостоятелност. Аз също се радвах, но и изпитвах носталгия както Цветак казваше от факта, че ще довчерашните ни бебоци стават все по-самостоятелни и се развиват, а мама ще остава на заден план  Confused Ама хайде, че стана много  Cry, а не това беше целта ми  Peace
Дианче, а ти как си ? Как караш бременеенето ?

# 289
Честит син на мама Виви, много да слуша и да радва мама, тати и кака Еви!  bouquet

# 290
  • София
ЧЕСТИТО, ВИВИИИ!!! ДА ТИ Е ЖИВО И ЗДРАВО ГОЛЯМОТО МОМЧЕ И ДА НОСИ МНОГО РАДОСТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО, НАЧЕЛО С КАКА ЕВА!
Честити проходили крачета на Джорджиа и честито християнче на Янан!

# 291
ЧЕСТИТО, ВИВИ!!! ДА ТИ Е ЖИВ И ЗДРАВ МАЛКИЯ - ГОЛЯМ ГЕОРГИ!  bouquet ДА ВИ НОСИ МНОГО РАДОСТ И ДВАМАТА С КАКА ЕВА ДА ИЗЖИВЕЯТ НАЙ-ПРЕКРАСНОТО ДЕТСТВО! Hug

Честити проходили крачета на принцеса Джорджиа! running
Честито християнче на Yanan! smile3501

# 292
  • Лондон
Виви, и от мен Честито!  baby

Не мога да спра да ти се възхищавам колко си смела  smile3501 newsm51

Аз ще се опитам да кача няколко снимки, днес правим прощапулника (2 месеца закъснение) Embarassed, защото баба ни гостува Joy Joy Joy

# 293
Честит син, Виви!!! Да расте здраво  и весело  дете  и много да ви радва!

Здравейте моми4ета!
Напоследък съм много заета и не ми остава време да пиша , но успявам да ви изчета и се радвам, 4е всичко при вас е наред!
Обичам ви!
Целувки от Виктор и от мен  Simple Smile

# 294
ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ Вивиииииии честито....Да е жив и здрав малкия Жорко  bouquet
П.С Момичета да ви се похваля...вижте ми линииката Blush

# 295
 Aaaa, Рали, откога сме те разконспирирали, и теб и Веси, ама вие не минавате да ни се похвалите Crossing Arms Честита ти бременност, да е лека и на финала едно хубаво братче на Бети ви пожелавам:))

Виза, радвам се да те видя:) Май трябваше Виви да роди,та да ни се раздвижи темичката:)

Олимпия, честито ви проходили крачета!

# 296
  • София
Рали разконспирирана си  Peace

Успех за яслата на Бети

# 297
  • София, Борово
Ралииии, честито!!! Леле колко се раадвам Hug Hug Hug Hug
Лека и успешна до края!
На кой още трябва да честитя?  Wink Heart Eyes
Разплаках се от вълнение  Hug

# 298