My Toys - В света на играчките - 15!

• 31 831
  • 442
  •   1
Отговори
# 195
А аз да ви кажа, че запалихме още поне 4-5 майки в нашата квартална градинка да поръчват от Майтойс.
Само като видяха колелата на Пуки...пък и разни други нещица, само питат това откъде, онова откъде и аз казвам...бе голяма мания е Майтойс и още по-голяма ще става.  Mr. Green
Накрая Майтойс ще хванат да открият филиал в България.  Grinning

# 196
пу за мен шеф на филиала Mr. Green

# 197
Момичета, дайде идея каква сгъваема кошарка да си взема, че ей сега като тръгнем лятото по селата и да може малкия да спи в нея, че иначе няма къде... Rolling Eyes
Виж това, доста е намалено в момента и има много добри отзиви....
Mерси, и аз нея гледах, сега остава да изврастя мъжо за кинти и другия месец да ощастливя немците. Mr. Green Whistling

# 198
  • Sofia

Обречени сме ...  Mr. Green
Мими,  Hug Hug Hug

# 199

Обречени сме ...  Mr. Green
Мими,  Hug Hug Hug

Продавам палатки... Laughing

# 200
Виж това, доста е намалено в момента и има много добри отзиви....
Тези кошарки без горно ниво са,нали   bouquet

# 201
  • гр.Варна
благодаря Марианик, значи да не им отговарям, а да чакам парите по кредитната карта,с която съм заявила поръчката

Peace

# 202
Желаещи за поръчка за Сливенски регион?

# 203
аз да си повторя въпроса - линк към статив за рисуване, плийз

# 204
  • Отвъд алеята зад шкафа
Може ли някой да ми помогне - в статуса на поръчката ми в сайта на GLS току-що прочетох следното:
" Adresse falsch

Das Paket konnte nicht zugestellt werden, da es sich bei der Empfangsadresse um eine falsche oder unvollständige Adresse handelt.
" - какво значи това?

# 205
Днес получих още една поръчка  Laughing
Всичко без проблеми, направих я в сряда 13 и днес 9.50 е тук.
  bouquet

# 206
Може ли някой да ми помогне - в статуса на поръчката ми в сайта на GLS току-що прочетох следното:
" Adresse falsch

Das Paket konnte nicht zugestellt werden, da es sich bei der Empfangsadresse um eine falsche oder unvollständige Adresse handelt.
" - какво значи това?
Това ми превежда преводача, не може да бъде изпратен,не пълен адрес
   Адрес погрешно

Пакетът не може да бъде представено, тъй като тя е най-получател адрес на неверни или непълни адрес

# 207
  • Отвъд алеята зад шкафа
" Adresse falsch

" - какво значи това?
Това ми превежда преводача, не може да бъде изпратен,не пълен адрес
   Адрес погрешно

Пакетът не може да бъде представено, тъй като тя е най-получател адрес на неверни или непълни адрес

И аз нещо такова си преведох и много се стреснах, защото адресът ми си е верен. Сега звъннах до Инетрлогистика, оказа се, че пакетът ми  е пристигнал, идвали са до адреса ми и ме е нямало. Уговорих се с тях утре да ми го доставят.

# 208
  • София
Моля, ако някой има представа колко сантиметра е стелката на номер 24 на тези сандалки? Или поне приблизително колко е?

http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.sh.br01.01.05.01/1807433

# 209
аз да си повторя въпроса - линк към статив за рисуване, плийз

Не съм срещала Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт