подсъзнанието може всичко 12

• 119 935
  • 493
  •   1
Отговори
# 345
  • Добрич
Привет на всички    bouquet

Искам да ви попитам, знам че и преди е ставало въпрос. Някой правил ли е искане за неутрален имплант, описано в ченълингите на Крион? Thinking
И ако да, би ли споделил личните си впечатления??

Много се надявам Светлина и Винцето да се включат с мнения. Ако не греша, те са също почитателки на Крион  Grinning

Поисках неутрален имплант в неделя срещу понеделник. Нещата при мен започнаха да се случват с бясна скорост още от същата нощ /ярки сънища, за които Крион споменава/. Конкретно сънувах, че ми горят дрехите в гардероба, а аз стоях и гледах огъня вместо да се опитвам да го изгася или да избягам. Спомням си, че изобщо не чувствах страх насън, а си казвах "Колко невероятно красив е този огън".

След това от следващия ден започнаха изчистванията на кармични ситуации. И в понеделник, и вчера /във вторник/ имах две "случайни" срещи с хора от миналото ми, с които имахме кармични взаимодействия доста продължително време, години.

Изумителното е, че и двете кармични ситуации се изчистиха!!! И съм невероятно щастлива от това Grinning

Изобщо Крион при мен работи на 100% - това вече мога да го кажа с пълна сигурност  Grinning

Нещата наистина се случват!!!  Heart Eyes

# 346

Цитат
— Когато установиш актуалните си въпроси, винаги получаваш някакво интуитивно ръководство как да постъпиш и каква посока да следваш. Получаваш намек за следващата си стъпка. Винаги. Това няма да стане само ако си формулирал неправилно въпроса си. Проблемът на живота не е да получаваш отговори. Проблемът е да можеш да определиш конкретните си въпроси. Веднъж поставиш ли въпроса правилно, отговорите идват винаги.

Дж. Редфийлд, Селестинското пророчество

Успешен и усмихнат да е денят ви!
А аз пък си мислех, че мъдър е онзи, който знае правилните отговори преди изобщо въпроса да е възникнал...И какво сега - знам си въпросите по Пътя. Знам и отговорите, но това не ги променя ни най малко. То е като кълбо прежда - виждаш и двата края, в ръцете ти е...но не ти се отдава да го разплетеш Thinking
Amitola bouquet

# 347
  • Tам през Атлантическия океан
 Hug Elizabeth_
дай боже всеки му такова прозрение   Simple Smile

# 348
Вела,благодаря  bouquet

# 349
  • в резерват
целият сайт е интересен.

Мерсииииииииии   bouquet

# 350
  • Варна
Здравейте момичета! Доста отдавна ви чета и се наслаждавам, но не съм набирала смелост да пиша.
Искам да ви споделя за един мой сън, който се повтаря и повтаря... Rolling Eyes Става въпрос за следното- не всяка вечер, но доста често напоследък сънувам един човек, с когото имах връзка преди около 9-10 години. Той в момента е женен и има дете, аз също съм вече семейна с малко дете. Не съм виждала и чувала този мъж откакто прекратихме връзката си, нито пък съм говорила /мислила/ за него, изобщо никаква информация от 10г. насам. Сънищата ми са хубави, чувствам се щастлива, че съм го видяла, той също е щастлив... и винаги само това си спомням. Супер странно ми е защо този човек почти всяка вечер влиза в съня ми Thinking

# 351
Без да претендирам за компетентно мнение , само ще те питам -
силно емоционална и романтична ли е била тази връзка?

В този период на майчинството-вече те е застигнала рутината,отношенията със съпруга не е задължително да са се влошили,но определено са се променили, а и ти самата си по-различна.Но едно и също е търсенето на сърцето ти-романтика и чувствена любовна връзка.
Не е определяща връзката в реалния живот ,а по-скоро неудовлетворените високи очаквания   от нея, и стремежите да се добереш до един перфектно уреден емоционален и с физически измерения свят.
В повечето случаи това не става така , както сме го замислили- и ето го неоснователното,но реално усещане за празнота и неудовлетвореност.

Горното написах,изхождайки само от собствения си опит-никого не задължавам с тези заключения  Peace

# 352
Запис + Техника на 25-те желания. Пишат се на Новолуние. - това имам намерение да го приложа на 20 август на новолуние. Нали тогава е? Кой има отзиви по тази техника?

# 353
  • Варна
Без да претендирам за компетентно мнение , само ще те питам -
силно емоционална и романтична ли е била тази връзка?

В този период на майчинството-вече те е застигнала рутината,отношенията със съпруга не е задължително да са се влошили,но определено са се променили, а и ти самата си по-различна.Но едно и също е търсенето на сърцето ти-романтика и чувствена любовна връзка.
Не е определяща връзката в реалния живот ,а по-скоро неудовлетворените високи очаквания   от нея, и стремежите да се добереш до един перфектно уреден емоционален и с физически измерения свят.
В повечето случаи това не става така , както сме го замислили- и ето го неоснователното,но реално усещане за празнота и неудовлетвореност.

Да всичко е напълно вярно, така е, честно да си кажа изпитвам една празнота и липса на чувственост, романтика и каквото още щете за една пълноценна романтична връзка. Не казвам че съпругът ми не ме обича достатъчно или не ми обръща внимание покрай всички задължения и застигналата ни рутина, но сякаш наистина очакванията ми са далеч повече... А относно мъжа, който споменах че съм сънувала постоянно- връзката ми с него не е била чак толкова емоционална и романтична /имала съм къде къде по удовлетворяващи връзки/, за да навлиза така емоционално в съня ми. Та затова се бях зачудила newsm78
Между другото дали метода със четирите квадрата за поръчка на мъж може да се използва и за собствените ни мъже - за да станат такива каквито ние желаем?

# 354
tedilina, нe мисля. че някой може да стане "такъв, какъвто ти го желаеш"  Laughing
Идеята на тези техника е да предизвикаме среща с човек, който е вече такъв, който притежава качествата, желани от нас, а не да променяме хората по наше усмотрение, за да се впишат те в някакви наши стандарти.
Това е моето мнение. Лично аз не бих тръгнала да променям никого. Или приемам човека такъв, какъвто е. Или не.
Много дълго се опитвах да променям хората.  Laughing Е, повярвай ми, не става  Laughing

# 355
  • Добрич
...
Между другото дали метода със четирите квадрата за поръчка на мъж може да се използва и за собствените ни мъже - за да станат такива каквито ние желаем?

Не мисля, че е редно да искаме това, защото може да не е в интерес на съпрузите ни, а само в наш интерес. Понякога моля ангелите на съпруга ми да му помогнат да вземе някое решение, свързано със семейството, което ми се иска и което е и в негов интерес. Естествено се аргументирам подобаващо. Моля и моите ангели за изпълнение на същото желание. Така хубавите неща, които ни се случват в семейството са повече.

Тази седмица успях да го убедя, че може да отсъства няколко дни от работа за семейна екскурзия. А беше категоричен, че няма време. Щом се съгласи веднага предплатих нощувките. Така, хем ще си почине от почти денонощната си работа, хем ще прекара няколко дни със семейството си  /защото той работи и в събота и в неделя/, хем ние с детето ще сме радваме на компанията му /и той на нашата/ и в същото време ще посетим някои забележителности на България, по които си набелязах  маршрута.

Последна редакция: сб, 01 авг 2009, 14:30 от Вела

# 356
tedilina, нe мисля. че някой може да стане "такъв, какъвто ти го желаеш"  Laughing
 Лично аз не бих тръгнала да променям никого. Или приемам човека такъв, какъвто е. Или не.
Много дълго се опитвах да  променям  хората.  Laughing Е, повярвай ми, не става  Laughing

Напълно подкрепям  Peace. Аз също много дълго опитвах да променям хората. Разбрах , че е по-лесно и правилно ,да променим себе си.

Desss  Hug извини ме, но ще повторя това :

Задачата ви е да се грижите за собственото си духовно развитие и да демонстрирате степента на развитието си в начина, по който се отнасяте към ближния, като му давате духовен пример, а не да осъждате духовните пътища на другите.

Сподели всичко, което дотук си разбрал. Ала не се опитвай да наложиш на другите своите идеи, своите правила и своя избор. И не оттегляй обичта си, ако другият направи избор, който ти не би направил. Всъщност когато сметнеш, че направеният избор е лош, настъпва времето истински да покажеш своята любов. Това е съчувствие и съучастие. Няма по-възвишен израз на любовта.

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 357
  • Варна
Благодаря ви момичета за отговорите. Аз също съм на мнение че не можеш да промениш някого, нито да го накараш да мисли по "твоя начин". Но нали мислите "кристализират" и се превръщат в действителност, така че може би като си представям дадена сценка /разговор/ така както искам да бъде, то би могло да се случи. Естествено без вреда за никого, и не само за моя угода Naughty

# 358
Привет на всички!  Hug Как минава лятото при вас? При нас  рязка смяна....от 40  дойдохме на 15 градуса... #Crazy Беше толкова хубаво в България, че не искахме да се прибираме... Thinking

Ние с моя сме сме в търчене на търсене на нашата къща! Време е вече да се сбъдва последното ми желание от Картата на Съкровищата  hahaha "Дала" съм карен срок...Октомври Flutter  Надявам и вярвам , че Вселената ще чуе  и изпълни  желанието ми!  Grinning  Heart Eyes

Моя мъж се е вманиачил на тема Свински грип...и е станал голяма паника! Crazy Сега го "обработвам" с Рейки, Ангелите и с какво ли още не...  Mr. Green  Wink

Весел уикенд! Hug

bouquet

# 359
  • София-в сърцата на моите деца
Чета ви....  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт