Шалът като стил на обличане

• 147 594
  • 684
  •   1
Отговори
# 315
  • На точното място
Моето ново попълнение  newsm44

# 316
de_desto  страхотен е! Със здраве да си го носиш  Hug

# 317
Днес минавам  набързо-да почерпя че имам РД Grinning

# 318
  • София
zorii , newsm59 
жива и здрава и да се сдобиеш с хубави шалове!

# 319
днес в новото предаване на Радост от "Огледала", показаха как се връзва един шал-връзва се на възел и преди да се стегне вътре се вкарва другия край-стана много хубаво Peace

# 320
  • Варна
днес в новото предаване на Радост от "Огледала", показаха как се връзва един шал-връзва се на възел и преди да се стегне вътре се вкарва другия край-стана много хубаво Peace

Е, то беше толкова елементарно....аз очаквах нещо по-така.

Купих си 3 шалчета.... ама няма с какво да снимам ...

# 321
 nbirthday  zorii    Hug
Желая ти мнооого здраве и хубави емоции  Hug

# 322
Днес в плевен видях една мацка е лилава блуза, лилави обувки, сив панталон И СИв ШАЛ. много ми хареса. Някоя от вас ли беше. амбицирах се да си търся и аз още шалове, но ще е във вторник  Peace

# 323
Честит рожден ден , шалкоманиячке Зории  Hug Wink Mr. Green! Пожелавам ти закачалки за шаловете ,к/о ти пожелаха преди това ! И много творческа креативност при завръзването им! И още дълги и блажени години да имаш, за да можеш да увеличиш колекцията си от шалове !  Hug Peace Hug

=======

Плачолина, Морска пяна - това един от Islam-ските( в страните от Магребa най-вече -  Morroco, Tunis etc.,  a понякога и във TR - като втората снимка на момичето в тюркоазенето ..това е типична дреха за сватби/годежи/сунети etc. ) начини на носене на кърпа за косата (носи се , за да прикрие красотата на жената, НО с.м сигурна,че се убeдихте колко красиви и интересни могат да бъдат начините на завръзване и на практика колко много внимание привличат те ...ако си спомняте поста ми за TR тюрбани/башортю/ешарпи)... На ? как се застояват без да паднат - отдолу се слагат едни специални неща като шапчици (боне се казват)..и отгоре шала ..може да се бодне и някоя топлийка тук-там за да държи  Peace...Наистина е  красиво ...

SPANISH WRAP/SPANISH BRAID = Испанско покриване/Испанска плитка  :

http://www.youtube.com/watch?v=gJcbLRGP37M

Последна редакция: сб, 12 сеп 2009, 22:56 от bz

# 324
Здравейте, момичета!   bouquet
Много обичам шалове и се записвам да ви следя  Blush

# 325
Jersey scarves = Джърc(з)и ШалoBe  :

Jersey=Джързи е текстил смесица от вълна, памук и синтетични влакна; това е тежко падаща, разтеглива материя (за това е и многo предпочитана при направата на дамски дрехи, особено tops) :

http://www.polyvore.com/cgi/search.things?query=jersey+scarves   Wink

# 326
  • ВАРНА
обожавам шалове Heart Eyes
Имам много шалове  - плетени от баба ми, купувани от магазин.
От вчера съм си наумила, че днес ще си купя шал. Само да свърши формула1 и изчезвам на шопинг.

връщам се да изчета темата с удоволствие Simple Smile

# 327
3 страници сте изписали докато ме няма, но после ще  ви чета.Сега отивам да разопаковам багажи.
Само за протокола - напред съм с 9 шала и не съм дала повече от 15лв за тях  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44

# 328
mEdIsSa123, за завиждане си.  Hug Дай снимки.  Wink

Единственият проблем на шаловете от джързи е, че се мачкат много и то не по оня начин, който е ок за шалове, а изглеждат сякаш са неизгладени. Иначе материята е много мека и страшно приятна на пипане. За неглиже оутфити са перфектни.  Peace

# 329

Общи условия

Активация на акаунт