Отговори
# 585
бариксто, случва се. Ако е само една - да не се упушиш сега, ей ... Пък ако го сториш -
нека да е рошаво, като гаргата ... в смисъл - за последно, като за последно. И утре е
ден, и няма да се срамуваш ... ай го, аз съм от не-знам-кой-опит; Здравчето се прочу
с 400 опита ... малцина са благословени с първи успешен. Споко, минава ... ако имаш
нетърпение за утре - значи ще стане утре  Hug

Усмивка! чакаме ...

А аз днес си плача и това е. И качвам кила и сантиметри. И ... май си е една тривиална
депресия ... не знам. Ще се оправя.

# 586
ох не ми се говори за кила, 4кг. съм отгоре  Cry в4ера бях на чай и плодове, обаче днес си ям и като за вчера, скоро ще почна да се търкалям! Усмивка къде се скри, нали не се издъни днес??? Чакаме да се похвалиш. Момичета аз да се похваля че днес си поръчах за подарък избелваща система за зъби  newsm68 хубава бездимна ве4ер  Hug

# 587
Честит бездимен петък момичета! Вчера не разбрах какво стана с Усмивка ?Аз днес съм ранобудна и не мога да повярвам че 1ва се отчитам! Успех на всички изпитващи никотинов глад все още! Желая на всички 1 страхотен, пълен с усмивки, послед ден от седмицата!  Hug   bouquet

# 588
  • Асеновград
Добро утро, отчитам се и аз.
Хубав без цигарен ден на всички.

# 589
Айде от мен - бездимен ден - оттук до края на света  Hug
И моята дружка на иде - Дани123 ... Каквото и да е - обади се.
Стискам палци на всички. Не е ужасно трудно. Само малко  Laughing

# 590
Здавейте, момичета прекрасни Simple Smile Прекрасен уикенд ви желая   bouquet  bouquet  bouquet

СЪРДЕЧНО БЛАГОДАРЯ НА ВСИЧКИ ЗА ПОДКРЕПАТА, КОЯТО СРЕЩНАХ ТУК   Hug Hug Hug Hug Hug

# 591
 Усмивката е няма  Hug
 Вчера почти цял ден не съм пушила и се прибирам у нас и без да се усетя си запалих цигарката и след като си е изпуших се сетих , че не трябваше да пуша ....

оф ... едва ли има някой по - зле от мен ...

Та ... срам не срам ... пуша си ...

# 592
Ха така! Как не съм видяла темата по-рано. Пуша от 10 години по кутия на ден. Последно пуших в събота. Това прави 6 дни без тютюнев дим. Не ми лиспва дима, липсва ми навика, дразня се когато някой пуши около мен и избягвам такива среди!

# 593
  • Кюстендил
Привет и от мен smile3558
Усмивка!, защо не опиташ да не държиш цигари вкъщи, в себе си, на работа...просто да нямаш цигари под ръка? Така, когато ти се допуши и по навик посегнеш и ги няма, ще се сетиш защо ги няма. Аз поне така бях, а от мързел, колкото и да ми се пушеше не отивах до магазина да си купя. То и докато се облека, да изляза и ми минала кризата Mr. Green

Jasra, добре дошла при железните и поздравления  bouquet

Хубав петък ви желая, момичета железни Heart Eyes

# 594
  • Асеновград
Jasraдобре дошла при нас.Такива като теб стимулират всички, които се борят с тези гадости.
Усмивкане се предавай, ще успееш стига да имаш желание.

# 595
Де сте, бездимни? Ни стари, ни пресни ... Да не сте на по фас? Бррр, гадост са, недейте.
Стискам палци на новите - тия първи три дни ... да ви минават лесно и бързо. После е
още по-лесно, но по-бавно  Hug

# 596
Усмивка, ако имах цигари вкъщи нямаше да се справя и аз, даже 2рата вечер бях щастливка че машината за цигари до вкъщи беше развалена Laughing та въпреки труда да се разкарам за цигари, не успях да купя! Хвърляи цигарите, скрии пепелниците и не общуваи с пушачи първите 3 дни. Поне аз съм слабохарактерна и не ми беше лесно...
 welcome Jasra
Хубава бездимна вечер! Наздраве, аз пия вино и е страхотно без цигари, за 1ви път пиа алкохол от както съм спряла!
   newsm51 newsm51 newsm51

# 597
ПРИВЕТ И ОТ МЕН  Hug  27  БЕЗДИМЕН ДЕН Joy
И ОТ МЕН ДОБРЕ ДОШЛА Jasra
УСМИВКА БЪДИ СИЛНА!ТИ МОЖЕШ!!!!  bouquet
 НА ВСИЧКИ БЕЗДИМНИ МАЦКИ ЛЕКА ВЕЧЕР И УСПЕХ В БОРБАТА С ЧУДОВИЩЕТО!!!!! Hug  bouquet

# 598
КАВАЛЕРА  ДА МЕ ИЗВИНИ ЧЕ ГО ПРОПУСНАХ!!!!!И НА НЕГО   ЖЕЛАЯ ХУБАВА ВЕЧЕР И УСПЕХ!  bouquet
ВСЪЩНОСТ НАЛИ  САМО ЕДИН КАВАЛЕР СИ ИМАМЕ? newsm78

# 599
@ALEKS@,  Трепет..., хайде ние трите - дето сме в темата - да си се поздравим Flowers Sunflower Защото сме се попреборили, нали?
Идвам си от работа и се чудя: там където работя е забранено пушенето. Колегата ми на 2 пъти оставя работата без контрол и излиза да пуши. Захвърля вичко най-безотговорно  #Puppy dog заради фаса! А аз се изприщвам от страх останала сама. Като си помисля, че и аз така правех, и какво съм причинявала на другите Banghead майкоооо Акълът ми все в цигарата беше, а работата на автопилот Scream

Общи условия

Активация на акаунт