Брекети- колко ви излязоха и къде ги поставяхте?

• 283 889
  • 1 331
  •   1
Отговори
# 960
  • Пловдив
Синът ми вече е без брекети  Peace ура!!!
Обещаната снимка я показвам, но нещо като я качвах са се прецакали цветовете, за което ме извинете  Embarassed като я поправя ще я заменя.

# 961
  • София
Ти направо ме ужаси .... Искаш да кажеш, че ти се е променила формата на лицето ли?? Shocked

Да, промени се, защото обиколката на горната беше повишена и освен това бяха изкарани напред...с което изоставането на долната челюст стана видимо...сега с брекетите ще се се увеличи обиколката и на долните и ще се издърпат колкото могат напред и каквото не може под ножа...освен това трябва да се изравни височината им, за което разбрах днес....т.е. някои ще трябва да се "набутват" надолу Wink

Фъстъчка - на снимките не се вижда много (поне на началните), защото предните горните са с наклон навътре, а дослните с наклон на вън...сега разстоянието е малко над 1 см при затворена уста Simple Smile

Джони - честито! Прекрасни сте!

# 962
  • София
Моите и долните и горните са навътре.

Твоето лечение доста сложно звучи. Но търпението ти ще се увенчае с пркрасна усмивка.  Peace

# 963
Синът ми вече е без брекети  Peace ура!!!
Обещаната снимка я показвам, но нещо като я качвах са се прецакали цветовете, за което ме извинете  Embarassed като я поправя ще я заменя.

Само аз ли не мога да видя снимката, айде де Джони не се скръндзи, и аз ще сложа на щерката като ги махнем   Peace

# 964
Джони, уникална промяна!!!
Браво, Джуркова е свършила страхотна работа.
Да му е честита новата усмивка на душичката!
 Laughing

# 965
  • Пловдив
рая_никол не зная защо не я виждаш newsm78

Дива нова  Hug и на теб желая скоро да покажеш като нашия ефект, че и по-добър!

# 966
И аз не виждам снимката!

# 967
  • Пловдив
Странно, едни я виждат , а други не?
това е линк към нея: http://multiply.com/mu/jonova/image/1/photos/4/600x600/1/PrediSl … mp;nmid=422664702
Дано така се вижда  newsm78

# 968
Пак не, странно и жалко де

# 969
  • София
Пак не, странно и жалко де

да нямаш проблем с browser-a..опитай с различни...случва се от време на време Simple Smile

# 970
Деска, права беше, прекарах ги през Модзила и ги видях най- накрая. Ефекта е поразителен, браво! Това за колко време се получи, Джони? Ние сме доста по-лек случай май......само дето кучешките не тръгват...стоят си във венеца горе, а имат място

# 971
  • София
вчера доокато ми лепяха брекетчетата...минаха доста пациенти...един от тях беше с такива кучешки във венеца и ОД-то каза....много бавно стават работите при нея, за 8 месеца много малко сме напреднали, неискат да слизат и това си е....с латици ги връзват, с незнам си какво...
Дано вие не сте така Simple Smile

# 972
  • Пловдив
Рая-Никол благодаря  Wink
Лечението беше 1год. и 4мес., като д-р Джуркова ни беше подготвила за 1год. и половина или малко повече  Wink Но при синът ми много бързо се подредиха пустите му зъби  Wink
Сега носи ретейнъри  Peace

Желая на всички брекетоносители успешен резултат и още по-успешно задържане на ефекта  Peace

# 973
  • в матрицата
Аз не мога да видя снимката, може би заради експлорера, но съм сигурна в резултатите на синът ти, Джони  Hug.
Какво ретейнери носи детето, като шини ли са?

# 974
Дано, Деси. Всички други са вече перфектно подредени, просто трябва тия гадове да излязат, място си имат...кво чакат   newsm78
А за ластици и ние ще носим, към края казаха.

Общи условия

Активация на акаунт