Сарухан Хюнел-Saruhan Hünel-един диамант на турското кино -тема 2

• 24 604
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
от мене лека,чемъжо вече ще ме гони от къщи #2gunfire стоим пред компа докат съмне,че после някоя требе да ме прибере у тях ще останем на снега
Яла яла...яз че те приберем...па нема да ти е скучно...целия каст у нас ....Гаргамел....некви хора.... hahaha hahaha hahaha
newsm20 newsm20 newsm20 мерси нали си пИриятелка
Аз съм по-близо и не живеем у блок- заповядай у нас bowuu

# 736
Закъсня Зизу, закъсня. Той и Мурат вече нахлузи черното поло и черното яке.  hahaha hahaha
Ми той Мурат у Зизу! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВеднага ще му спретне стайлинга #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Не тоз Мурат  Mr. Green Mr. Green Другия, дето е в Америка и той вече се спретна в черно и се прави на Есмер  hahaha hahaha hahaha

# 737
Момичета от мен лека нощ че този комппютър взе да ми лази по нервите и ми иде да го  hit а вие внимавайте със сънищата тази вечер.

# 738
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Закъсня Зизу, закъсня. Той и Мурат вече нахлузи черното поло и черното яке.  hahaha hahaha
Ми той Мурат у Зизу! Mr. Green Mr. Green Mr. GreenВеднага ще му спретне стайлинга #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Не тоз Мурат  Mr. Green Mr. Green Другия, дето е в Америка и той вече се спретна в черно и се прави на Есмер  hahaha hahaha hahaha
Вени...що не четеш постовете....ние отдавна се светнахме....върни се на предишната страница... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 739
  • Варна
Айде бегайте или по леглата или у Кайболана да не надвишим 50 стр и да ни заключат, па аз отивам да спретнем новата тема!  bouquet

# 740
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Аре лека от мене....!!!! Отивам да се метам на Гаргамел...че пак че завъдим прилепи... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 741

Вени...що не четеш постовете....ние отдавна се светнахме....върни се на предишната страница... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ми щот съм заплес  Embarassed Embarassed Embarassed

# 742

Общи условия

Активация на акаунт